FullTilt - probleemid ja küsimused

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • arvamusliider
    Jube Noob
    • Oct 2008
    • 183

FullTilt - probleemid ja küsimused

Full Tilt Pokkeritoa Info:

Full Tilt Rakeback: 27%
    Deposiitboonus: $600
    Kvalifitseeru: SIIN
    Kui konto juba olemas siis saada kiri rakeback (at) pokkeriprod.com

Rohkem infot FTP kohta ›››

Lisatud ranka poolt.
    ===========================
    Originaalpostitus:
    (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Kuidas teha VISA pildikaarti?

Algselt postitas Cypher0 Vaata postitust
    SEB kliendile ehk Kuidas kanda Full Tilt Pokerist raha välja:

1. Logi sisse SEB internetipanka
    2. Vali Tooted/Teenused menüüst alajaotus Kaardid
    3. Kliki 'Kaardi tellimine.'
    4. Kliki 'Kaartide nimekiri.'
    5. Otsi üles PILDIKAART deebetkaart ja kliki 'Alusta tellimist.'
    6. Lisa/muuda lahtrites oma andmed, vali limiidid, soovi korral kaardi peale minev pilt ja kontor, kuhu kaart saadetakse.
    7. Kliki 'Järgmisele leheküljele' ja saada tellimus ära.
    8. Oota kuni 5 tööpäeva (Tallinn) või kuni 10 tööpäeva (ülejäänud Eesti), ja too oma kaart ära.
    9. Logi sisse Full Tilt Pokerisse.
    10. Vali Cashier ja Make A Deposit.
    11. Vali 'Add A New Deposit Option' ja VISA ning 'Deposit Now'.
    12. Sisesta kõige ülemisse lahtrisse kaardi ees olev 16-kohaline kood, järgmisesse kaardi taga olev 3-kohaline kood, siis vali rippmenüüst oma kaardi kehtivusaja lõpp (ka selle leiad kaardilt), ning sisesta summa, soovitavalt $10.
    13. Kliki Deposit Now, kontrolli andmed ja confirmi.
    14. Kui sissemakse on tehtud, vali Cashier ja Withdraw, seal peaks nüüd olema avanenud valik selle sama kaardi näol.
    15. Sisesta veelkord kehtivusaja lõpp ning soovitav summa ning kliki 'Continue.'
    16. Kontrolli andmed ning kliki 'Confirm Withdrawal', raha peaks laekuma kahe tööpäevaga.
    17. Profit.

• ranka
    Miljon Põhjust Kodus Olla
    • Sep 2008
    • 36444

Re: FTP punktid (mis nendega peale hakata?)

Ise ei ole FTP-s mänginud aga kõrva on jäänud, et FTP punktid täielik trash pidi olema võrreldes Starsi punnidega.

Kui jooksev rakeback kõrval, siis minu arvates on täiesti suva, kuidas sa nad ära kulutad - tellid plätusid või mängid turniire.

Comment

• ment52
      Politseidokumendiga kusjuures!
      • Oct 2008
      • 1270

1000 punkti = 5$. Samas lahutatakse nendega midagi ostes see väärtus MGRist maha ehk sa siiski maksad ostetud eseme eest 27% selle hinnast. Punktisatelliitide puhul see vist ei kehti, aga pead ei julge anda.

Comment

• ranka
        • Sep 2008
        • 36444

Algselt postitas arvamusliider
        Krt üritan, aga aru ei saa. Mis see MGR on?
        Aga vähemalt ära ei aegu? Ja tellides juurde maksma ei pea?
        Ma pole ka sellest täpselt aru saanud, kuna ise FTP-s ei mängi ning ei ole viitsinud võõrasse muresse nii põhjalikult laskuda. Aga minu arvates on MGR (rake manager?) ju see, et kui palju oled rake maksnud, mis on su rakeback% ning mitu $ saad tagasi (nagu Trios, kui vajutad Bank nuppu). Ja kui punktide eest asju tellid, siis sisuliselt võetakse ostetud asja hind su rakebackist maha?

