Mis värk on.. ei saagi MB - > FTP v? viskab ette ainukeseks payment typeks mingi krdi credit card.
Või see sellest, et ma pole veel oma pangakontot verifynud?
Mis värk on.. ei saagi MB - > FTP v? viskab ette ainukeseks payment typeks mingi krdi credit card.
Või see sellest, et ma pole veel oma pangakontot verifynud?
Mul viskas samamoodi ja vist on jah selles asi, olen lasknud mitu korda saata enda pangakontole verificationi, aga mitte miskit ei tule kohale. :\
Kas see mitte nii polnud, et tegid verify jaoks dummy depositi oma kontolt MB-sse? Ma vaatan oma vanadest meilidest, et MB-st kiri, et olen edukalt pangast 10$ MB-sse saatnud ja 6 päeva hiljem on tulnud kiri, et bank account verified.
Kas see mitte nii polnud, et tegid verify jaoks dummy depositi oma kontolt MB-sse? Ma vaatan oma vanadest meilidest, et MB-st kiri, et olen edukalt pangast 10$ MB-sse saatnud ja 6 päeva hiljem on tulnud kiri, et bank account verified.
Mu meelest käis nii, et nad tegid ise su pangakontole dummy depositi, hästi väikse, ja verify jaoks pidid selle täpse summa dollarites kuhugi lahtrisse kirjutama vms.
Mu meelest käis nii, et nad tegid ise su pangakontole dummy depositi, hästi väikse, ja verify jaoks pidid selle täpse summa dollarites kuhugi lahtrisse kirjutama vms.
Minu meelest nad saatsid 0,01 dollarit pangakontole ning selgituses oli mingi kood, mille pidi MB lehel sisestama kuskile lahtrisse. Ehk mälu ei peta mind.
Vahest kui halvemaid FTP laudu kinni panen, siis ei lase akent kuidagi kinni panna. Tableninja+HEM ja üks laudade tõstmise skript on peal. Keegi oskab arvata midagi?
mina ei oska midagi arvata, aga ma tahtsin küsida, mida see laudate tõstmise script teeb, mida FT enda layoudid ei suuda?
Mul on nii sätitud, et ekraan on jagatud neljaks. Ideaalis on kõik lauad üleval vasakul stackis ja vahel kui ühte-kahte-kolme lauda on vaja jälgida, siis tõstan kiire hiireklõpsuga laua ühte vabasse ekraaninurka. Üle nelja laua nagunii jälgida ei jõua.
Comment