***FC Pokkeriprod*** trennid K 19:00 Kalevis ja P 20:30 Männikul

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • muruntau
    • Jan 2009
    • 4325

Re: ***Jalgpall Tallinnas*** järgmine trenn pühapäeval @ 19.00

Ei noh, seda kokku pannes mõtlesin küll rohkem selle peale, et seebiga pesemist toimub küllaltki harva. Enamasti geelid-šampoonid-asjad. Eks igaüks muidugi vaatab oma rikutuse tasemelt Dunno, mulle selline provokatiivsem kraam meeldib.

Comment

• taipupole
      Lõpuboss
      • Oct 2008
      • 2181

"Võistkonna liikmed on elukutseliste pokkerimängijate foorumi www.pokkeriprod.com liikmed ja nende sõbrad."

Elukutseliste? Kui palju teie meeskonnast neid on?

Asju tuleb ikka mõistlikult öelda: "Võistkonna liikmed on rulli- ja slotisõltlaste foorumi www.pokkeriprod.com liikmed ja nende sõbrad."

Või siis "pokkerihuvilisi koondava lehe Pokkeriprod.com liikmed ja nende sõbrad."

Comment

• muruntau
        • Jan 2009
        • 4325

Kui pidada elukutseliseks neid, kelle ainus, või põhisissetulek on pokkerist + neid, kes põhitöö kõrvalt lükkavad kohaliku keskmise palga või rohkem kokku, siis on meie võistkonnas neid hetkel 10 ringis. Kui siia lisada ka tüübid, kes on varem teeninud või teenivad sellega endale praegu lisaraha, võib see arv isegi 15 kandis olla. Neid lisamata on ka kümme inimest minu meelest piisav, et end elukutselise pokkerimänguga seostada. + natuke võib ju asja üles bluffida kah.

Muidugi võib end ka rulli ja slotiga seostada, aga sellega on meil, ma usun, oluliselt vähem ühist kui isegi elukutselise pokkeriga. See kirjeldus: pokkerihuvilisi koondava lehe liikmed tundub kuidagi OO lehekülje foorumi (oma staarkommenteerijatega ) kirjeldusena

Comment

• taipupole
          Lõpuboss
          • Oct 2008
          • 2181

Ma olen üldiselt arvanud, et sõnadel ja seeläbi lausetel on konkreetne tähendus.

See siin ei ole elukutseliste mängijate foorum või olen ma lihtsalt väga vales kohas. Samas see võib olla elukutseliste mängijate loodud foorum, kuid see on juba hoopis midagi muud.

Comment

• muruntau
            • Jan 2009
            • 4325

Ma saan su poindist aru, olin end nii meie fb lehel kui ka siin valesti väljendanud. Pidasin silmas midagi ligikaudu sellist: võitvale ja seeläbi elukustelisel tasemel pokkerimängule pühendunud foorum. Väike vahe on ikkagi sees lihtsalt pokkerihuviliste foorumiga, kus oleks algajate biidid, Phil H parimaks pidamine ja muu selline ka au sees. Härra soovil on võistkonna liikmete tutvustus muudetud. Nüüd on uus tekst: Võistkonna liikmed on elukutselised pokkerimängijad, foorumi www.pokkeriprod.com liikmed ja nende sõbrad. Kas sobib?

Ühtlasi anti teada ka, et ei saadud reklaami poindile eriti pihta. Kes siis esimese pildi kohta ei tea, siis see on sellest rugbymehest, Joel Monaghanist, sel ajal kui ta koeral laseb seksakti enda peal sooritada. Üldine point pidavat ka segaseks jääma. Ega pointi eriti ei olegi, lihtsalt, sitta kah, pulli saab, fun on!

Comment

• taipupole
              Lõpuboss
              • Oct 2008
              • 2181

Kuigi foorumi juhid üritavad seda vist taktika ja võitmise poole nügida, mis on tore, siis tegelikult on siin kindlasti neid, kelle eesmärgiks pole võitmine ja kelle lemmikmängija (loe: parim) on PhilH või TonyG või Isildur vms. Ja see ongi tore, sest see on seltskond.

Kaldkirjas tekst on arusaadav ja mõistetav, kuigi ma ise paneks loetelus foorumi liikmed esimeseks ja jätaks sõna "nende" üldse ära.

Comment

• muruntau
                • Jan 2009
                • 4325

Tänud konstruktiivse kriitika eest, Taipupole! Nii on palju parem tõesti. Kasutusel!

