FC Pokkeriprod 2012 ja 2013 aasta mängud

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Pumper
    Klubi Liige
    • Mar 2009
    • 2359

Re: FC Pokkeriprod 2012 aasta mängud

Mismõttes onupojapoliitika? Maxi nägin alles siin trennis esimest korda, ei tunne teda.

Ärge otsige mingeid imelikke põhjuseid. Kuni trennini oli valida kumb mängib. Kuna Karel viimasel ajal vähem trennis ja võistlustel käinud siis tegingi otsuse. Kuidagi ma selle otsuse pean tegema. Üldiselt pointless vaidlus, nagunii saavad mõlemad võrdselt mängida.

Sorry Karel aga otsus tuli teha trennis. Ma ei mõelnud seda nii et sa just lakkumas käisid, ma mõtlesin nii, et kuna sind ei olnud siis ma eelistasin viimaste tulemuste põhjalt Maxi. Muidu oled ikka ju põhimees, oleks kõik mängijad kohal tuleb ju vahel ikka keegi vahetusse jätta, kuna konkurents on ju iseenesest olemas:)
    Last edited by Pumper; 14.08.12, 22:00.

Comment

• Karelkorm
      Grinder
      • Nov 2009
      • 856

Algselt postitas inward Vaata postitust
      Karel, sa dramatiseerid üle. See mäng on üsna overrated suures plaanis, teete need mänguminutid pooleks Maxiga ja milles küsimus. Palju olulisem mäng on meil pühapäeval Kasakate vastu, kus eelmine kord kaotasime napilt 1:2 ja punkte noppida on vaja ning päris hästi on mäng käima läinud viimastes liiga mängudes. Seal saad nkn oma 80-90 min kätte, arvestades et erinevatel põhjustel põhimehed tulla ei saa.

Ma vahetaks iga kell ära, et saada mängida Kasakate vastu ja näiteks mitte üldsegi Levadia vastu. Paraku kaardid teenisin liigas, mitte karikas.
      Sa ei tea, mida ma tunnen, sp arvadki, et dramatiseerin üle. Minu jaoks on antud küsimus vägagi oluline ja arvan, et ülekohtuselt jäetakse mind pingile. Ma tean täpselt, et minu panus vahetusest sekkudes on palju väiksem, kui algrivistuses mängu sisse elada saan. See, et end üks kord trenni kohale veetakse ja sellega mult mänguaeg ära võetakse, käib mulle vägagi ego pihta. Eriti, kui olen sõbrad mängule kutsunud ja nad vaatavad, et istun pingil.
      Lauri, kuna sind ei huvita algrivistuse koht, siis olen nõus mängima vasakus äärekaitses ja poolajal vajaduse korral positsiooni vahetama v vahetuspingile minema. Kui ma pole piisavalt hea mängija, et algrivistuse kohta ära teenida, on mul ilmselgelt vaja mõtlema hakata nõrgema meeskonna peale, sest mulle väga meeldib jalgpalli mängida ja 2 korda nädalas sööduharjutuste tegemisega ei suuda kohe kuidagi rahulduda.

Comment

• Karelkorm
        Grinder
        • Nov 2009
        • 856

Pumps, ei ole sama, kas mängida esimene poolaeg või teine poolaeg. 0:10 pealt sisse tulla, kui kogu tiimil mott maas on hoopis midagi muud, lisaks individuaalsetele põhjustele. Ja millega sa põhjendad seda, et otsus tuli teha trennis? Reeglites on kirjas, et protokoll tuleb täita mingi aeg enne mängu. Sina juristina peaksid väga hästi teadma, et see ei käsi otsust trennis teha.

Comment

• Pumper
          Klubi Liige
          • Mar 2009
          • 2359

Ma tahtsin veel trennis üle uurida, kas kellelgi vigastusi on või töö tõttu ei saa tulla alguses mängule.

Aga Karel dzentelmenina ma võin ju sinu kui meie tiimi olulise lülina mängu panna, loovutan oma koha sulle ja veeretas tuleb siis kaitsesse, sina jääd keskele. Aga see on ka ainus kord kus ma seda teen ja seda showmängu tõttu ning saad sõprade ees staari panna. Eks homme enne mängu räägime.

Põhiline on see et omavahel pole mingit vihavaenu mõtet siin tekitada, et kes rohkem trennis käib ja kes vähem - eks kõigil ole omad põhjused miks tulla ei saanud jne, aga kõik koos me moodustame tiimi, seepärast ei tasu neid mõrasid siia tekitada.
          Last edited by Pumper; 14.08.12, 22:07.

Comment

• pastilaa
            kuum poiss
            • Apr 2009
            • 7518

Karel on kindlasti kohta väärt põhis, samuti Max. Siiski tuleb treeneri otsust respekteerida. Pumperi tulekuga on meist enamvähem sats saanud ikka ja kuigi ka mina pole ainult sudimistrennide fänn, tuleb ikka respekti anda (muidugi ka oma arvamust avaldada). Oleks mina treener, paneks ma ka su põhisse Maxiga, aga õnneks ma seda ei ole. Ja seda, kui head isehakanud "treenerid" me teised oleks, näitas eelmine hooaeg.

Suutis Torres sellise sita alla neelata, suudad ka sina. Nõme on endalgi pingil passida, aga kuradi hea on, et möla ja segaduse asemel on korralik treener sel hooajal.

