Vana Olympic Online teema. Uus: http://foorum.pokkeriprod.com/showthread.php/7028-***

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • emmimees
    Klubi Liige
    • Aug 2010
    • 2719

Re: *** Ametlik Olympic-Online.com Teema [OO esindaja: Janku]***

Algselt postitas hotcocacola Vaata postitust
    lol muru, mis tablette sööd?
    Nagu nimigi ütleb, siis suitsetas "muru" hoopis...

Comment

• muruntau
      • Jan 2009
      • 4325

Algselt postitas hotcocacola Vaata postitust
      lol muru, mis tablette sööd?
      Niisama õhtupooliku huumorikatsetus. Enne trenni kiirustades jäi lõpp viimistlemata, viimase vaatuse lõppu tuleb veel kaks rida. Ametlik lõppversioon selline:

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Comment

• JanKu
        Olympic Online Esindaja
        • Feb 2010
        • 49

Tere muruntau ja teised!

Sa "lavakasse" oled proovinud sisse astuda? Improvisatsiooni voorust pääseks kindlasti läbi :)
        Ja kui sul kunagi ilukirjanduslik teos peaks ilmuma, siis anna siin tead. Ma kindlasti ostan selle - aga ainult signatuuriga.

Vastan ka Sinu Team Elite küsimusele.
        Team Elite mängijatega on sõlmitud personaalsed dealid. Ja see on ka täiesti loomulik, et hea mängija saab suuremat rakeback´i. Selle eest aga kannavad mängijad meie brandingut "Live" üritustel. Team Elitesse kuulumine-värbamine on vabatahtlik ja keegi ei sunni kedagi. Täiesti tavaline skeem ju? Kõik kes tahaks saada kõrgemat rakeback´i võivad seda ka saada. Selleks on ainult 2 tingimust: esiteks peab mängija genereerima igakuiselt minimaalselt $500 rake ja teiseks peab ta kandma Team Elite branditud särki live üritustel. Kui kuu jooksul min. rake täis ei tule saab mängija tavapärase ~22% tinglik rakeback ehk boonusdollarite vabastamine + FPP konventeerimine rahaks) Lisaks korraldame Team´le lahedaid üritusi ja kaasame neid ka suurematele Live turnadele. Seltskond on siiani mõnus ja kõigil on hea meel, et saavad kuuluda Team Elite´i.
        Lõppkokkuvõttes teeb iga mängija nii kui nii ise otsuse, millises pokkeritoas ta mängib. Ja ma usun, et kui me saame oma softi paremaks tehtud siis ma ei näe mingit põhjust miks ei peaks Eesti mängija tegema kontot Olympicus. Me oleme ju ainus legaalne ipokker network´i tuba Eestis.

Parimat,
        Jan
        Last edited by JanKu; 19.11.10, 12:03.

Comment

• Pahvak
          Pastilaa?? Ei!
          • Dec 2008
          • 4431

Palju see RB% on kui geneda üle 500$ reiki?
          Fullstacks have more fun.

Comment

• emmimees
            Klubi Liige
            • Aug 2010
            • 2719

Alates 30%

Comment

• muruntau
              • Jan 2009
              • 4325

Seega ainus võimalus konkurentsivõimelist rakebacki saada on olles samal ajal OO reklaamnägu? Nii orjastavaid tingimusi ei ole vist küll ühelgi teisel toal. Teiste tubade nänni kantakse vabast tahtest ja uhkusega, aga kui tuba sunnib mängijaid enda varustust kandma, siis ei ole vabast tahtest juttugi ja vaevalt uhkuse elementi ka väga (kauaks) mängus on. Teades nüüd, mis süsteem see Team Elite on, tunnen ma pigem neile mängijatele kaasa kui et vaataks et vau, mis ägedate prohvidega nüüd ühe laua taha sattunud olen. Ja see, et $500 rake't kuus plekkida on teie jaoks elitaarne? Teised toad valivad reklaamnägudeks ikka vaid enda parimaid mängijaid, aga alates $500'st peaks põhimõtteliselt iga väikestki volüümi laskev mängija tiimi saama. Fun Live üritus oleks kindlasti, kui üle pooled kohale tulnutest kannavad sama särki. Teie atribuutika kohustuslikuks tegemine positiivse PR trikina küll kirja ei lähe.

Team Elite süsteem sellisel kujul on ebaõnnestunud PR katsetus ja hämara, onupojaliku premeerimissüsteemi sümbol, mis peaks kiiremas korras kaduma.

Edu!