Comment

• jrgn hell
          Klubi Liige
          • Oct 2008
          • 3328

ma kolsin towerisse ja panin oma närused punktid hakkama, miskiste suvaliste valgete tsärkide peale, et hea trennis higistada

Comment

• Tisko
            Klubi Liige
            • Oct 2008
            • 163

Viimastes postitustes arutatut ma ei oska kommenteerida, jääb segaseks see teema... mida aga detailselt olen endale selgeks teinud, on see, mida punktid FTP turniirimängija jaoks tähendavad:

Sateliidid, kus sisseost on punktides ja auhinnad turniiridollarites/turniiritokenites, teevad ühe võidetud dollari hinnaks sõltuvalt satikast 206-221 punkti. Full Tilti on hakanud tekkima ka võimalusi mõnele suurele MTTle end otse punktidega sisse osta (double deuce, holiday 100K) ja sellisel puhul on kurss täpselt $1/200p (kui ei ole overlayd), kuid samas tuleb arvestada, et sisse ostes oled n.ö. automaatselt maksnud turniiri fee neist konverteeritud dollaritest. Segane jutt, igatahes turniire mängides võib arvestada umbes 200p väärtuseks dollari.

Kui nii kulutad kui ka teenid oma punkte turniire mängides, siis tähendab eelnev jutt seda, et punktide näol on lihtsalt tegemist mingi 3,3-3,5 protsendi lisarakebackiga ehk võid mõttes oma rakebacki ümmardada üle 30% :).

Pole olnud huvi FTP poest tellitava kauba hindu võrrelda, kuid arvamusliidri mini-näite näol tundub küll tegemist olevat halva diiliga (tunduvalt rohkem kui 200p dollari kohta?).

Segaseks jäi jutt poest tellimise ja rakebackist maha võtmise osas... see oleks väga uskumatu ja jabur. Punktid on ikka konkreetne valuuta mis on konkreetselt sinu käes ja kuidas sa neid kulutad ei tohiks midagi muud mõjutada.

Ei saa öelda, et 27% rakeback on väike, sest 73% läheb kaduma! Kui see ei "läheks kaduma", siis me ei saaks seda teemat üldsegi arutada, sest full tilti ei eksisteeriks, sest ta mitte ainuüksi ei jätaks kasumit teenimata vaid oleks suures kahjumis. Jah, võrreldes mõne muu toaga võib 27% tunduda väike rakeback, kuid õigem on vaadata asja nii, et hoopis full tildile läheb teatud juhtudel see 27% rakest kaduma, kuna leidub palju mängijaid, kes on piisavalt teadlikud ja suudavad selle summa neilt mitte-mängimise ähvardusel välja pressida .

Comment

• ok2aa
              Klubi Liige
              • Oct 2008
              • 1903

Algselt postitas arvamusliider
              Rõõm kuulda, et punktid on ikka eraldiseisev rakeback. Aitäh põhjaliku vastuse eest.

Aga millest sõltub see, kas turniiril on late registrating või ei ole. Eile sain tünga, kui registreerisin väikse overlayga turniirile, aga mingi 10min tiksus mängijaid juurde.
              puntkide eest tellides võetakse järgmisest rakebackist maha küll, mis kursiga, ei tea. 2p2 on kindlalt see kuskil ka arvutatud aga ei saa praegu otsida

Comment

• Tisko
                Klubi Liige
                • Oct 2008
                • 163

Algselt postitas ok2aa
                puntkide eest tellides võetakse järgmisest rakebackist maha küll, mis kursiga, ei tea. 2p2 on kindlalt see kuskil ka arvutatud aga ei saa praegu otsida
                wow.
                polnud varem midagi selle kohta kuulnud. tead sa, kas äkki punktide eest turniiridele ostmisega võib siis äkki sama lugu olla?

late reg. - mulle tundub, et viimasel ajal on igal MTTl olnud late reg. mida mängind olen.

