Official Dumb Questions Thread

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • qbj0hn
    Auk on auk. FAKT!
    • Nov 2008
    • 7091

Re: Official Dumb Questions Thread

Legit dumb küsimus ka mul.

Mida teha selleks, et käed ei väriseks lives? Või see tuleb aint kogemusega?

Mul juba loomulikult olles käed värisevad ja lauas kainena täiesti võimatu olla. Igakord enne kasinni mingi 3-4 õlle ära joonud.
    Ükspäev käisin ja läksin täiesti kainena, no täiesti sick. Sain quadsid ja riveril valuebettisin, siuke tunne oli, et terve laud teab mis mul käes on. Istusin sit out ja tõmbasin baarist insta õlle, kaanisin selle sisse ja peale kymmet minti kerge sakk sees ja siis oli tip top jälle. Ei viitsi igakord juua lihtsalt.

Comment

• JohannesJ
      Grinder
      • Jun 2010
      • 684

lol mul värisevad pm. koguaeg natuke käed ja mingis pingeolukorras muidugi rohkem healoomuline treemor pandi mulle diagnoosiks.
      ja aitabki joomine selle vastu. Kusjuures isegi arst ütles seda :D
      Ja pluss on tablad ka muidugi sellevastu.
      Kui sul asi puhtalt peas kinni siis blocki aju ära ja mõtle millestki muust.

Comment

• harryahven
        Pokkerihai
        • Dec 2009
        • 1964

peab palju livei mängima ja ära harjuma, alko aitab ka obv jah, üks võimalus millest see tekkida võib on üle oma limiidi mängimine..

Comment

• qbj0hn
          Auk on auk. FAKT!
          • Nov 2008
          • 7091

Isegi wikipedias kirjas, et alkohol aitab :D

Ei tea seda üle oma limiidi värki, NL200 live on nagu NL25 online vms, summad veits suuremad lihtsalt. Kasinnis sellest madalamat limiiti pole nagunii ja mängida tahaks ikka. Online ka omajagu mänginud seda.
          Last edited by qbj0hn; 10.05.12, 17:55.

Comment

• kardaanirist
            Pokkerihai
            • Nov 2009
            • 3675

no alkohol peaks ju lihaseid lõdvestama vms.

Comment

• ranka
              Miljon Põhjust Kodus Olla
              • Sep 2008
              • 36444

Algselt postitas qbj0hn Vaata postitust
              Legit dumb küsimus ka mul.

Mida teha selleks, et käed ei väriseks lives? Või see tuleb aint kogemusega?

Mul juba loomulikult olles käed värisevad ja lauas kainena täiesti võimatu olla. Igakord enne kasinni mingi 3-4 õlle ära joonud.
              Ükspäev käisin ja läksin täiesti kainena, no täiesti sick. Sain quadsid ja riveril valuebettisin, siuke tunne oli, et terve laud teab mis mul käes on. Istusin sit out ja tõmbasin baarist insta õlle, kaanisin selle sisse ja peale kymmet minti kerge sakk sees ja siis oli tip top jälle. Ei viitsi igakord juua lihtsalt.
              Kogemused ja järjepidevus aitab minu puhul. Kui kaks päeva järjest lives käia siis teisel päeval tunnen end väga mugavalt. Kui pikalt live ei mängi siis sama teema hakkab uuesti peale. Samas see tunne meeldib mulle.

Värisema hakkavad mul käed nii valuebettides kui bluffides ning mingeid reade sealt välja lugeda ei ole mõtet ega ei ole mõtet karta, et mingit infot oma käe kohta välja annad.

Comment

• jasssass
                Vana Tegija
                • Sep 2010
                • 1200

Kui õhtul plaanis mängima minna ja käte värisemisega probleem, tee päeval tummised söögid, jäta vetsus käimata ja enne turkale minekut pane kõhulahtistit peale korralikult. Keskendumine peaks väga paigas olema, usu mind sa ei mõtle iialgi käte peale, lauas oled täielik loom ja lõpetad korralikus plussis või.....

Comment

• tonis
                  Õpihimuline Mängur
                  • Oct 2008
                  • 334

Kui starsis teha sisse ja väljamakseid otse kontolt, kas siis kunagi võib probleeme tekkida näiteks laenu saamisega vms?

Comment

• Cash87
                    Vana Tegija
                    • Feb 2009
                    • 1402

Ei ole vaja muretseda, sest laenu niikuinii ei anta pokkerimängijatele, kes ametlikult tööd ei tee.

Comment

• Cypher0
                      Pokkerihai
                      • Jan 2010
                      • 1512

Ta pole ju öelnud, et tööd ei tee. Või et ei kavatse kunagi teha.

Comment

• Fabulous
                        Pokkerihai
                        • Jan 2010
                        • 2674

Kui mul on praegu Simpeli kaart ning number ja ma soovin minna üle lepinguliseks EMT kliendiks, kas ma saan teha nii, et number samaks jääks?

Comment

• Jäämees
                          Vana Tegija
                          • Jun 2011
                          • 1182

Algselt postitas Fabulous Vaata postitust
                          Kui mul on praegu Simpeli kaart ning number ja ma soovin minna üle lepinguliseks EMT kliendiks, kas ma saan teha nii, et number samaks jääks?
                          Saad küll, tuled lihtsalt numbriga üle.

Comment

• Codecci
                            Luuramas Naisteturniire
                            • Nov 2008
                            • 7574

Kuidas selline asi nagu talveuni eksisteerida saab? Kuidas karu 3 kuud ei söö ega situ ja ellu jääb?

Comment

• MagicFriend
                              Õpihimuline Mängur
                              • Sep 2010
                              • 369

Enda kogemustest. Maismaa kilpkonnadel kestab talveuni miski 5 kuud. Ei s66, ei situ, ei liiguta :D

Comment

• Jäämees
                                Vana Tegija
                                • Jun 2011
                                • 1182

Algselt postitas Codecci Vaata postitust
                                Kuidas selline asi nagu talveuni eksisteerida saab? Kuidas karu 3 kuud ei söö ega situ ja ellu jääb?
                                Karu kogub endale toreda rasvavaru 9 kuud kui ta ringi tatsab.

Talveuni põhimõtteliselt tähendab seda, et karuotti ainevahetus aeglustub kordades ja organism elab vahepeal kogutud energiavarudest (rasv, lihasmass) easy nagu pöial liisi.

Algselt postitas MagicFriend Vaata postitust
                                Enda kogemustest. Maismaa kilpkonnadel kestab talveuni miski 5 kuud. Ei s66, ei situ, ei liiguta :D
                                Mõned loomad suudavad isegi seisata oma ainevahetuse täielikult.

Näiteks on skorpione külmutatud 20 aastaks ja edukalt ''üles soojendatud''

Mingi sitikas oli ka olemas kes võis nii elada lõputult kuni satub kontakti veega.
                                Last edited by Jäämees; 07.06.12, 11:53.

Comment

Working...