Edit: Lavaka peale ei ole mõelnud, inspiratsioon tueb peale liiga harva, et ära tasuks :P Aga jah, praegusel kujul Team Elite särk=vangisärk, mängija kui sunnitööline reklaamnägu; teiste tubade puhul tiimi särk=kauge eesmärk mille poole püüelda, mängijate unistus. Think about it...
              Last edited by muruntau; 19.11.10, 14:31.

Comment

• Tigrano
                Administraator
                • Oct 2008
                • 7614

Ma lihtsalt huvi pärast vaatasin kõik tuntumad OO prod ja eliidid on miinuses seal toas, miks nii? On siis fishine see Ipokkeri võrk või milles asi?

On siin foorumis mõni mängija, kes regulaarselt mängib OO ja stabiilselt teenib ja on rahul?

Comment

• muhkLionu
                  Grinder
                  • Jan 2009
                  • 522

[ ] regulaarselt mängib OO
                  [ ] stabiilselt teenib
                  [x] on rahul

Comment

• JanKu
                    Olympic Online Esindaja
                    • Feb 2010
                    • 49

Algselt postitas muruntau Vaata postitust
                    Seega ainus võimalus konkurentsivõimelist rakebacki saada on olles samal ajal OO reklaamnägu? Nii orjastavaid tingimusi ei ole vist küll ühelgi teisel toal. Teiste tubade nänni kantakse vabast tahtest ja uhkusega, aga kui tuba sunnib mängijaid enda varustust kandma, siis ei ole vabast tahtest juttugi ja vaevalt uhkuse elementi ka väga (kauaks) mängus on. Teades nüüd, mis süsteem see Team Elite on, tunnen ma pigem neile mängijatele kaasa kui et vaataks et vau, mis ägedate prohvidega nüüd ühe laua taha sattunud olen. Ja see, et $500 rake't kuus plekkida on teie jaoks elitaarne? Teised toad valivad reklaamnägudeks ikka vaid enda parimaid mängijaid, aga alates $500'st peaks põhimõtteliselt iga väikestki volüümi laskev mängija tiimi saama. Fun Live üritus oleks kindlasti, kui üle pooled kohale tulnutest kannavad sama särki. Teie atribuutika kohustuslikuks tegemine positiivse PR trikina küll kirja ei lähe.

Team Elite süsteem sellisel kujul on ebaõnnestunud PR katsetus ja hämara, onupojaliku premeerimissüsteemi sümbol, mis peaks kiiremas korras kaduma.

Edu!
                    Tänan edu soovimast!

Reklaamnäod on tegelikult Team PRO liikmed.

Comment

• muruntau
                      • Jan 2009
                      • 4325

Algselt postitas JanKu Vaata postitust
                      Tänan edu soovimast!

Reklaamnäod on tegelikult Team PRO liikmed.
                      Miks Team Elite särk siis kohustuslik on? Saab selleks olla veel mõni ratsionaalne põhjendus peale reklaami?

Comment

• Rage
                        Klubi Liige
                        • Nov 2008
                        • 6853

muruntau ei ole vist mõtet nii emotsionaalseks muutuda.. maitea kui see Team Elite logo oleks pusa või T-särgi peal, siis mul poleks midagi selle vastu, et seda olympsis või OO korraldatud üritustel kanda:-)

mõtlema paneks see sel juhul kui ma peaks seda särki siis ka kandma kui ma nt võtan osa EPT'st kuhu ma ei ole läbi OO oma piletit lunastanud vms.. või Triobet Live üritusel vms..

Comment

• ranka
                          Miljon Põhjust Kodus Olla
                          • Sep 2008
                          • 36444

Minuteada nad peavad kandma seda TB Livel.. Ah küsige ESTPatrickutl, see rulli ka selle särgiga mängib :)

Comment

• muruntau
                            • Jan 2009
                            • 4325

Rage, nõustun, et väljendusviis läks veidi rohkem emotsionaalseks kui oleks võinud. Samas ma põhjendasin enda seisukoha küllaltki korralikult ära enda arvates ja jutu poindi suhtes ei muudaks midagi.

Aga rage, kas sa siis kannaksid ka OO TE särki, kui see oleks kõigil samasugune, kõigil kohustuslik ja mõnel OC üritusel oleks veel kuni pooled mängijad sama särgiga. Kui ma jutust õigesti aru sain, siis praegu on täpselt selline süsteem ja kui neil peaks mängijaid juurde tulema on täiesti võimalik, et ongi OC mõnel turnal +1/3 mängijaid sama särgiga. Ja üheski eestis korraldatud live üritusel ei pääseks selle kandmisest.

