FullTilt - probleemid ja küsimused

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • kardaanirist
    Pokkerihai
    • Nov 2009
    • 3675

Re: FullTilt - probleemid ja küsimused

Algselt postitas ingu Vaata postitust
    Oodanud oma kauba FTP-st üle kolme kuu. Täna sain vastuse, et kaup pannakse varsti teele (y) wp
    sõber ütles eile, et sai Tildist paki kätte. Septembris tellis.

Comment

• ingu
      Bännitud
      • Jan 2010
      • 1283

Algselt postitas kardaanirist Vaata postitust
      sõber ütles eile, et sai Tildist paki kätte. Septembris tellis.
      Nu ma eile õhtu saatsin kirja neile, et kaugel asi on, täna hommikuks oli vastus, et varsti pannakse teele.
      Seega pole veel lootust niipea kaupa saata.

Comment

• Rage
        Klubi Liige
        • Nov 2008
        • 6853

Oodanud oma kauba FTP-st üle kolme kuu. Täna sain vastuse, et kaup pannakse varsti teele (y) wp
        standard.. ma enam ei viitsi isegi mõelda nende pakkide peale.. mõttetu närvikulu.. tulevad siis tulevad.. kunagi nad enne õiget aega ei jõua..

Comment

• EestiAA
          Vana Tegija
          • Nov 2010
          • 1132

Algselt postitas MeelisV Vaata postitust
          Mul oli sama probleem, et ei saanud raha kätte. Siis tegin nii, et deposin Moneybookersist 10 dollarit FullTilti ja see unlockis mu withdrawali Moneybookersi kaudu. Aga kellegil oli varem selline probleem, et oli Moneybookersisse reganud teise emailiga kui FTPsse ja siis ei lastud tal withdrawalit läbi. Ma kartsin, et mul ka nii juhtub, sest mul on ka erinevad emailid, aga õnneks täna withdraw approved. Võibolla sellepärast lasti läbi, et mul on mõlemad emaili aadressid päris nimega sarnased.

Ma olen depo teinud local bank transferi kaudu ja olen sealt kaudu enne välja ka tirind.
          Mingi kahtlane teema vb euri pärast.

Comment

• ingu
            Bännitud
            • Jan 2010
            • 1283

Ma varem siin küsinud ka ,aga ei saanud vastust. Ma arvan et mul on FTP-s tehtud ca 500 noted mängijate kohta, kas kuidaski on võimalik noted ja märgistused ära salvestada või kuskilt kaustast kätte saada, et kui arvutiga peaks midagi juhtuma, et need siiski alles jääks??

Comment

• Oliverk
              Moderaator
              • Nov 2008
              • 3016

Ma varem siin küsinud ka ,aga ei saanud vastust. Ma arvan et mul on FTP-s tehtud ca 500 noted mängijate kohta, kas kuidaski on võimalik noted ja märgistused ära salvestada või kuskilt kaustast kätte saada, et kui arvutiga peaks midagi juhtuma, et need siiski alles jääks??
              Jah sulle vastati. Dam isegi mina kes seda nädal tagasi lugesin mäletan.

Comment

• Cypher0
                Pokkerihai
                • Jan 2010
                • 1512

Oled jah küsinud, mu arust said vastuse ka. C:/Program Files/Full Tilt Poker/sinunimi.xml

Novembri viimasel päeval tellisin monitori, täna ehk umbes 5 nädalat hiljem oli ukse taga. Eks nad kuidagi korraga saadavad neid asju.

Comment

• Rage
                  Klubi Liige
                  • Nov 2008
                  • 6853

FTP kataloogis peaks olema fail sinu_sn_ftps.xml vaata notepadiga sinna sisse.. seal peaks olema mingi kraam stiilis:

<NOTE PlayerId="ImbaRiverStar" ColourIx="7" Text="" />
                  <NOTE PlayerId="lenpur" ColourIx="7" Text="" />
                  <NOTE PlayerId="RockerARI" ColourIx="7" Text="minreraise riveris on value kiire check Qhigh flopis TT&apos;ga, turnis set ja panustas suurelt" />

siis see on õige fail ja kopeeri see ümber.

Comment

• MeelisV
                    Vana Tegija
                    • Apr 2010
                    • 1300

Algselt postitas EestiAA Vaata postitust
                    Ma olen depo teinud local bank transferi kaudu ja olen sealt kaudu enne välja ka tirind.
                    Mingi kahtlane teema vb euri pärast.
                    Mul oli sama asi, aga ei viitsinud ootama jääda millal local bank transfer jälle korda tehakse. Siis deposingi Moneybookersist ka, et rahasid saaks kohe välja kanda.

Comment

• flipmachine
                      Pokkerihai
                      • Jul 2009
                      • 1857

alles klaar

To avoid complications during the Estonian Currency migration process,
                      GluePay Instant Bank Transfer payments were temporary disabled from
                      27/Dec until 03/Jan.

This service is now available again, fully functional and ready for use.

Comment

• MeelisV
                        Vana Tegija
                        • Apr 2010
                        • 1300

Algselt postitas flipmachine Vaata postitust
                        alles klaar

To avoid complications during the Estonian Currency migration process,
                        GluePay Instant Bank Transfer payments were temporary disabled from
                        27/Dec until 03/Jan.

This service is now available again, fully functional and ready for use.

Praegusel hetkel mul igastahes local ei funka.

Comment

• kjmrc
                          Pokkerihai
                          • Aug 2009
                          • 4541

Terv, oleks selline küsimus, et kui ma tahan depot teha FTP'sse (ma pole varem teinud) siis miks ta näitab, et saan maximum kanda läbi MB'st $476 kui seal peaks olema $600? Aitäh

Comment

• Tigrano
                            Administraator
                            • Oct 2008
                            • 7614

Algselt postitas kjmrc Vaata postitust
                            Terv, oleks selline küsimus, et kui ma tahan depot teha FTP'sse (ma pole varem teinud) siis miks ta näitab, et saan maximum kanda läbi MB'st $476 kui seal peaks olema $600? Aitäh
                            See mingi fist deposiit turvalisuse teema, et ei saa rohkem kanda sisse. Ma ise pole jännis olnud, aga olen kuulnud seda ja ma saadaks supporti kirja, et tahan 600$ boonust saada ja ehk saab MB deposiiti suurendada.

Comment

• kjmrc
                              Pokkerihai
                              • Aug 2009
                              • 4541

Wtf, panen ära summa, next, next ja siis, et avaneks veebibrauser, üritan sisse logida MB'sse, ei lase kirjutadagi e-maili ega parooli lahtritesse, vajutan klaviatuuril nuppe aga mittemidagi. Panen selle kinni, enne kandmist oli max. $600, mida sai kanda aga siis kui kinni panin oli juba $476, panin nüüd uuesti ja sama jama jälle, ja nüüd on MB'st max. $1 mida saan sisse kanda.. WTF?

Comment

• Tigrano
                                Administraator
                                • Oct 2008
                                • 7614

Pakun, et süsteemis on need eelmised kanded õhus ja tuleb oodata või ära lasta kuidagi tühistada.

Comment

Working...