***FC Pokkeriprod*** trennid K 19:00 Kalevis ja P 20:30 Männikul

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • nikitheone
    Mr. Puujalg
    • Aug 2009
    • 6446

Re: ***Jalgpall Tallinnas*** järgmine trenn teisipäeval 20.45.

ma pühapäev trenni saaks tulla, aga päevaaeg olen hõivatud.
    &quot;Money doesn&#39;t make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million.&quot; <br />Arnold Schwarzenegger

Comment

• raunsz
      Vana Tegija
      • Jan 2010
      • 1492

Tuleks pühapäeval võistlema.

Comment

• muruntau
        • Jan 2009
        • 4325

Nii, tühistasin pühapäevase saaliaja, toimub ainult turniir, mille arvet samuti juba palusin. Turniiriga seoses veel, et kui kellelgi on digikaamerat, siis võiks selle kaasa võtta. Oleks hea, kui meie võiskonnast ka mõned pildid oleks.

Rahadest. Detsembri arve on makstud. Eelmisel kuul maksid kuuarveid järgmised inimesed:
        Täiskuumaks 300 EEK: Pastilaa, muruntau, Vsiu100, Styven, veeretas, the_meer, kokku 1800 EEK
        Poole kuu maks 200 EEK: Joel, Soouni, kokku 400 EEK
        1x maksed: 8 piletit, kokku 695 EEK
        Kõik kokku: 2895EEK vs arve 3900EEK, ehk meie arve jäi miinusesse 1005 krooniga!

Kuna ma ise vigastuse tõttu pooltes trennides ei käinud ei julge ma ka kindlalt öelda kõikide kohta, kel palju maksmata on, küll aga tahaks saada midagi: Raunszilt ja Raulilt. Oleks postitiivne, kui keegi veel midagi plekiks. Eelmise kuu arved said tehtud väiksemad eeldusel, et trenniskäimine oluliselt ei lange, kahjuks nii siiski läks. Tagantjärgi ei saa eriti eelmise kuu arveid suuremaks teha, et defitsiiti vähendada, aga kutid, kes te eelmine kuu kohal ei käinud, üritage seda see kuu ja edaspidi siiski teha. Kohale tulemata jätmine jätaks teiste kanda trennirahade maksmise koormuse ja ei ole väga äge niimoodi teistele teha, kui olete lubanud käia. Obv ei nõua midagi sellist vigastatutelt, aga ülejäänud võiksid end liigutada küll.

Kui olen kedagi kahe silma vahele jätnud, või midagi valesti märkinud, siis andke teada!

Ühtlasi käib juba käesoleva kuu rahade kogumine! Üritame siiski maksta kuu esimesel poolel, (ja mitte järgmise kuu esimesel poolel).

Käige ja makse kurat normaalselt, ma ei taha enda vabast ajast ka raamatupidajat-inkassaatorit mängida!

Comment

• Max
          Õpihimuline Mängur
          • Dec 2010
          • 339

Algselt postitas fyte Vaata postitust
          1. muruntau
          2. raunsz
          3. ErikT
          4. nikitheone
          5. fyte
          6. fyte'i sõber
          7. Max
          8. Ilves

Comment

• Max
            Õpihimuline Mängur
            • Dec 2010
            • 339

Hei,
            Siseturniiri kohta, et see 45 euri on imelikult palju ühe meeskonnapeale. Detsembris kui nad korraldasid taolist asja siis oli tiimipeale 180 eeku ja 5 võistkonda. Tasuks järele uurida kas nad lihtsalt raha ei kasseeri sisse. Vb mingid auhinnad asjad aga eriti ei usu, vähemalt sellelkorral ei olnud. 10 satsi on seal tegelt liiga palju. Saali mahtus 5 satsi vaevalt ära :) Väike tähelepanek.

Comment

• nikitheone
              Mr. Puujalg
              • Aug 2009
              • 6446

sorri, aga täna ka ei tule. haige olen
              &quot;Money doesn&#39;t make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million.&quot; <br />Arnold Schwarzenegger

Comment

• muruntau
                • Jan 2009
                • 4325

1. muruntau
                2. raunsz
                3. ErikT
                4. fyte
                5. fyte'i sõber
                6. Max
                7. Ilves
                8. Rait
                9. Styven

Max, küsisin järgi turniiri maksumuse kohta. Osaleme niikuinii, ka praeguse hinnaga, aga jah, ennast ka hakkas huvitama, mis kõrgema hinna põhjustab. Vbla jalkaliidu kohtunik, mingi auhind, midagi kolmandat, aga tahaks teada jah.