Edit: ja see on kõigest väike asi selle juures, väike esteetiline probleem. Põhimõtteline probleem on see, et valikuvõimalus puudub: Tahad meil mängida, ole meie reklaamnägu, kanna meie nänni! Teised suuremad toad saavad aru, et hea teenus ja teenindus on piisav reklaam juba iseenesest. OO teisest küljest teeb, kui ta üldse teeb, teenusesse vaid kergeid kosmeetilise iseloomuga uuendusi ja üritab sundida mängijaid endale reklaami tegema. Andke andeks, kui selline tegevus kergelt närvi vahest ajab
                            Last edited by muruntau; 19.11.10, 15:52.

Comment

• MichelsonT
                              Jube Noob
                              • Nov 2010
                              • 113

Nägin viimati OO TE särki Eesti : Soome maavõistlusel Parkis. Päris ilusad särgid. Kuldse kirjaga ja nimi ka puha peal. Neid särke oli saalis päris palju. Oma kümmekond. Mul ei olnud imelik neid särke vaadata ja mulle jäi mulje, et need, kes seda särki kandsid, ei tundnud ka end imelikult. Vastupidi, mulle jäi mulje, et nad kannavad seda särki uhkustundega!
                              Muruntau, sul on selles teemas olnud häid tähelepanekuid ja soovitusi. Siiski arusaamatuks jääb, milles on sinu probleem. Et ka sa oled olympic online regular, kes küsis rakebacki, kuid sulle seda ei antud? Kas sa oled olympic online regular, kes küsis rakebacki ja sulle vastati, et rakebacki saad ainult siis, kui kannad Olympic online TE särki, kuid kuna sulle on see särk vastuvõetamatu, siis loobusid. Kas sa üldse oled rakebacki küsinud?
                              Ja veel, asi on lihtne: Kui oled püsimängija ja genereerid korralikku raket, siis saad ka korralikku rakebacki ilma kohustuseta kanda särki. Lihtsalt kord kuus makstakse sulle rakeback välja ja asi ants. Kui oled veel tublim ja genereerid kohe päris palju raket ja tahad veel rohkem rakebacki saada, siis tuleb kanda särki. Valik on sinu.

Comment

• harryahven
                                Pokkerihai
                                • Dec 2009
                                • 1964

Algselt postitas muruntau Vaata postitust
                                Rage, nõustun, et väljendusviis läks veidi rohkem emotsionaalseks kui oleks võinud. Samas ma põhjendasin enda seisukoha küllaltki korralikult ära enda arvates ja jutu poindi suhtes ei muudaks midagi.

Aga rage, kas sa siis kannaksid ka OO TE särki, kui see oleks kõigil samasugune, kõigil kohustuslik ja mõnel OC üritusel oleks veel kuni pooled mängijad sama särgiga. Kui ma jutust õigesti aru sain, siis praegu on täpselt selline süsteem ja kui neil peaks mängijaid juurde tulema on täiesti võimalik, et ongi OC mõnel turnal +1/3 mängijaid sama särgiga. Ja üheski eestis korraldatud live üritusel ei pääseks selle kandmisest.

Edit: ja see on kõigest väike asi selle juures, väike esteetiline probleem. Põhimõtteline probleem on see, et valikuvõimalus puudub: Tahad meil mängida, ole meie reklaamnägu, kanna meie nänni! Teised suuremad toad saavad aru, et hea teenus ja teenindus on piisav reklaam juba iseenesest. OO teisest küljest teeb, kui ta üldse teeb, teenusesse vaid kergeid kosmeetilise iseloomuga uuendusi ja üritab sundida mängijaid endale reklaami tegema. Andke andeks, kui selline tegevus kergelt närvi vahest ajab

kas sa leveldad või tõesti arvad, et see on nõme, et peab kandma OO särki?! see on ju ilmselge, kõige võllimatel vendadel - phil ivey jne on igal turnal ja suuremal cash gameil FTP või muu logo küljes ju ja kui ei oleks, siis ma suht kindel, et nad saaksid selle eest kõvasti pähe või isegi trahvi. see särgi teema on nii ilmselge, et peab seljas olema, sa oled nende reklaamnägu ja nemad tulevad sulle vastavalt vastu. neid näiteid nii palju, absull igal spordi alal kus sponsorid mängus on ju inimestel sponsori logo küljes, suusatamine, F1 jnejne.. see on kohustuslik! isikliku näite võin tuua ekstreemspordist - kunagi oli sponsoriks vans ning ilmselge ju, et võistlustel on mul vansi särk ja vansi tossud jalas, tiimis oli aga üks väga andekas läti sõitja, ainuke jama oli see, et ta oli veits pohhuist ja läks ühele võistulsele naigi tossudes, obv et sai insta kinga tiimist.

Comment

Working...