FC Pokkeriprod 2012 ja 2013 aasta mängud
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Re: FC Pokkeriprod 2012 aasta mängud
rofl"Money doesn't make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million." <br />Arnold Schwarzenegger
Comment
-
Joosep U get TROLLLLLED :D
Aga jh Müts maha, mudu seda satsi poleks kui muru poleks asja vedanud.
Kui suudad end käsile võtta sis saad kõiki kriitikuid oma sõnu sööma panna ja öelda F U Bitches :D
Loodetavasti uuel hooajal jälle ei kordu sama saatus et esimesed 2-3 mängu nii 20 kohal ehk kõik ei saa mängu ja keskpaigas read hõredad. Tuleb midagi välja mõelda. Et nt kui väike vigastys et antakse tervetel meestel mänguaega või mingi muu süsteem. Et ei tekiks olukord kus äkki keegi 3-4 mängu käib kohal jutti ja platsile ei saagi.
Comment
-
Joss, ole hea ja ära too selliseid võrdlusi,olen 2 korda käega võtnud, aga ma pole sellega mängu ära rikkunud!!? Kutid, kes on hooajal kaitses 20 mängu 90 min siis lihtsalt paratamatult juhtub neid asju(omaväravad).Ja müür ongi oma õnnesepp nv-ti:) noor inimene huvi on miks ka mitte. Ega see 4 liiga nüüd nii tähtis ka pole, et kõik peavad kellapealt olema rivis ja kained. Iseasi kui mäng ja pingil mehi palju, kas siis eelistada promillides meest või kainet.Eks seda otsustab treener. Võtke for fun asja ja igaüks teab oma nõrkusi ja tegeleb nendega:)
Comment
-
Väike emotsemine maandas pinged ja lõi kambavaimu käima, nii peabki
!
Gerd, eks joss tegi ka nalja.
Eks ma seda õnne sepistamist üritan edaspidi veidi teiste meetoditega teha. (Üritanud olen varem ka, aga ehk seekord saab asja ka. Paar uut mõõdet on mängus). Samas, kes mind ikka kainelt väljakul näha tahab? :D
Comment
-
Muruntau äkki kohtunik tahab =)
Eks tore ja lõbus peab olema. ja nüüd kaks kivipallur Jürtolikku mõttetera: tee teistele seda mida sa tahad et sulle tehtaks ja kui näed pindu teise silmas, siis ära oma silmas oleva palgiga teist ära tapa.
Joosep <<isetseja>>Poom
Comment
-
minu arust oli kõige parem siis, kui muru tuli purjakil olles meie trenni vaatama ja lõugas. selliseid fänne oleks rohkem vaja!"Money doesn't make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million." <br />Arnold Schwarzenegger
Comment
-
ei tule
viska mingit fb link või mingi muu info, editin 1 posti ära"Money doesn't make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million." <br />Arnold Schwarzenegger
Comment
-
Kas teeme siia ka nummerdatud loetelu või ? https://www.facebook.com/events/129959633790698/
Kohal.
Comment
Comment