Comment

• vsiu100
                  Moderaator
                  • Oct 2008
                  • 4253

käin see kuu pool kuud, kuna 1,5 nädalat olen emv-ga seoses ära.
                  täna tulen.

Comment

• kjoop
                    Räme Fish
                    • Dec 2010
                    • 3

1. muruntau
                    2. raunsz
                    3. ErikT
                    4. fyte
                    5. fyte'i sõber
                    6. Max
                    7. Ilves
                    8. Rait
                    9. Styven
                    10. vsiu100
                    11. kjoop (joel)

Comment

• muruntau
                      • Jan 2009
                      • 4325

Okei, palusin juba teist korda vastata küsimusele, kui paljud on liigast huvitatud. Vastuseid on olnud käputäis, millest umbes pooled on olnud positiivsed. Kes ei ole vastanud, kas ma peaksin teie arvamuse saamiseks kohvipaksu uurima või mõne tähetarga käest küsima?

Las ma laotan teie ette need stsenaariumid uuesti, mis juhtuma hakkab emma-kumma vastuse puhul:

1) On huvitatud.Mott tõuseks, vajadusel võtaks mängijaid juurdegi, meeskonnavaim on mingil määral 2-3 kuuga saavutatav küll. Meid ootaks ees fun ja sündmusterohke hooaeg. See aga eeldaks kõikidelt trenniliikmetelt pingutamist: tõsisemat suhtumist trenniskäimisesse, turniiridele, võistlustele ja mängudele tulemist, mõningat iseseisvat proaktivset suhtumist/tegutsemist meie võistkonna tegemistesse. Seda on näha mõne inimese puhul, aga pingutama peavad veel rohkemad! Sellisel juhul kavatsen jätkata tegutsemist selle nimel, et meid ootaks ees üks funimaid hooaegu madalamate liigade ajaloos, luban!

2) Ei ole huvitatud. Sellisel juhul kaoks ka paljud uued, kes tulid siia lootuses liigaga ühineda, samuti võib väheneda seniste usinate käijate motivatsioon ja trenni külastamine. Sellisel juhul ei ole mul mingit motti seda satsi edasi orgunnida, sest mina olin algusest peale liigast huvitatud ja liigaga mitte liitumisel annaksin juhtimise koos saali lepinguga järgmisele üle, otsikisin endale liigaväljundi ja käiksin ~2x kuus edaspidi. Sellisel juhul jääks trenni ainult 2-4x kuus mehed, trenni külastamine oleks enam kui kaootiline ja trenn lõpetaks korraliku võlaga (mille peaks maksma orgunnija ehk praegusel juhul mina) tegutsemise ära kuu-kahe jooksul. (Seda tõestas väga ilmekalt ka detsembrikuu eelarve, kus saime jäime väiksema trennide arvu puhul 1k EEK miinusesse.) Mingit vahepealset Tartu varianti ärge väga lootke, 2x kuus pohhuist-turistidega ei vea Tallinna hindade juures kuidagi välja

Et teha kindlaks, kumb stsenaarium meid ootab, tahan teada kus me praegu oleme, et oleks võimalik edasi liikuda. Selleks pange enda nimi endale kõige sobivamasse tulpa:

I 5/+5 trenni kuus, +1/2 mänge II3-4 trenni/kuu, ~1/2 mänge III1-2 trenni/kuu, mõned mängud

1) muruntau
                      2) veeretas
                      ...

Edasi saame mõelda ainult siis, kui esimeses tulbas on vähemalt 12 inimest ja teises 8. Tahan vastuseid nädala jooksul kõikidelt, kui ma ei saa soovitud vastuste arvu kokku, panen trenni organiseerimise maha. Sorri, mina ei taha teiste puudulikku trenniskäimist oma taskust kinni taguda. VASTAKE KÕIK MUIDU TRENN LÕPEB ÄRA!
                      Last edited by muruntau; 12.01.11, 11:53.

Comment

• pastilaa
                        kuum poiss
                        • Apr 2009
                        • 7518

Kui jala korda saan, siis kindlasti oleks huvitatud trennist ja liigast. Seni OUT (ei saa kahjuks arvestada minuga).

Comment

• fyte
                          Pokkerihai
                          • Jun 2010
                          • 3378

Norm trenn oli täna, higistada sai korralikult.

