***FC Pokkeriprod*** trennid K 19:00 Kalevis ja P 20:30 Männikul

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • ranka
    Miljon Põhjust Kodus Olla
    • Sep 2008
    • 36444

Re: ***Jalgpall Tallinnas*** järgmine trenn teisipäeval 20.45.

Millal jooma toimub? :)

Comment

• muruntau
      • Jan 2009
      • 4325

Algselt postitas Simka11 Vaata postitust
      kas sa ei arva, et selle liiga jutuga sa hirmutad just mitmeid uusi pokkeripro foorumi trenniskäijaid ära? arvan, et päris mitmed mõtlevad et mis liigamängija mina olen ja jätavad trenni tulemata. Tartu teemas pigem julgustatakse inimesi trenni tulema ning tundub, et asi toimib paremini.
      Kahjuks, nagu minevik on näidanud, ei saa jalkatrenni orgunnides jääda lootma puhtalt mõnele üksikule foorumist liitunud kutile, kes käib trennis 1-2x kuus. Sellistele tüüpidele ei saa jalkatrenni üles ehitada. Küll aga usun, et liiga on piisavalt tõmbav väljund, et ühest küljest tuua trenni algajamaid/pühpäevamängijaid, kes saaksid paremal tasemel trenni teha kui ka neid, kelle eesmärk on korralikult trenni teha ja ja end põhikoosseisu murda. Ma ei usu, et liiga iseenesest oleks eriti takistuseks trenniga liitumisel.

Turniiri koha pealt on infot juurde tulnud: Meie alagrupis on võistkonnad: SK Augur, FC Absoluut, FC Pokkeriprod, Saue/Laagri ja Suema II. Mängu pikkus on 1x14 min. Lagi on aut, kollane = 2 min eemaldamist, punane = eemaldamine + 2 min vähemuses + 1 mäng vahele, värav vähemuses võistkonnale lõpetab vähemuses mängimise, 2xkollast ei tähenda punast!, väravast mängitakse lahti käega + ei tohi visata üle keskjoone!, võib visata omal poolel põrkega üle keskjoone, libistamine vastasmängijaga võideldes keelatud.

Tutvumisõhtu/jooma teemani eile muude juttude kõrvalt kahjuks ei jõudnud, jätab selle praegu 27 või 28 peale. Seda veel täpsustab pühapäeval.

Comment

• muruntau
        • Jan 2009
        • 4325

5/+5 trenni/kuu, +1/2 mänge:
        muruntau,
        veeretas,
        pastilaa,
        kardpleier,
        ErikT,
        Styven,
        Rait,
        Gerd,
        Tarmo,
        Max,
        nikitheone,
        Raunsz

~1/2 trennid, ~1/2 mängud
        Ilves,
        vsiu100,
        Raul

Mõned mängud:
        Joel,
        Fyte

Andke veel teada, kes ja palju trennis ja mängudel osaleb!
        Last edited by muruntau; 12.01.11, 10:36.

Comment

• nikitheone
          Mr. Puujalg
          • Aug 2009
          • 6446

ee ma ei saa süsteemist seal aru. kui ma vigastatud pole, siis käin trennis 6-8 korda kuus ja mänge liigas plaanin mängida 10-15
          &quot;Money doesn&#39;t make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million.&quot; <br />Arnold Schwarzenegger

Comment

• muruntau
            • Jan 2009
            • 4325

Parandatud!

Edit: Veel oleks hea, kui1-2 inimest avaldaks soovi turniiril osalemiseks, praeguse seisuga on meil 7-8 inimest koos. Saab korralikult turniiri ära pidada, aga kindluse mõttes oleks kedagi juurde vaja.
            Last edited by muruntau; 12.01.11, 10:19.

Comment

• muruntau
              • Jan 2009
              • 4325

Algselt postitas Simka11 Vaata postitust
              kas sa ei arva, et selle liiga jutuga sa hirmutad just mitmeid uusi pokkeripro foorumi trenniskäijaid ära? arvan, et päris mitmed mõtlevad et mis liigamängija mina olen ja jätavad trenni tulemata. Tartu teemas pigem julgustatakse inimesi trenni tulema ning tundub, et asi toimib paremini.
              Kusjuures kusagilt kuulsin, et Tartus vastupidi mõnitati/tehti nalja algaja mängija üle. Meil nii lapsikut käitumist ei ole kunagi juhtunud, antakse algajatele ka normaalselt/enamvähem normaalselt söötu ja suhtutakse sõbralikult ning inimlikult. Kui eksin enda infoga, siis palun Tartu tüüpide ees vabandust!

Comment

• pastilaa
                kuum poiss
                • Apr 2009
                • 7518

Hetkel on reaalne olukord mul kahjuks selline, et minuga ei saa arvestada suht tõsise vigastuse tõttu. KUI toimub loodetav paranemine, siis veebruaris võtan esialgu paar üksikut trenni ilmselt (sel juhul pohh ja võin veebruaris maksta siis terve kuu ära, kui ma peaksin käima kasvõi ühe korra ainult). Siis alles saan edasise kohta midagi kindlat öelda. Hetkel seis - player OUT.

