***Libahunt III game thread***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • lenC
    Administraator
    • Oct 2008
    • 6440

Re: ***Libahunt III game thread***

Hääled seisuga post#315

3 Fabulous (IamAllin, Godspeed_EJ, karupoeg)
    1 camu (Maxi)
    1 Maxi (kaardimaja)

Öö saabub ~6 tunni pärast.

Comment

• tiigrikutsu
      Grinder
      • Oct 2011
      • 522

Oh jumal, see täiesti perse kukkunud see mäng juba. Alguses pushisin camu ja jõudsin järeldusele, et ta ei ole ikkagi hunt. Fab
      ulust pushitakse igalt poolt ja suure tõenäosusega võib üks olla küla, seega ei jäeta palju valikuvariante. Praegu veel otsust tegema ei hakka kuna võib-olla tuleb külatark välja ja jagab täpsemat infot.

Üks võimalus oleks ka mõni vaiksem vend välja võtta ja liht peale suruda kuna pmst 50:50, et tegu on hundiga ja kui keegi kaitsma hakkab siis saab hundid teada kohe.

Comment

• inward
        Klubi Liige
        • Sep 2009
        • 6275

Isiklikult vaatasin fabi postitused kõik läbi ja no tundub hunt. See provokatiivsus camu suunas ja kuidagi ülepingutatud oli see vaidlus nende vahel (kuigi alguses ei tundunud), siis mängu kulgedes pushis koguaeg camu edasi, ilma mõjuva põhjuseta. Camul oli suures plaanis ükskõik ja üsna vaikselt on kulgenud terve mäng. Fabi postitused vahetult enne hääletuse lõppu, tunduvad ka kuidagi teeseldud.

Aga kui camu hoopis meid ninapidi veab, siis minge perse...Eile ma olin ka jumala kindel, et fortune on hunt, aga lõpus ma vaatasin, et kuidagi liiga lihtne tundub: 8-2 oli vist vahepeal häälte seis. Täielik brainfarti tunne on praegu, kujutan ette, kuidas hundid pihku itsitavad.

Comment

• kaardimaja
          FPP Pro
          • May 2010
          • 281

Einoh, lihtne. Kõik, kes pole hundid, peaksid suutma Maxi välja hääletada. Lihtsam variant, kui praegu Fabuloust hääletada imo

Comment

• Godspeed_EJ
            Klubi Liige
            • Nov 2009
            • 3049

Minu peamised kahtlusalused/kahtlused, et veel mäng päästa:

1.Fabulous.
            Peamine põhjus teise päeva lõpus 21.59 oma hääle muutmine Svenza peale. Põhjuseks tõi oma naha päästmise, kuigi ta otseselt ohus polnud. Ainus võimalus "nuga" saada oleks olnud, kui 4 inimest viimasel hetkel oma hääle oleks muutnud. Samas 21.51 kirjutas veel Svenza on ilmselge külaelanik. Does not make sense....

2.camu
            Esialgset Fab_vs_Camu sõnavahetust lugedes jääb üha rohkem mulje, et tahtlik vee sogamine eesmärgiga vähemalt üks jätta nö "puhtaks leheks", kes külaelanike punti võiks imbuda. Vana hea mõjuagendi taktika.
            Kui esimene öö väljaarvata, siis pole kumbki üksteist hääletanud ja esimesel ööl oli q_q minek kindel, seega Fab hääl camu vastu polnud erilise tähtsusega.

3.Inward (?)
            Esimesel päeval sai inward hääle Tuule, Spewmonkey ja ristiku käest. Spew suri esimesel öösel, Tuul teisel. Peale seda pole inwardit enam pildis hoitud. Kaks above average mängijat väljas.
            Inwardi enda hääled - esimene öö none / hoidis madalt profiili??? Teine öö Svenza (out), kolmas öö Fortune (out).

Ülejäänud on natuke hall ala minu jaoks hetkel, aga vaataksin eelkõige kahtlusaluseid nende hulgast, kes eile oma hääle fortunele andsid - udikaz, karupoeg, inward, tiigrikutsu, camu, Fabulous, OuMaiGaad

Kõige obv küla tundub mulle hetkel Iamallin

Comment

• Maxi
              Pokkerihai
              • Nov 2010
              • 1849

Jälle see mäng all over again. Eelmine mäng ka lõpuks q_q läks 3:2 häältega minu vastu välja.
              Juhul kui kaardimaja on 100% küla ning tema hääl jääb minule ning minu hääl näiteks Camu´le siis võivad õhtul hundid 6´kesi hääletada näiteks inwardi välja ja ongi kööga. Kuigi inwardi puhtuses ma ka enam 110% kindel ei ole.
              Ma ei saa täpselt aru miks kaardimaja mind pushib nii palju. Soov on perfect play ära teha?

Comment

• Godspeed_EJ
                Klubi Liige
                • Nov 2009
                • 3049

Ja lisaks veel Fabulos vs camu teema. Teise öö hääletusel oli reaalne võimalus, et CAMU läheks svenza asemel välja, mitte fabulous ise. Tänu sevenza peale switchimisega võis fabulous camu naha päästa ja ebaõnnestunult üritas seda serveerida kui oma naha päästmise all.