Comment

• Tigrano
                  Administraator
                  • Oct 2008
                  • 7614

Kas nüüd siis saadetakse Tildi poest asju eestisse ka, mingi aeg tagasi tahtsin tellida, siis öeldi, et sorry mees, sinna riiki ei saada me midagi ;D

Comment

• ranka
                    • Sep 2008
                    • 36444

Eii viitisnud põhjalikumalt otsida aga lugege antud lingi teist kommentaari:

http://forumserver.twoplustwo.com/51...-store-292771/

Comment

• ment52
                      Politseidokumendiga kusjuures!
                      • Oct 2008
                      • 1270

MGR on sinu genereeritud rake.

Toon näite oma andmetega.

Ma olen FTP-s maksnud 1600$ rake ja teeninud selle aja jooksul 12 000 punkti. Esimesel juhul, kui ma punkte ei kasuta, siis ma saan rakebackina 0.27*1600=432$.

Teisel juhul, kui ma aga ostaks poest mingi eseme, mis maksaks 12K punkti, siis arvutatakse mu MGRist maha 12*5=60$ (sest 1000 punkti hindab FTP 5$-le). Siis ma saan rakebackina 0.27*1540=415.8$ ning lisaks selle 60$ väärtusega eseme.

Seega teisel juhul, ma sain tagasi 475.8-432=43.8$ rohkem ehk ca 2.7% lisa rakebackile.

Selles ma pole kindel, kas punkte turniiridel kasutades see väärtus ka MGRist maha arvutatakse, aga tõenäoliselt see nii on.

Comment

• ok2aa
                        Klubi Liige
                        • Oct 2008
                        • 1903

Algselt postitas ment52
                        MGR on sinu genereeritud rake.

Toon näite oma andmetega.

Ma olen FTP-s maksnud 1600$ rake ja teeninud selle aja jooksul 12 000 punkti. Esimesel juhul, kui ma punkte ei kasuta, siis ma saan rakebackina 0.27*1600=432$.

Teisel juhul, kui ma aga ostaks poest mingi eseme, mis maksaks 12K punkti, siis arvutatakse mu MGRist maha 12*5=60$ (sest 1000 punkti hindab FTP 5$-le). Siis ma saan rakebackina 0.27*1540=415.8$ ning lisaks selle 60$ väärtusega eseme.

Seega teisel juhul, ma sain tagasi 475.8-432=43.8$ rohkem ehk ca 2.7% lisa rakebackile.

Selles ma pole kindel, kas punkte turniiridel kasutades see väärtus ka MGRist maha arvutatakse, aga tõenäoliselt see nii on.
                        turniiride sisseostud ei tohiks mõjutada rakebacki.

lisaks punktidele on FTP's ironman, millel on oma punktid (medalid). nende kasutamine peaks olema sama mõjuga, mis tavaliste FTP punktide puhul. Iga poole aasta tagant makstakse ironmaniga liitunutele boonuseid, mis mõjutavad samuti MGR'i (selles ma 100% kindel pole)

Comment

• ranka
                          • Sep 2008
                          • 36444

Jube, jube, jube. Asi on aetud keerulisemaks kui asi seda väärt on.

Comment

• leits

wtf ma ie teadnudki et kui puntke kasutad siis rakeback v2iksem

ma teadsin et punktid on lisa hyve eest ...

Comment

• ranka
                              • Sep 2008
                              • 36444

Algselt postitas leits
                              wtf ma ie teadnudki et kui puntke kasutad siis rakeback v2iksem

ma teadsin et punktid on lisa hyve eest ...
                              Applaus sinu affiliatele, kes pole suutnud korralikult teavitada mängijaid, kuidas rakeback täpselt töötab.

Comment

Working...