Re: FC Pokkeriprod Skalbijaht [18. veebruar, 19:30, Lost Continent Playmakers Club]
Kahjuks pean teatama, et perekondlikel põhjustel jääb minu jaoks kogu üritus ära. Toredat üritust kõigile ja loodetavasti jalgpalli turniiri üks meie esindustest siis ära võidab.
Re: FC Pokkeriprod Skalbijaht [18. veebruar, 19:30, Lost Continent Playmakers Club]
Jou, jou, puid alla, aeg on makse maksta matsid :D!
Seletage mulle lahti, mida tähendab turborturniir? Saan aru, et südaööks peab pood kinni olema ja seepärast soovingi teie nägemust asjale.
Kuidas auhinnarahad jagunevad? Tean siis naisele kinki välja vaatama hakata :)
Btw kas seal jagame ise kaarte? Mul väike mure sellega.
Mul käed ikka veel törts katki, mitte küll nii hullud kui enne aga noh coca cola pudeli avamisega ei saa siiamaani hakkama või moosipurgi lahti tegemisega ja diilida on suht ebamugav :S. Tho poes ei saa ise seda poekilekotti ka lahti teha ja alati on hea mast seal mingi 5 minti urgitseda.
Rein, turbokas tähendab seda et blindid tõusevad suhteliselt kiiresti a la iga 10 või 15 minuti tagant, kui normaal turniiril tõusevad blindid 40 või isegi 60 minuti tagant, homme täpsustan formaati. Otseselt 12 pood kinni ei ole, arvan et sng-sid jne saab ka kauem seal mängida kui isu on.
Qbj0hn - jah jagame ise ei hakanud diilereid tellima, kuigi see ei olnud suur raha siis väikese BI tõttu oleks see olnud oluline %. Teatad lauas viisakalt, et sa ei saa dealida ja keegi ikka aitab lauas, ning dealib 2x, ei tohiks probleemi olla.
Comment