Ise mõtlen ka sama asja, päris kallis ikka ja nagu ma välja lugesin Haigekassa lehelt siis alla aastast lepingut ei saagi teha ja kogusumma 1236 eurot tuleb nii ehk naa välja käia ja kui makse viibib siis panevad leppetrahvi selga, päris sick.
minu teada on eestis nii, et kui vaagud elu-surma piiril, siis lapitakse sind tasuta kokku. omast taskust maksad haiglapäevad ja edasised arsti juures käimised.
minu teada on eestis nii, et kui vaagud elu-surma piiril, siis lapitakse sind tasuta kokku. omast taskust maksad haiglapäevad ja edasised arsti juures käimised.
Kui tegemist on erakorralise juhtumiga siis on see tasuta.
Miks öeldakse "teleka ees" ja "arvuti taga". Miks ei või arvuti ees olla, miks peab taga olema ja miks keegi kunagi teleka taga pole :S?
Kui ma reaalselt arvuti taga istun siis ma ei näe ju midagi :S, doesnt make sense.
Alates tänasest istun mina arvuti ees igatahes .
Miks nii laialdaselt kasutatakse winrate ühikuna ptbb/100 (incl PTR), mitte big blindi nagu loogiline oleks?
Kunagi pokker algas Fixed Limitist ja selles mängu formaadis mõõdeti winratet big bettides, mitte blindides. Siis tuli ka esimesi pokkeriprogesid Poker Tracker, vaikselt Fixed Limit suri välja ja algas No Limiti ajastu.
Winrate mõõtühik big betid oli selleks ajaks kõvasti pokkerikommuunides end sisse söönud, seda ka No Limit mängudes. Hiljem lisati juurde ka winrate big blindides aga seda kasutati vähem. Segaduse vältimiseks, et ei aetaks sassi big blindid ja big betid, lisati winrate mõõtühikule juurde tähis PT ehk poker-tracker ning nii saigi PTBB - poker tracker big bets.
Comment