Comment

• inward
                  Klubi Liige
                  • Sep 2009
                  • 6275

Algselt postitas Maxi Vaata postitust
                  Jälle see mäng all over again. Eelmine mäng ka lõpuks q_q läks 3:2 häältega minu vastu välja.
                  Juhul kui kaardimaja on 100% küla ning tema hääl jääb minule ning minu hääl näiteks Camu´le siis võivad õhtul hundid 6´kesi hääletada näiteks inwardi välja ja ongi kööga. Kuigi inwardi puhtuses ma ka enam 110% kindel ei ole.
                  Ma ei saa täpselt aru miks kaardimaja mind pushib nii palju. Soov on perfect play ära teha?
                  Eelmise mängu hääletused ei mängi mingit rolli. See ei ole argument. Ainus asi on see, et eelmiste mängude põhjal saab leida mingeid kindlaid iseloomujooni mängijate kohta, kes on juba mitu mängu teinud. Sa oled ikka nii hundine. Nüüd on küsimus, et kumb hundisem tundub, kas fab või maxi.
                  Selgita, miks sa arvad, et näiteks camu hunt on ?

Comment

• Maxi
                    Pokkerihai
                    • Nov 2010
                    • 1849

Isegi Inward kes on kõigi arvates obvious küla, vedas 2´l päeval järjest küla seda rongi mis Svenza ja Fortune tapsid.
                    Wat nagu?
                    Muidugi fabi ennast siin ei ole. Kui sa küla oled, võiks natukenegi proovida midagi selgitada/päästa? halloooo kosmos

Kõik arutavad peale põhivenna.

Comment

• inward
                      Klubi Liige
                      • Sep 2009
                      • 6275

Teine päev on ka üsna raske veel hääletada, sest info on puudulik ja hundid segavad vett. Svenza rongi ma ei ütleks, et ma otseselt vedasin - kõik olid hea meelega nõus svenza välja hääletama.

Fortune välja hääletamine oli kahetsusväärne. Kuna kuskilt ju peale hakata pole, siis tuleb üritada mingeid seoseid leida. Eks peale mängu selgub, kas hundid tapsid meelega esimesel päeval need mängijad, et fortunele mingi hetk vesi peale tõmmata.

Comment

• Maxi
                        Pokkerihai
                        • Nov 2010
                        • 1849

Algselt postitas inward Vaata postitust
                        Selgita, miks sa arvad, et näiteks camu hunt on ?
                        Eile tundus ta isegi sinu jaoks hunt, ei?

Algselt postitas inward Vaata postitust
                        Ega camu on ka vaikselt hundiseks muutunud, kui eelnevaid postitusi ja hääli vaadata. Kindel muidugi pole. Pole veel otsustanud, kellele hääl anda. Võibolla peaks täna fortune välja hääletama ja homme camu.

Comment

• tiigrikutsu
                          Grinder
                          • Oct 2011
                          • 522

Ootaks ka fabi vastuse ära pigem, kuna godspeedi argumente kontrollides tuli välja, et ega ta isegi väga puhas ei tundu. Suht random jama ajanud terve mängi jooksul. Pushinud ühte samu vendi ja ka svenzat.

Comment

• Fabulous
                            Pokkerihai
                            • Jan 2010
                            • 2674

Tulin just eksamilt ning seetõttu ei ole saanud täna siia postitada. Umbes 17.30 ajal kui koju jõuan, kirjutan korraliku(d) postituse(d).

Comment

• inward
                              Klubi Liige
                              • Sep 2009
                              • 6275

Algselt postitas Maxi Vaata postitust
                              Eile tundus ta isegi sinu jaoks hunt, ei?
                              Jah, eks küla jaoks tunduvad kõik päris hundised ja arvamus muutub mängu arenedes. Ma juba vastasin, et ma lugesin selle dialoogi fabi ja camu vahel uuesti läbi. Ikkagi tundub, et fab hundine. Ja imelikult pushitakse camu koguaeg erinevate mängijate poolt, terve mängu vältel. Camu kahjuks räägib ainult üks aspekt, et teda pole veel siiamaani ära söödud öösel.

Comment

• Godspeed_EJ
                                Klubi Liige
                                • Nov 2009
                                • 3049

Svenzat lükkasin jah tanki. Olen seda viga juba tunnistanud. Svenza "tanki " lükkamise algne põhjus oli, et ta selles mängus jälle vait ei oleks. Siis kui muutus aktiivseks, tegi seda väga omasel moel ja saatis kõik p*tsi. See ei ole väga veenev argument oma süütuses. Lisaks pushis ise q_q, kes esimesel päeval võlla tõmmati.
                                Keda ma veel nii väga pushinud olen, kuna sa kirjutasid "vendi" ja ka svenzat. See tähendab, et kokku olen kolme inimest üritanud pushida?

Väga mugavalt sattusid kohe siia peale minu postitust, kus palusin just eilse hääletuse põhjal mängijatel silma peal hoida, kes Fortune poolt hääletasid. Jah, sina olid üks nendest.

Mulle tundub, et natuke kiirustades ja kerge paanika maiguga tegid oma postituse, hunt.

Ega külal enam uut võimalust ei ole. Täna eksime, siis on vsjoo. Enda hääle panen hetkel Fabulose peale ja loodan, et ülejäänud küla suudab ka kainelt mõelda ja ühe peamise kahtlusaluse välja hääletada. 95% tõenäosusega mind öösel süüakse, seega parem täna oma kahtlused ja mõtted välja tuua.

Comment

Working...