FullTilt - probleemid ja küsimused
Collapse
X
-
Re: FullTilt - probleemid ja küsimused
Rake ikka sama, aga rakebacki saad vähem.Algselt postitas EestiMats Vaata postitustKui mängin lahti depo boonust, kas siis rake on mingi % võrra väiksem ka kui muidu?
Comment
-
Mul on tunne, mida update edasi, seda sitemaks see ftp soft l2heb ... mingi 1000x vajuta fold nuppu ennem kui midagi toimub
suppordist tulevad ka kenad vastused .. klehv net teil, tegin ma ei eta igal pool kus voimalik speedteste no HUI ON -.. **** mis ma pena 10 gigase liini endale koju vedama et need debiilikud ei oska normaalset softi teha v
Comment
-
Lol .. soft crashis 2x järjest. . not responding ette ... mul obv AA 4b pot ... lol .. saatsin neile tyradele kirja, et tehku oma sitane soft korda .
+ muidugi vana teada tuntud viga, viskab kohati valesid laudu ette, kus action ei toimu ... 100mb elioni nett ilmselgelt ei suuda seda sitast softi jooksutada
Comment
-
jh, aga ära kindlasti saada Eesti mailile, saad vastusea max 1,5 kuu pärast tagasi.Algselt postitas $$$ Vaata postitust
Comment
-
No see ftp raiub mulle sajaga, et asi on mu netiyhendus. No mida *****.
Esimene test tallinnasse:

Teine mingi rootsi serverisse:

Saatsin neile need screenshotid ka, tra mis ma peangi endale 10 gigaseid liine koju vedama hakkama v?
Kohati pifin 10x vajutama fold/call nupul vms, et midgai toimuks .. ja siis obv lampi need crashid .. not responding ja fck off umbes
Comment
Comment