*** AMETLIK HOLDEM MANAGERI TEEMA: Küsimused & Probleemid (KKK esimeses postis) ***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • jaans20
    Julm Donk
    • Apr 2009
    • 51

Re: *** Holdem Manager - kõik mis puudutab HEM'i (probleemid, uuendused, jne) ***

Algselt postitas krstjan88
    Tere foorumi seltskond! osalesin just camage turniiril ja õnnestus saada 5 koht ja auväärsed 68 euri. bankroll on nüüd 100 euri ja siis mõtlesin endale HEM small stakes ära osta, aga puudub selleks vaja olev krediitkaart. Kas on kedagi kes saaks aidata mure ära lahendada?

Kristjan

Tervist,

kui huvi pakub siis võin ära müüa HEM small stakes variandi , kuna ise mängisin endale lahti läbi poker starsis tava versiooni. Ehk kui kellegile huvi pakub andke aga märku.

Comment

• teerajaja
      Grinder
      • Feb 2009
      • 815

Re: *** Holdem Manager - kõik mis puudutab HEM'i (probleemid, uuendused, jne) ***

Nii mu 15 päeva trial sai otsa ja tellisin seriali ära small stakesi oma. Üritasin aktiveerida aga pidevalt lööb ette selline error

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Tegin update ära, lugesin ka HEMi kodulehe FAQ aga miski ei muutnud olukorda

Comment

• krstjan88
        Julm Donk
        • Jan 2009
        • 27

Algselt postitas jaans20

Tervist,

kui huvi pakub siis võin ära müüa HEM small stakes variandi , kuna ise mängisin endale lahti läbi poker starsis tava versiooni. Ehk kui kellegile huvi pakub andke aga märku.
        olen huvitatud! Mitu raha küsid?
        võta ühendust Kristjan88@msn.com

Comment

• teerajaja
          Grinder
          • Feb 2009
          • 815

Algselt postitas teerajaja
          Nii mu 15 päeva trial sai otsa ja tellisin seriali ära small stakesi oma. Üritasin aktiveerida aga pidevalt lööb ette selline error

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Tegin update ära, lugesin ka HEMi kodulehe FAQ aga miski ei muutnud olukorda
          Saina asja korda, kellel peaks sama error tulema siis mind aitas kui avada internet explorer - tools-internet options-connections-lan settings- ning siis igaltpoolt linnukesed ära võtta ja uuesti korrata HEM registreerimist. :)

Comment

• neeme
            Grinder
            • Nov 2008
            • 540

Eile tõmbasin microgamingu endal arvutisse, ei saanud kuidagi HUDi tööle turnat mängides. Käed läksid ilusti HMi kyll aga ei kuvanud lauas. Versioon on kõige uuem - 1.09 beta 30b.

Any ideas ?

Comment

• Rage
              Klubi Liige
              • Nov 2008
              • 6853

Algselt postitas neeme
              Eile tõmbasin microgamingu endal arvutisse, ei saanud kuidagi HUDi tööle turnat mängides. Käed läksid ilusti HMi kyll aga ei kuvanud lauas. Versioon on kõige uuem - 1.09 beta 30b.

Any ideas ?
              võtad table manageri lahti, sealt table finder.. vead selle punase noolekese laua peale ja vajutad OK ja nii pead iga lauavahetuse või uue turnaga tegema

Comment

• Owner85
                Klubi Liige
                • Aug 2009
                • 2146

Probleem selles et kus kohast saab statsid paika panna et nad ei liiguks,et kui uue laua avad siis pole segamini vaid õiges kohas ja kui teises lauas liigutad statsi siis ei liiguks iga laua peal sama pos stats?

Comment

• tolmuahv
                  Klubi Liige
                  • Feb 2009
                  • 2502

Igaks juhuks küsin ka üle - SNG'd töötavad Holdem Manager PRO versiooniga ainult, eksole? Hetkel on small stakes version ja SNG kohta HH ei tule. Samas statid jooksid PP's ilusasti (Starsis ei toimi veel miski SNG's).

