FullTilt - probleemid ja küsimused
Collapse
X
-
Re: FullTilt - probleemid ja küsimused
Kas FTPs saab kuidagi seda note värvilist osa, mis muidu on seal stacki ja nime juures all vasakus nurgas, kuidagi silmapaistvamaks teha?
Comment
-
Algselt postitas I R Baboooon Vaata postitustKas FTPs saab kuidagi seda note värvilist osa, mis muidu on seal stacki ja nime juures all vasakus nurgas, kuidagi silmapaistvamaks teha?
Comment
-
-
Vaata turnad> live events> hold em> freerolls/ftp. Sealt leiad turniiri kuhu saad regstreerida. See toimub minu teada ainult pühapäeviti ja algab 23.15. Sõber tõmbas sealt 10k ära eelmine pühap.Algselt postitas Rage Vaata postitustmul on mingi ME finals ticket tekkinud, kust ma selle turna üles leian?
Comment
-
http://foorum.pokkeriprod.com/showth...l=1#post324323Algselt postitas EestiAA Vaata postitustTerv...keegi oskab öelda mis asi see ring game tickets on fulltilt store-i all ?...ma ise saan nii aru et saan lihtsalt nagu ftp-d rahaks teha on keegi ost sealt neid ring game ticketeid ?.
Comment
-
-
Täiesti haige. Ühel meie mängijal oli rakeback hit $300 tühja koha pealt. Uurime, et mis värk on ning selgus, et overlayga turniire mänginud. Pretty sick, et overlay peavad ka mängijad kinni maksma.
Comment
-
o_OAlgselt postitas ranka Vaata postitustTäiesti haige. Ühel meie mängijal oli rakeback hit $300 tühja koha pealt. Uurime, et mis värk on ning selgus, et overlayga turniire mänginud. Pretty sick, et overlay peavad ka mängijad kinni maksma.
On kuskil see siis kirjas ka FTP kodukal vm?
Fulltilt saab niigi tohutult suurt kasumit mängijate makstud reigist ja enamasti neid overlay'sid turnadel polegi, kuid kui on, siis üritatakse ka ikka hinna eest nii teha, et mängija maksaks selle vahe kinni.. leim.Last edited by fyte; 11.04.11, 12:25.
Comment
Comment