Kui keegi veel näeb viga laita, või tahab ise midagi meie lehele lisada, midagi lahedat või midagi naljakat, midagi jalkaga seonduvat, siis laske aga palun käia! Wall'ile ja discussions'i alla kirjutamine on avatud kõigile like nimekirjas olevatele. Olekski palju ägedam, kui Teie ka midagi vahest paneks sinna. Obv mitte nii palju kui siia foorumisse, aga seda polegi tõenäoliselt karta :)

Comment

• muruntau
                  • Jan 2009
                  • 4325

Ja kui kellelgi on veel üldiseid ideid, kuidas fb lehte atraktiivsemaks teha, midagi staadionivälist teha, treeningprotsessi parandada või veel midagi neljandat paremini teha, siis andke aga teada! Tegin sama teema ka fb'sse discussionsi alla.

Ise pakuks välja: mingisugust pildi- või videomaterjali võiks olla fb lehe jaoks. See tähendab meist endist, trennist, mingisugusest üritusest. Nt keegi võtaks digifotoka kaasa, klõpsiks paar korda trenni ajal.

Eelmise aasta plaan, üks välitrenn lumel ära teha. Kõigile see idee peale väga ei läheks, aga oleks sitaks lahe lumes sumbata mõnda aega, otsida palli pmst lume alt. Eriti kaua seal vastu ei peaks, sest see oleks palju intensiivsem trenn kui tavaline. Samas, lume peal saaks igasugust pulli teha, harjutada käärlööke ja hüppeid, mida muidu ei teeks näiteks. See oleks ka hea videopildi materjal.

Veidi kaugem asi. Kui liigasse juba registreeritud oleme ja võistkonna varustus käes (keegi võiks välja mõelda mis värvides teeme, sest minul ei ole mingit eelistust, foorumivärvides?), siis teha meeskonna ühispilt. Panna FB lehele üles, kõikide mängijate kohta veidi infot, soetus pokkeriga, mis tasemel mängib jne. See seoks meid siinse pokkerikommuuniga sitaks hästi ma usun, kui inimesed teavad, kes kus mängib, saaks enda mängu mängivale kutile kaasa elada jms.

Praegu viimane idee, mis realiseeruks ka nii paari kuu pärast: siseturniiril osalemine. Selleks oleks vaja samuti, et varustus käes oleks, ok, päris vajalik ei ole, aga vähemalt oleks palju lahedam nii. Ma pakkusin ise Soccerneti foorumis välja, et kui keegi ise ei korralda, võin ise mingi väiksema, nt 6-8 võistkonna oma ära korraldada.

Kui kellelgi on veel midagi pakkuda, siis ande aga teada!
                  Last edited by muruntau; 07.01.11, 16:33.

Comment

• muruntau
                    • Jan 2009
                    • 4325

Tegin täna Soccerneti foorumisse eraldi meie võistkonna teema kah (koos reklaamiga obv, saatanlik naer). Kohe on ka vastukaja olnud ja üks selleks hooajaks kolmandasse liigasse tõusnud võistkond, nimega JK visadus, Tallinnast, pakkus välja sellise diili, tsiteerin:

"OK! Pokkeripro poisid.

JK Visadus pakub välja heads-up: JK VISADUS vs FC POKKERIPROD

1. võistlus on pokker - NLHE FREEZEOUT 10€+1€ (rake ainult külalistelt) 10 mängijat (5 Visadus + 5 Pokkeripro pundist) Auhinnafond läheb 1. koha saanud klubile - koht ja korraldus Pokkeriprod poiste teha
                    2. võistlus on kahtlemata jalgpall - korraldus Visaduse kanda. Samuti 5 vs 5 ehk 50€ + 5€ külalistelt.

Võite pakkuda välja ka analoogse variandi kui huvi pakub

Facebookis võiks ka üritust reklaamida ja hea oleks kui isegi pealtvaatajaid oleks.

Mõelge sellele...tuleks huvitav üritus!
                    "

Ma võtsin selle pikemalt mõtlemata vastu. Kolmanda liiga satsiga oleks jõukatsumine koos väikse pokkeriga päris kõva teema! Teeme ära obv! Natuke täpsustasin teemas ka kulusid, mis selles pakkumises tunduvad olevat veidi meie poole kaldu. FC Pokkeriprod teema Soccernetis ise siin:

Edit: Pakun välja, et kaks kohta pokkerimängus on reserveeritud meie pikemaajalistele vigastatutele, kes oma igal korral kohalkäimisega tervena on eeskujuks kogu võistkonnale: pastilaale ja veeretasele. Nad mõlemad on tervetena ainsana käinud iga trenn kohal minu arvestuse järgi, millega on nad tõelised eeskujud kogu võistkonnale ja väärivad neid kohti igati! Ülejäänud kohad, tõenäoliselt siis kolm, oleks vabad. Kes tahab osaleda, andku aga teada!.
                    Last edited by muruntau; 07.01.11, 17:53.

