FullTilt - probleemid ja küsimused

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • kilu6
    Vana Tegija
    • Oct 2008
    • 1305

Re: FullTilt - probleemid ja küsimused

Algselt postitas leits Vaata postitust
    Nonii, kolin ka tänase päeva jooksul oma fundsid ymber FTPsse ... saan aru et iron manid iga kuu ära teha siis juunis on boonus ja detsember ka eks? rb on 27%, medalid annavad vist midagi? Kas medaleid annab klotsiks ja vahetada ..

Kuskilt veel mõni % rb tuleb ? Ahjaa ja punktidega mis peale hakata :D? et mitte >RBs kaotada, midagi erilist just sealt tellida pole imo
    Maybe lugeda eelmisi postitusi RB ja punktide jne kohta? Seal kõik puust ja punaseks ja mitu korda üle.

Aga kui viitsid, siis pane kokku FAQ, et järgmine külastaja jälle samu küsimusi ei küsiks.
    Last edited by kilu6; 31.03.10, 18:19.

Comment

• kilu6
      Vana Tegija
      • Oct 2008
      • 1305

Algselt postitas leits Vaata postitust
      kas ftp ka nii oskab nagu stars, et kui on moned lauad cascades viskab järgmised ka .. mul ei viska rsk .. uue laua viskab lambi kohta :/ proovin siin neid layoute aga ei tundu töötavat

kas see on mingi ftp erip2ra, et hiir freezib mingiks millisekiks monele lauale, et kohe ei ligiu vaid kakub nats nagu?
      Minu meelest ei viska ise cascades.
      Hiirega pole probleeme olnud.

Comment

• ingu
        Bännitud
        • Jan 2010
        • 1283

Kesmida arvab sellest kui kolida Starsist FTP-sse. Seda rakeback pärast. Rake olen kokku maksnud 70k käe peale 355 USD. Nendest 40k on NL5. Kui oleksin mänginud FTP-s need käed oleks saanud rake 96 $. Starsist olen saanud Stellar boonust 40 $. Kaotus -56.$

Nüüd mängin NL10 ainult. Korra piilusin FTP NL10 laudevalikusse. Väga ok valik tundus. Starsi soft tundub tsips armsam, aga harjumise asi vast.
        Starsi ja FTP NL10 tasemel ka vahet on?

Comment

• nikitheone
          Mr. Puujalg
          • Aug 2009
          • 6446

inward just tuli starsist ftp ja ütles, et ftp lauad on palju softimad. võid talt järgi küsida täpsemalt, ta mängib samuti nl10
          &quot;Money doesn&#39;t make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million.&quot; <br />Arnold Schwarzenegger

Comment

• ingu
            Bännitud
            • Jan 2010
            • 1283

Ah mis seal ikka, panen rahad ftp-sse ja hakkan ise katsetama homme. Kui ei meeldi midagi vahetan tagasi.

Comment

• flipmachine
              Pokkerihai
              • Jul 2009
              • 1857

Algselt postitas ingu Vaata postitust
              Ah mis seal ikka, panen rahad ftp-sse ja hakkan ise katsetama homme. Kui ei meeldi midagi vahetan tagasi.
              Sulle meeldib, soft on mõnus, rakeback jookseb, laudades ei istu ainult supernova grinderid ehk üldiselt on veel üks eestlane laudades juures.

Comment

• mass
                Julm Donk
                • Dec 2009
                • 80

Kindlasti küsitud küsimus ja kuskil teemas olemas aga...
                Kui ma ostan ftp-de eest satelliidile sisse, kus auhinnaks on ftp-piletid, siis rakebackist midagi maha ei lähe? Ja vastupidi, kui ma ostan ennast otse kuhugi turnale sisse, kus auhinnaks on puhas papp, siis läheb rakebackist maha?