Comment

• kardpleier
                            Grinder
                            • Jul 2009
                            • 699

Et teha kindlaks, kumb stsenaarium meid ootab, tahan teada kus me praegu oleme, et oleks võimalik edasi liikuda. Selleks pange enda nimi endale kõige sobivamasse tulpa:

I 5/+5 trenni kuus, +1/2 mänge II3-4 trenni/kuu, ~1/2 mänge III1-2 trenni/kuu, mõned mängud

1) muruntau
                            2) veeretas
                            3) kardpleier

liiga poolt ja plaan oleks vähemalt 75% mängudel osaleda. vähemalt

Comment

• Simka11
                              Julm Donk
                              • Mar 2009
                              • 61

Algselt postitas muruntau Vaata postitust
                              Okei, palusin juba teist korda vastata küsimusele, kui paljud on liigast huvitatud. Vastuseid on olnud käputäis, millest umbes pooled on olnud positiivsed. Kes ei ole vastanud, kas ma peaksin teie arvamuse saamiseks kohvipaksu uurima või mõne tähetarga käest küsima?

Las ma laotan teie ette need stsenaariumid uuesti, mis juhtuma hakkab emma-kumma vastuse puhul:

1) On huvitatud. Enamusel regularidest hoopis rohkem motti trennis käia, vajadusel võtaks mängijaid juurdegi, meeskonnavaim on mingil määral 2-3 kuuga saavutatav küll. Meid ootaks ees fun ja sündmusterohke hooaeg. See aga eeldaks kõikidelt trenniliikmetelt pingutamist: tõsisemat suhtumist trenniskäimisesse, turniiridele, võistlustele ja mängudele tulemist, mõningat iseseisvat proaktivset suhtumist/tegutsemist meie võistkonna tegemistesse. Seda on näha mõne inimese puhul, aga pingutama peavad veel rohkemad! Sellisel juhul kavatsen jätkata tegutsemist selle nimel, et meid ootaks ees üks funimaid hooaegu madalamate liigade ajaloos, luban!

2) Ei ole huvitatud. Sellisel juhul kaoks ka paljud uued, kes tulid siia lootuses liigaga ühineda, samuti võib väheneda seniste usinate käijate motivatsioon ja trenni külastamine. Sellisel juhul ei ole mul mingit motti seda satsi edasi orgunnida, sest mina olin algusest peale liigast huvitatud ja liigaga mitte liitumisel annaksin juhtimise koos saali lepinguga järgmisele üle, otsikisin endale liigaväljundi ja käiksin ~2x kuus edaspidi. Sellisel juhul jääks trenni ainult 2-4x kuus mehed, trenni külastamine oleks enam kui kaootiline ja trenn lõpetaks korraliku võlaga (mille peaks maksma orgunnija ehk praegusel juhul mina) tegutsemise ära kuu-kahe jooksul. (Seda tõestas väga ilmekalt ka detsembrikuu eelarve, kus saime jäime väiksema trennide arvu puhul 1k EEK miinusesse.) Mingit vahepealset Tartu varianti ärge väga lootke, 2x kuus pohhuist-turistidega ei vea Tallinna hindade juures kuidagi välja

1) muruntau
                              2) veeretas
                              ...

Edasi saame mõelda ainult siis, kui esimeses tulbas on vähemalt 12 inimest ja teises 8. Tahan vastuseid nädala jooksul kõikidelt, kui ma ei saa soovitud vastuste arvu kokku, panen trenni organiseerimise maha. Sorri, mina ei taha teiste puudulikku trenniskäimist oma taskust kinni taguda. VASTAKE KÕIK MUIDU TRENN LÕPEB ÄRA!
                              kas sa ei arva, et selle liiga jutuga sa hirmutad just mitmeid uusi pokkeripro foorumi trenniskäijaid ära? arvan, et päris mitmed mõtlevad et mis liigamängija mina olen ja jätavad trenni tulemata. Tartu teemas pigem julgustatakse inimesi trenni tulema ning tundub, et asi toimib paremini.

Comment

• ErikT
                                Julm Donk
                                • Mar 2009
                                • 50

Mind võib ka I tulpa panna. Kui aus olla siis tegelikult sellepärast ma üldse pokkeriprod trennis käima hakkasingi,et liigasse minna uue meeskonnaga.
                                Meeste paigutus väljal ja positsioonid on ka teema.

Comment

Working...