Comment

• raunsz
                      Vana Tegija
                      • Jan 2010
                      • 1492

Ma pühapäeval trenni. :P Muide, me võiks teha millalgi ka meeskonnasisese pokkeriturniiri ka kuangi. Hakkan jälle aktiivsemalt käima. :P

Comment

• fyte
                        Pokkerihai
                        • Jun 2010
                        • 3378

Algselt postitas muruntau Vaata postitust
                        Tegin täna Soccerneti foorumisse eraldi meie võistkonna teema kah (koos reklaamiga obv, saatanlik naer). Kohe on ka vastukaja olnud ja üks selleks hooajaks kolmandasse liigasse tõusnud võistkond, nimega JK visadus, Tallinnast, pakkus välja sellise diili, tsiteerin:

"OK! Pokkeripro poisid.

JK Visadus pakub välja heads-up: JK VISADUS vs FC POKKERIPROD

1. võistlus on pokker - NLHE FREEZEOUT 10€+1€ (rake ainult külalistelt) 10 mängijat (5 Visadus + 5 Pokkeripro pundist) Auhinnafond läheb 1. koha saanud klubile - koht ja korraldus Pokkeriprod poiste teha
                        2. võistlus on kahtlemata jalgpall - korraldus Visaduse kanda. Samuti 5 vs 5 ehk 50€ + 5€ külalistelt.

Võite pakkuda välja ka analoogse variandi kui huvi pakub

Facebookis võiks ka üritust reklaamida ja hea oleks kui isegi pealtvaatajaid oleks.

Mõelge sellele...tuleks huvitav üritus!
                        "

Ma võtsin selle pikemalt mõtlemata vastu. Kolmanda liiga satsiga oleks jõukatsumine koos väikse pokkeriga päris kõva teema! Teeme ära obv! Natuke täpsustasin teemas ka kulusid, mis selles pakkumises tunduvad olevat veidi meie poole kaldu. FC Pokkeriprod teema Soccernetis ise siin:

Edit: Pakun välja, et kaks kohta pokkerimängus on reserveeritud meie pikemaajalistele vigastatutele, kes oma igal korral kohalkäimisega tervena on eeskujuks kogu võistkonnale: pastilaale ja veeretasele. Nad mõlemad on tervetena ainsana käinud iga trenn kohal minu arvestuse järgi, millega on nad tõelised eeskujud kogu võistkonnale ja väärivad neid kohti igati! Ülejäänud kohad, tõenäoliselt siis kolm, oleks vabad. Kes tahab osaleda, andku aga teada!.
                        Hehe, ma tean Visaduse rahvast üsna hästi, küllalt palju koos pokkerit mängitud ning veel aasta tagasi tegin nende satsiga koos trenni ka.

Comment

• muruntau
                          • Jan 2009
                          • 4325

Asjad liiguvad vaikselt, on võimalus, et saame koha ühel veebruarikuisel siseturniiril! Soccernetis aktiivne olemine on õige otsus olnud!

Võistkonna pokkeriturniir on hea idee, mõtleb selle peale!

Edit: Turniir on veel üks põhjus sponsorraha kätte orgunnida, et saaks varustuse osta ja oma vormis turniirile vastu minna.
                          Last edited by muruntau; 08.01.11, 20:36.

Comment

• ilves
                            Julm Donk
                            • Jan 2011
                            • 48

Algselt postitas muruntau Vaata postitust
                            Asjad liiguvad vaikselt, on võimalus, et saame koha ühel veebruarikuisel siseturniiril! Soccernetis aktiivne olemine on õige otsus olnud!
                            Ega tegu ei ole suema poolt korraldatud turniiriga?

Comment

• muruntau
                              • Jan 2009
                              • 4325

Ma ei tea, kasutaja Pras saatis PM'i sel teemal. Ütles, et nad olid hiljuti ühe turna teinud ja üks on kavas. Selle turniiri toimumine 100% veel kindel ei ole, aga töö käib selle nimel.

Comment

• nikitheone
                                Mr. Puujalg
                                • Aug 2009
                                • 6446

ma täna ei tule.
                                &quot;Money doesn&#39;t make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million.&quot; <br />Arnold Schwarzenegger

Comment

Working...