Comment

• inward
              Klubi Liige
              • Sep 2009
              • 6275

Algselt postitas Karelkorm Vaata postitust
              Lauri, kuna sind ei huvita algrivistuse koht, siis olen nõus mängima vasakus äärekaitses ja poolajal vajaduse korral positsiooni vahetama v vahetuspingile minema. Kui ma pole piisavalt hea mängija, et algrivistuse kohta ära teenida, on mul ilmselgelt vaja mõtlema hakata nõrgema meeskonna peale, sest mulle väga meeldib jalgpalli mängida ja 2 korda nädalas sööduharjutuste tegemisega ei suuda kohe kuidagi rahulduda.
              Seda ma ei öelnud. Ma ütlesin, et kui ma saaks, ma vahetaks ära, et mängiks hoopis Kasakate vastu ja Levadia vastu mitte. Paraku ma ei saa Kasakate vastu üldse mängida, seega jah, Levadia vastu mängin.

Sa oled väga korralik mängumees. See otsus on üliclose ja minu meelest pole see hooaeg varem olnudki, et kõik 13-14 parimat põhivenda mänguks kohal on. Isegi praegu on Henri puudu, aga jah tema poole viimasel ajal üldse trennis käinud nii või naa.

Comment

• inward
                Klubi Liige
                • Sep 2009
                • 6275

Algselt postitas Pumper Vaata postitust
                Aga Karel dzentelmenina ma võin ju sinu kui meie tiimi olulise lülina mängu panna, loovutan oma koha sulle ja veeretas tuleb siis kaitsesse, sina jääd keskele. Aga see on ka ainus kord kus ma seda teen ja seda showmängu tõttu ning saad sõprade ees staari panna. Eks homme enne mängu räägime.

Põhiline on see et omavahel pole mingit vihavaenu mõtet siin tekitada, et kes rohkem trennis käib ja kes vähem - eks kõigil ole omad põhjused miks tulla ei saanud jne, aga kõik koos me moodustame tiimi, seepärast ei tasu neid mõrasid siia tekitada.
                Paistab, et asi leidis lahenduse, nii et kõik on rahul. See on peamine.

Ja nüüd positiivselt meelestatuna mängule, mott tõmmatakse nagunii esimese poole tunniga maha kui mitte varem .
                Last edited by inward; 14.08.12, 22:18.

Comment

• Karelkorm
                  Grinder
                  • Nov 2009
                  • 856

Sa oled nõus mitte üldse Levadia vastu mängima ainult siis, kui sa tead, et 100% algrivistuses oled. Tühjad sõnad. Anyway, pidin oma arvamuse välja ütlema, muidu ei saa öösel üldse magada.

Peace!

Comment

• pastilaa
                    kuum poiss
                    • Apr 2009
                    • 7518

Põhiline on see et omavahel pole mingit vihavaenu mõtet siin tekitada
                    Algselt postitas Karelkorm Vaata postitust
                    Peace!
                    need on õiged mõtted. ilusaid unenägusi!

Comment

• muruntau
                      • Jan 2009
                      • 4325

Respekt otsus pumper! Saaksid platsi kõrvalt paremini juhendada ja oleks ka korralik vahetusmees kaitsesse/poolikusse, kui peaks vaja minema. Väga isetu tegu.

Eks me kõik ootasime seda mängu väga, kõik tahame Levadia vastu mängida. Selles suhtes ongi meie ründavama suunitlusega mängijatest kahju, kuna sellele mängule läheme paratamatult kaitsvalt mängima ja treeneri otsuse järgi on meil tavapärase 4 pooliku ja 2 ründaja asemel platsil pmst 3 poolikut ja 1 ründaja. Seega kahjuks on poolikutel/ründajatel palju raskem platsile saada.

Edit: ja Lauri, ära seda küll ütle, et poole tunniga on mott maas. Minul on suur au Levadia vastu mängida ja ma kavatsen küll kogu mängu lõpuni võidelda. Iga ärahoitud värav ja rünnak on hea saavutus ja märk sellest, et me päris tühja ei rabele. Et meis on sisu ja me oleme võistkond. Moti kadumist küll homme näha ei tahaks, seni, kuni lõpuni võitleme ja endast parima anname, ei ole ka 15-0 meie jaoks kaotus.
                      Last edited by muruntau; 14.08.12, 22:23.

Comment

• inward
                        Klubi Liige
                        • Sep 2009
                        • 6275

See oli pool naljaga öeldud, ega muidugi keegi järgi lonkima ei hakka ju. Alateadlikult mingil määral mõjutab nii või naa.

Comment

• Pumper
                          Klubi Liige
                          • Mar 2009
                          • 2359

Martin, Muru käes on vormid ja ta lubas M püskid sulle tuua mängule ja kedrad.

Comment

• The_Meer
                            Grinder
                            • Apr 2010
                            • 765

Pumps, mina tulen mängu vaatama, kuna mu jalg pole täiesti terve. Pigem tahaks eelolevateks liigamängudeks 100% valmis olla.

Comment

• Pumper
                              Klubi Liige
                              • Mar 2009
                              • 2359

Saad ju varumeeste pingilt ka vaadata ja palle nac korjata:) Või soovid kaasaga tulla?

Lihtsalt oleks tore kui kõik annaksid panuse tänasele mängule ja kes ka platsile ei saa siis aitaksid vähemalt palle noppida.

Comment

• pastilaa
                                kuum poiss
                                • Apr 2009
                                • 7518

Saad ju varumeeste pingilt ka vaadata ja palle nac korjata:) Või soovid kaasaga tulla?

Lihtsalt oleks tore kui kõik annaksid panuse tänasele mängule ja kes ka platsile ei saa siis aitaksid vähemalt palle noppida.

pingil võiks ikkagi olla terved mehed. teoreetiliselt - juhtub keegi veel näiteks koju magama jääma või peaks keegi soojendusel kergelt viga saama ja olekski seis juba jama. sellises olukorras võiks keegi kes praegu välja oli jäänud siin märku anda, et saaks täisvarustuses õigeks ajaks kohale tulla ikka.

Comment

Working...