Comment

• Pahvak
                  Pastilaa?? Ei!
                  • Dec 2008
                  • 4431

Kesmida arvab sellest kui kolida Starsist FTP-sse. Seda rakeback pärast. Rake olen kokku maksnud 70k käe peale 355 USD. Nendest 40k on NL5. Kui oleksin mänginud FTP-s need käed oleks saanud rake 96 $. Starsist olen saanud Stellar boonust 40 $. Kaotus -56.$

Nüüd mängin NL10 ainult. Korra piilusin FTP NL10 laudevalikusse. Väga ok valik tundus. Starsi soft tundub tsips armsam, aga harjumise asi vast.
                  FTP rake on suurem kui PS-s mikrolimiidis. Ja PS võtab rake 5 senti iga 1$ pealt ja FTP võtab ühe sendi iga 15 sendi pealt?
                  Fullstacks have more fun.

Comment

• Rage
                    Klubi Liige
                    • Nov 2008
                    • 6853

Algselt postitas mass Vaata postitust
                    Kindlasti küsitud küsimus ja kuskil teemas olemas aga...
                    Kui ma ostan ftp-de eest satelliidile sisse, kus auhinnaks on ftp-piletid, siis rakebackist midagi maha ei lähe? Ja vastupidi, kui ma ostan ennast otse kuhugi turnale sisse, kus auhinnaks on puhas papp, siis läheb rakebackist maha?
                    FTP'de eest turnade satikatele sisse ostes EI LÄHE RAKEBACKIST MIDAGI MAHA!!!

Comment

• inward
                      Klubi Liige
                      • Sep 2009
                      • 6275

Kolisin ka Starsist Full Tilti hiljuti.
                      Esiteks: Rakebacki pärast
                      Teiseks: Tõesti NL10 tase on minu meelest kehvem, kui Starsis, vb asi ka selles, et Starsis nendes heades laudades istub mingi 8 venda waiting listis, et sinna heasse lauda ei jõuagi, aga noh kurat ikka tõsised vaalad on seal FT'is. Mulle meeldib.
                      Kolmandaks: Normaalsete stackidega vennad istuvad lauas, starsis pidevalt ürita saada nendesse 50bb laudadesse, mis olid parajalt nitised ka. Muidu istud mingi 5 vennaga lauas kellel 2$. FTis on min 3.80 ja enamus on siiski suht full stackid.

Comment

• kilu6
                        Vana Tegija
                        • Oct 2008
                        • 1305

Algselt postitas Pahvak Vaata postitust
                        FTP rake on suurem kui PS-s mikrolimiidis. Ja PS võtab rake 5 senti iga 1$ pealt ja FTP võtab ühe sendi iga 15 sendi pealt?
                        Jah FTPs on rake NL2 -- NL10 6.66%, sealt edasi tavaline 5%.

Try Spin & Go – our fast 3-player game with prizes up to $1,000,000. New players can also claim a Welcome Offer. Terms apply.

Comment

• kilu6
                          Vana Tegija
                          • Oct 2008
                          • 1305

Algselt postitas Rage Vaata postitust
                          Läheb ikka

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

See list ei ole täielik, sest lisadeduction on näiteks deposiidi ja withdrawali eest.

Comment

• Pahvak
                            Pastilaa?? Ei!
                            • Dec 2008
                            • 4431

Algselt postitas kilu6 Vaata postitust
                            Jah FTPs on rake NL2 -- NL10 6.66%, sealt edasi tavaline 5%.

http://www.fulltiltpoker.com/rake.php
                            Kui rakeback maha arvutada on FTP NL2-10 rake 6.66%*(1-0.27)=4.86%. Sellise protsendi juures arvan, et PS on parem, sest nad ei võta raket alla 1$ poti pealt.
                            Fullstacks have more fun.

Comment

• Marek
                              Jube Noob
                              • Jan 2009
                              • 110

Algselt postitas Rage Vaata postitust
                              Kust selline info? Kui ma viimati satikaid tegin läks ikka korralik summa MGR'ist maha

Comment

• ingu
                                Bännitud
                                • Jan 2010
                                • 1283

Täna teinud ma 1k käsi täpselt FTP-s. Rake 12.5 taala. 27 % rakeback ehk 3.375. NL10
                                Starsis tegin NL10 30K kätt ja sain 2 korda Steller boonust. Ehk iga 15 k käe kohta 10 $

Ehk
                                FTP-S 15K kätt 50 taala boonust rake [ umbes arvestades 1k käe tulemusi ]
                                Starsis 15k käe kohta 10 taala Steller boonust.

Võin ka vist mööda panna tegin grilli õlled sees.

Comment

Working...