Comment

• krstjan88
                    Julm Donk
                    • Jan 2009
                    • 27

Algselt postitas Owner85
                    Probleem selles et kus kohast saab statsid paika panna et nad ei liiguks,et kui uue laua avad siis pole segamini vaid õiges kohas ja kui teises lauas liigutad statsi siis ei liiguks iga laua peal sama pos stats?
                    Pead panema HEMis hud options ,seat preferences ja valima toa ja siis sealt istme numbri valima, kui keskel istud 10ses lauas siis peaksid number 5 olema. istmekoha leiad kui istud lauda ja võtad game history lahti.. Endal oli/on sama mure. aga hakkasin seda sama teemat algusest lugema ja leidsin vastuse mingi 5 lehtelt vist..Jõudu!

Comment

• krstjan88
                      Julm Donk
                      • Jan 2009
                      • 27

Selline küsimus et kus ma saaksin selle menüü laua kõrvale mis näitab et kuidas eelmine käsi mängitud oli ja kes võitsis , esimest korda kui HEM tööle panin oli see autmoaatselt seal aga järgmine kord lahti tehes oli kadundu. Mingi glizzer vms oli selle nimi?

Ja üks küsimus veel et kui peale mängu analüüsin käsi siis kus ma siukse filtri saaksin et vaadata ainult neid käsi mida ma mänginud olen?

Comment

• räim
                        Jube Noob
                        • Jun 2009
                        • 135

Selline küsimus et kus ma saaksin selle menüü laua kõrvale mis näitab et kuidas eelmine käsi mängitud oli ja kes võitsis , esimest korda kui HEM tööle panin oli see autmoaatselt seal aga järgmine kord lahti tehes oli kadundu. Mingi glizzer vms oli selle nimi?

Ja üks küsimus veel et kui peale mängu analüüsin käsi siis kus ma siukse filtri saaksin et vaadata ainult neid käsi mida ma mänginud olen?
                        ma ei tea kas sa mõtled seda aga kui lased lauale kuvada selle statsi kus on näidatud viimse poti võitja, siis klikad selles 1või2 korda ja too aken avaneb. Ja kui klikid võidetud poti peal, siis näed eelmise käe kaarte.

filtreid näpi ja avasta ise, see ei tohiks keeruline olla. edit filter ja läheb.

Comment

• rohelinekonn
                          Klubi Liige
                          • Nov 2008
                          • 3808

Algselt postitas tolmuahv
                          Igaks juhuks küsin ka üle - SNG'd töötavad Holdem Manager PRO versiooniga ainult, eksole? Hetkel on small stakes version ja SNG kohta HH ei tule. Samas statid jooksid PP's ilusasti (Starsis ei toimi veel miski SNG's).
                          sama küsimus, hakkan sng tegelema natuke ja siis on vaja teada

Comment

• tolmuahv
                            Klubi Liige
                            • Feb 2009
                            • 2502

Ma küll vastust ei saanud, aga lahenduse leidsin. Vaata eespool LenCi antud link, kust saab HEMi updateda. Mingi uuem versioon tõmbas mul ilusasti SNG ka käima. Seega lasen edasi small stakes versiooniga.

Edit: Link: http://rvgsoftware.fileburst.com/HmBetaUpdate.exe

Comment

• krstjan88
                              Julm Donk
                              • Jan 2009
                              • 27

Alati kui laua lahti teen siis kunagi ei tule automaatselt statsid ette vaid pean need käsitsi sinna alati panema... milles võib asi olla ?

Comment

• pikk28
                                Klubi Liige
                                • Oct 2008
                                • 6695

Alati kui laua lahti teen siis kunagi ei tule automaatselt statsid ette vaid pean need käsitsi sinna alati panema... milles võib asi olla ?
                                prima on rigged

Comment

Working...