Re: FC Pokkeriprod 2012 aasta mängud
Veidi offtopic, selle joomise teema ja naljade kohta
Veidi offtopic, selle joomise teema ja naljade kohta
(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)
Ma hindaks, kui neid joomise ja pingile jätmise nalju veidi vähem oleks ja vahest ka hinnataks seda tööd, mis kõikide nende sõprusmängude ja asjade tegemise nimel teeksin. Mitte, et ma mingi emo oleks ja takkakiitmist vajaks, aga see on tõsine motivatsioonikiller, kui ise kulutan way rohkem aega kui teised ja saan tasuks ainult nalju enda üle. Mul on ka vaja oma elu elada ja raha teenida ja mis iganes, aga ikka leian aega tegeleda klubi asjadega, mida siit suur enamus öelda ei saa. Seetõttu pole ka see nädal üldse viitsinud proaktiivselt suhtuda meie turniiri, võistkonna registreerimisse ja sponsorlusse. Ja guess what, mul võib ka nendest asjadest vahepeal sama pohhui olla kui teil. Räägin, et oleks vaja ja teeme ära, aga vot ei liiguta ise ka lillegi. Nende asjadega läheb päris kiireks ja ise olen terve järgmise nädala eemal ka, nii et läheb raskeks nende täide viimisega. Good luck nende ära tegemisel. Regan võistkonna ära, kui tagasi tulen, 30. või 31. (viimane tähtaeg), aga teised teised asjad jätan seekord teiste õlule. Tehke ka vahelduseks midagi reaalset ära, rääkimine ja koosolekute pidamine ei loe.
Ja ma tean, et joomine on nõme ja see on minu jaoks ka suur probleem, mis mulle midagi positiivset ei anna. Selle lahendamiseks olen vägagi erinevaid meetodeid proovinud ja loodetavasti annavad need ka varsti tulemust. Seni aga F U oma joomise naljadega.
Ja ma tean, et joomine on nõme ja see on minu jaoks ka suur probleem, mis mulle midagi positiivset ei anna. Selle lahendamiseks olen vägagi erinevaid meetodeid proovinud ja loodetavasti annavad need ka varsti tulemust. Seni aga F U oma joomise naljadega.
(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)
Tuli küll natuke emo post, aga saage üle :D
Comment