*** AMETLIK HOLDEM MANAGERI TEEMA: Küsimused & Probleemid (KKK esimeses postis) ***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • flipmachine
    Pokkerihai
    • Jul 2009
    • 1857

Re: *** Holdem Manager - kõik mis puudutab HEM'i (probleemid, uuendused, jne) ***

küsimus ! Kui ma disablen HEM koodi nr 2 ära nt arvuti A-st .. siis kaovad sealt ka minu vanad andmed ? ning kas siis saan peale disablet sama koodi tööle panna arvutis B ?

Comment

• jep18
      Julm Donk
      • Oct 2008
      • 49

Re: *** Holdem Manager - kõik mis puudutab HEM'i (probleemid, uuendused, jne) ***

Algselt postitas Sonsu
      ma näitan, mis jama on, ehk siis oskab keegi aidata. Lahti 2 lauda. esimene oli kohe ok. Avasin teise avanes selline pilt:
      (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Ja kui tõstan teises statid paika, siis on jällegi nii:

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Kuna HEM liigutab korraga kõigis lahti olevates laudades state, siis ei saa ma ka käsitsi paika panna neid. Kas kellegil on selle vastu rohtu?

EDIT: ROHI LEITUD JA ASI TOIMIB.
      Kuidas need siis paika said ? Minul endal täpselt sama jama pacificus. Ühel laual kõik korras teistel kippuvad teised statsid segi minema.

Comment

• vapsik
        Klubi Liige
        • Apr 2009
        • 5462

Algselt postitas jep18
        Kuidas need siis paika said ? Minul endal täpselt sama jama pacificus. Ühel laual kõik korras teistel kippuvad teised statsid segi minema.
        HEM oli uuendamata, nii et tasub sama asja proovida.

Comment

• hotcocacola
          HTCCACLA
          • Oct 2008
          • 14473

probleem järgmine

läxin Entraction võrgustikku mängima, seal pidi töötama HUD, töötabki, AGA...

mul näitab 100/73 ja 100/80 jne kõikidel nendeks vpipiks ja mitu prossu nad mängivad....ta ei uuenda neid õigeteks....
          kyll aga näitab mängitud käte arvu õigesti ja hudi graph jooxeb jne

milles jama ?

Comment

• ranka
            Miljon Põhjust Kodus Olla
            • Sep 2008
            • 36444

Algselt postitas hotcocacola
            probleem järgmine

läxin Entraction võrgustikku mängima, seal pidi töötama HUD, töötabki, AGA...

mul näitab 100/73 ja 100/80 jne kõikidel nendeks vpipiks ja mitu prossu nad mängivad....ta ei uuenda neid õigeteks....
            kyll aga näitab mängitud käte arvu õigesti ja hudi graph jooxeb jne

milles jama ?
            Lüpsjal oli sama probleem, uurin tema käest.

Comment

• hotcocacola
              HTCCACLA
              • Oct 2008
              • 14473

:)

Comment

• ranka
                Miljon Põhjust Kodus Olla
                • Sep 2008
                • 36444

Lüpsja says (12:49 AM):
                *tere
                *hmmm ma ei mäletagi enam
                *uninstall ja uuesti peale vist tegin
                *sa ise õpetasid ju mind :)

LOOOOOL.

HCC, kui su HEMI versioon ei ole 1.09 Beta 36b siis uuenda ta selleks ja vaata, kas funkab. Uue versa leiad: http://rvgsoftware.fileburst.com/HmBetaUpdate.exe

Comment

• farik666
                  Klubi Liige
                  • Oct 2008
                  • 834

Re: *** Holdem Manager - kõik mis puudutab HEM'i (probleemid, uuendused, jne) **

varem kui table manageri ikooni peale hõljuda all system trays, siis näitas käimasoleva sessiooni kasumit/kahjumit ja käte arvu.. olen vist miski nupu kogemata välja lülitand, aga enam ta seda ei näita... kuidas tagasi saaks?

Comment

• Tupsik
                    Klubi Liige
                    • Mar 2009
                    • 497

Re: *** Holdem Manager - kõik mis puudutab HEM'i (probleemid, uuendused, jne) **

Algselt postitas farik666
                    varem kui table manageri ikooni peale hõljuda all system trays, siis näitas käimasoleva sessiooni kasumit/kahjumit ja käte arvu.. olen vist miski nupu kogemata välja lülitand, aga enam ta seda ei näita... kuidas tagasi saaks?
                    Mul töötab see kuidas juhtub. Koguaeg on olnud nii. Kunagi näitas kohati isegi valet summat(mingid varasemad versioonid). Hetkel aga vahest näitab, vahest mitte.

Comment

• rohelinekonn
                      Klubi Liige
                      • Nov 2008
                      • 3808

kui mängin 6 maxi ja FR ja kohtun miski mängijaga mõlemas mängus kas siis mixib käed ära või näitab statte ikka nii et 6 max lauas need käed mida olen seal kogunud ja vastupidi

Comment

• K2snakas
                        Pokkerihai
                        • Feb 2009
                        • 2388

deafultis peaks vict olema, et kõik koos, aga seda peaks saama panna kuskilt, et n2itaks eraldi.

Comment

• Rage
                          Klubi Liige
                          • Nov 2008
                          • 6853

kaks klikki vastaste statide peale.. siis läheb taust punaseks statidel.. ja siis on ainult selle laua käte kohta statid..

Comment

• hotcocacola
                            HTCCACLA
                            • Oct 2008
                            • 14473

jap, probleem oligi selles, et mu HEM oli mega vana :)

Comment

• farik666
                              Klubi Liige
                              • Oct 2008
                              • 834

Trojan sees! ei tea kuidas tuli.. läheb kausta C:\documents and settings\username\local settings\application data\XENOCODE...

Pmõtselt kui käivitan HEM'i siis Avast Antivirus viskab warningut... deletesin need filed ja kaustad... lasin Full System Scani, tegin startup kausta korda... tegin restardi.. (mõtsin et korras) ja kui uuesti HEMI käivitan, selgub et sama jama... kõlab vist FORMAT C:\ moodi :-\

Comment

• olavike
                                Vana Tegija
                                • Oct 2008
                                • 1269

Algselt postitas Rage
                                kaks klikki vastaste statide peale.. siis läheb taust punaseks statidel.. ja siis on ainult selle laua käte kohta statid..
                                Väike märkus siia.
                                Ei näita ainult selle laua kohta, näitab kogu jooksva sessiooni kohta, mis sul tema kohta on.

Comment

Working...