Comment

• raunsz
                  Vana Tegija
                  • Jan 2010
                  • 1492

5/+5 trenni/kuu, +1/2 mänge:

raunsz

btw muruntau, saaksid sellles turniirist rohkem rääkida? Kus asub (mis bussidega sinna saab), mida kaasa võtta (kaitsmed jne) vms.. ?

Pane esialgne squad ka üles. :)

Comment

• muruntau
                    • Jan 2009
                    • 4325

Parandatud!

Esialgse põhikoosseisu ülespanek on küllaltki mõtetu, sest praeguse seisuga ma veel ei tea, kes mis positsioonil suurel väljakul mängima hakkaks ja see sõltuks suurel määral sellest, kes kohale tuleb. Aga ära muretse, Raunsz, sa oleks põhis raudselt, kui kohal oled! Edit: + mängijaid tuleb juurde kah!

Turniiri kohta veel, et asukoht on Rocca al mare kooli võimla aadressil Vabaõhumuuseumi 8, kaasa võtta kõigil must või vähemalt väga tume särk, ma võtan vestid, kaitsmed oleks mõistlik võtta, aga 100% vajalik vist ei ole, mul endal veel neid pole. Busside kohta hetkel veel ei tea, troll 6 ja ehk veel mõned liiguvad kuhugi sinnakanti. Uurin asja!
                    Last edited by muruntau; 12.01.11, 10:46.

Comment

• raunsz
                      Vana Tegija
                      • Jan 2010
                      • 1492

Mõlten rohkem nagu, kes kohale lähevad. :P
                      Mis selle koha aadress on vähemasti? :D

Võin pingilt ka alustada. Eilne trenn olin suht donk. :D :(

Comment

• muruntau
                        • Jan 2009
                        • 4325

Aa, kohale lähevad: muruntau, Rait, Styven, Fyte? (pidi paari päeva jooksul teada andma), Max ?, Tarmo, Gerd ?, Raunsz, ErikT. Praegu kedagi rohkem meelde ei tule

Comment

• muruntau
                          • Jan 2009
                          • 4325

Re: ***Jalgpall Tallinnas*** Turniir Pühapäeval 10.00., järgmine trenn teisipäeval 20

Turniiri nimekiri lukus! Fyte tulek on kindel ja üks tema sõber kah tuleb suure tõenäosusega!

Meie esimene mäng turniiril algab 10.45., kohale tulla 10.00'ks! Kohale saab trolliga 6 ja 7, maha tulla loomaaia peatusest ja siis mere poole kõmpida. Vaadake ise Tallinna kaarti. Räägib üle ka!

Comment

• Max
                            Õpihimuline Mängur
                            • Dec 2010
                            • 339

Re: ***Jalgpall Tallinnas*** Turniir Pühapäeval 10.00., järgmine trenn teisipäeval 20

Kui kesklinnast minna turniirile siis nr 6 troll, Kristiinest saab ka peale. Nr 7 troll maandub ka Zoo peatuses.

Kiire kritseldus kuidas sinna saab:

Zoo peatuses maha ja jalgadele tuld :D

Niipalju veel, et see FC Absoluut on päris tugev sats, arvatavasti üks esikoha nõudlejaid. Aga teeme neil elu raskeks !!!

Hetkel olen 90% kindlusega tulemas. Homme päeval selgub 100 protsendiline vastus.
                            Täpset jalga!!!

Comment

• muruntau
                              • Jan 2009
                              • 4325

Re: ***Jalgpall Tallinnas*** Turniir Pühapäeval 12.00!!! trenn teisipäeval 20.45.

Tähtis! Sain just teada, et korraldajatest mittesõltuvatel asjaoludel on turniiri algusaeg lükkunud kahe tunni võrra edasi! Algab 12.00. ja palun kõigil täpselt 12.00. kohal olla!

Muu info peaks sama olema, millalgi saan uue ajakava, seal peaks ka meie esimese mängu aeg olema. Väga suure tõenäosusega kavas muid muutusi ei ole.. Sain veel lisainfot, et turniiri ajal ja peale turniiri on võimalik kasutada ka kooli ujulat ja sauna. Seega kui peaks pikem paus tekkima on hängimise-tsillimise koht olemas! Ujula kasutamisel on siiski tingimus: peab kandma tavalisi ujukaid, lühkarid jms on keelatud! Ärge küsige miks.

Edit: jup, ülejäänud kava on sama!
                              Last edited by muruntau; 12.01.11, 23:33.

Comment

• nikitheone
                                Mr. Puujalg
                                • Aug 2009
                                • 6446

Re: ***Jalgpall Tallinnas*** Turniir Pühapäeval 12.00!!! trenn teisipäeval 20.45.

natuke nõme on, et trenn jäetakse nii ära ja selle raha eest tehakse võistlus.
                                &quot;Money doesn&#39;t make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million.&quot; <br />Arnold Schwarzenegger

Comment

Working...