*** AMETLIK HOLDEM MANAGERI TEEMA: Küsimused & Probleemid (KKK esimeses postis) ***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Gang Starr
    FPP Pro
    • Sep 2012
    • 231

Re: *** Holdem Manager - kõik mis puudutab HEM'i! NB! ENNE KÜSIMIST LOE ESIMEST POSTI

HM2 trackib kõiki mänge, ainuke probleeb selles, et ei addi ära automaatselt võidetud summa.
    Finishing position olemas, aga winnings alt aint arvestab sisseostu.

Pilt ka et paremini aru saada.

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Mis tegema pean?

E: Täna tuli miskit update, tegin ära ja prog muutus märgatavalt kiiremaks.
    Aga ülaltoodud probleemi siiski ei lahendanud ära :/
    Last edited by Gang Starr; 08.09.12, 14:50.

Comment

• CeuZ^
      FPP Pro
      • Jun 2012
      • 258

Re: *** Holdem Manager - kõik mis puudutab HEM'i! NB! ENNE KÜSIMIST LOE ESIMEST POSTI

Miks mul näitab sealt:
      Alati väiksemat võidetud raha, kui HM-is?

Comment

• WeThePeople
        Vana Tegija
        • Mar 2010
        • 1163

Algselt postitas CeuZ^ Vaata postitust
        Miks mul näitab sealt:
        Alati väiksemat võidetud raha, kui HM-is?
        tegemist ilmselt sessiooni tulemustega, HEM aga kuvab soovitud filtrite järgi.

Comment

• ranka
          Miljon Põhjust Kodus Olla
          • Sep 2008
          • 36444

Algselt postitas harryahven Vaata postitust
          OOs impordib käsi, kuid HUDi ei näita, kui panen relaunch hud, jookseb hem kokku ja ütleb HUD has stopped working vms, mida teha, just updatesin kaa, kasutan hem ühte..
          Tean lahendust

Holdem Manager > HUD Options > Site Options ja absoluutselt kõikide valikute eest võta linnuke ära.

Comment

• Mrt1989
            Grinder
            • Mar 2010
            • 999

Minuarust on see valesti näitamine zoom laudade probleem , mitte hem i.

Comment

• RaunoRa
              Julm Donk
              • Sep 2009
              • 33

Oleks järgnev probleem, mul ei olnud Pokerstarsis valitud, et Save tournament summaries ja aeg ei olnud HM2 keskkonnas õigeks adjustitud. Lõppude lõpuks salvestas HM2 kõik käed ebamääraselt ja tuli mingi corrupted fail ka. Siis kui eelpool toodud asjad õigeks seadistasin, toimis kõik nagu peab. Nüüd tahaks neid eelnevalt mängitud SNGde graafikuid ja andmeid ka lisada aga see ei õnnestu. Requestisin ka need eelnevate mängude tournament summarid, aga miskipärast ei ei suuda ma neid graafikuid õigeks saada.

Kellegil olnud samasuguseid probleem? Proovisin holdemanageri foorumist ka igasuguseid õpetusi ja vaatasin kuidas neid vanasid requestitud tournament summarisi lisada, aga miskipärast ei õnnestu.

Comment

• Vandalar
                Pokkerihai
                • Oct 2008
                • 3577

Mul on HEM1 ja analoogne probleem SNG-dega. Peale mängimist näeb mängitud sng-d küll trackeris, kuid finish ja size on täiesti paigast ära, samuti ei näita palju võitsin. v 1.12.10b
                kui see tõesti mingi kala on, siis ma ei saa aru, mille eest ma maksnud olen?
                Edit: updatesin viimase betani ning lisasin Tournament Summary kausta Importivate kaustade alla, kuid probleem on alles.
                Last edited by Vandalar; 14.09.12, 02:16.

Comment

• RaunoRa
                  Julm Donk
                  • Sep 2009
                  • 33

Vaata kas sa Time Adjustingu muutsid ka õigeks. Mul igastahes sellest ajast hakkas ilusti näitama. Sa pead ainult need teised ära flitreerima, aga vanade kohta pole ma siiamaani selgusele jõudnud.

Comment

• Vandalar
                    Pokkerihai
                    • Oct 2008
                    • 3577

Algselt postitas RaunoRa Vaata postitust
                    Vaata kas sa Time Adjustingu muutsid ka õigeks. Mul igastahes sellest ajast hakkas ilusti näitama. Sa pead ainult need teised ära flitreerima, aga vanade kohta pole ma siiamaani selgusele jõudnud.
                    Ok, leidsin Options-Settings-International Sites, valisin PokerStars.EE variandi, ehk aitab. Sellest Time Adjustingu teemast kahjuks aru ei saa, kus see asub?

Comment

• RaunoRa
                      Julm Donk
                      • Sep 2009
                      • 33

Algselt postitas Vandalar Vaata postitust
                      Ok, leidsin Options-Settings-International Sites, valisin PokerStars.EE variandi, ehk aitab. Sellest Time Adjustingu teemast kahjuks aru ei saa, kus see asub?
                      Oluline, et HM ja pokkeritarkvara ajad oleks sünkrooni seatud kui ma õieti aru sain, vastasel korral ei saa HM mitte midagi aru mis toimub.

Active Session- Hand importing- Site time adjustment- Auto detect
                      võid ka manuaalselt kui ei toimi

Comment

• andrus69
                        FPP Pro
                        • Jan 2010
                        • 232

Kas HEMis saab kuidagi selle kasti ära kaotada mis näitab laua üld VP ja PF ja mängijate võite ja kaotusi?

Comment

• ristijeesus
                          Klubi Liige
                          • Oct 2009
                          • 2533

Hud options-player preferences-appearance-show table avgs linnuke maha ja number of pots sealt kõrvalt ka none peale.

Comment

• andrus69
                            FPP Pro
                            • Jan 2010
                            • 232

Algselt postitas ristijeesus Vaata postitust
                            Hud options-player preferences-appearance-show table avgs linnuke maha ja number of pots sealt kõrvalt ka none peale.
                            Mul puudub HUD OPTIONS all Player preferences. Tuulasin seal asjad läbi ka ja ei leidnud sarnast kohta.

EDIT : HEM2 siis
                            Last edited by andrus69; 18.09.12, 12:30.

Comment

• ristijeesus
                              Klubi Liige
                              • Oct 2009
                              • 2533

Hud options-main popupi alt saad table statse muuta ja config propertiesi alt last hand winnerseid maha võtta.

Comment

• andrus69
                                FPP Pro
                                • Jan 2010
                                • 232

Ei suutnud ikka leida.

Selle tahaks siis ära kaotada: http://www.upload.ee/image/2684134/hrm.jpg

Comment

Working...