UUS HASARTMÄNGUSEADUS

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • joestackster
    Räme Fish
    • Oct 2009
    • 11

Re: UUS HASARTMÄNGUSEADUS

Niipalju infoks, et pangad said riigilt korralduse teatud ülekandeid piirama hakata mis lähevad/tulevad mänguvõrkudest.Süsteemi praegu luuakse.Tähtajaks oli ca juuni/juuli kuu.Eks näis mis sellest saab.

Comment

• Oliverk
      Moderaator
      • Nov 2008
      • 3016

Njah. Loodame et riigi huinjaatamine sellega piirdubki et üritavad pankade kaudu asja piirata. Siis pole kõige hullem asi.

Comment

• Rahapada
        Vana Tegija
        • Oct 2008
        • 1178

parem oleks

edit: kuigi tegelt oli kuskil artiklis veel isp tegevuse piiramise jutt ka sees

Comment

• ranka
          Miljon Põhjust Kodus Olla
          • Sep 2008
          • 36444

Algselt postitas joestackster
          Niipalju infoks, et pangad said riigilt korralduse teatud ülekandeid piirama hakata mis lähevad/tulevad mänguvõrkudest.Süsteemi praegu luuakse.Tähtajaks oli ca juuni/juuli kuu.Eks näis mis sellest saab.
          Ma tahaks teada allikat (link vms), et kust kohast selline informatsioon tuleb. Hetkel põhimõtteliselt võib iga inimene siia tulla ja öelda, et "Et mul infot, et pangatele anti käsk kontrollida iga inimese laekumisi ning kõik kellelt laekunud rahasid pokkeritubade/internetikasiinode kontodelt peavad maksma makse tagasiulatuvalt jms."

Võib-olla on su info tõsi aga mina seda juttu enne ei saa uskuda, kui on viide kindlale allikale.

Comment

• leits
            Hundinui
            • Apr 2009
            • 9562

Mul yks tuttav Elionist suht korgelt kohalt mainis poole sõnaga et on neil firmas antud teada et vb isegi bannitakse enam tuntud saidid ISPde poolt. Esmalt suuremad ja v2hetuntumad urkad järk järgult .. :/

e:
            Polnud vist tark tegu seda postitada, külvab mottetu paanikat ilmselt,sest 100% pole keegi kuskil hetkel kindel

Comment

• kardpleier
              Grinder
              • Jul 2009
              • 699

elion pilton telekas kõikon gambleonnot

Comment

• marguzz22
                Vana Tegija
                • Oct 2008
                • 1458

Algselt postitas ranka
                Ma tahaks teada allikat (link vms), et kust kohast selline informatsioon tuleb. Hetkel põhimõtteliselt võib iga inimene siia tulla ja öelda, et "Et mul infot, et pangatele anti käsk kontrollida iga inimese laekumisi ning kõik kellelt laekunud rahasid pokkeritubade/internetikasiinode kontodelt peavad maksma makse tagasiulatuvalt jms."

Võib-olla on su info tõsi aga mina seda juttu enne ei saa uskuda, kui on viide kindlale allikale.
                No loogiline ju oleks. Mingid meetmed peavad nad kasutusele võtma - ainuke, mida teha saaksid on, kas osad kanded bannida või isp blokk panna, mis oleks unreal me pole HIINA. Iseasi muidugi, kas info vastab tööle. Kas postitaja töötab ise pangas või naine vms. kui tohib küsida.

Comment

• joestackster
                  Räme Fish
                  • Oct 2009
                  • 11

Algselt postitas marguzz22
                  No loogiline ju oleks. Mingid meetmed peavad nad kasutusele võtma - ainuke, mida teha saaksid on, kas osad kanded bannida või isp blokk panna, mis oleks unreal me pole HIINA. Iseasi muidugi, kas info vastab tööle. Kas postitaja töötab ise pangas või naine vms. kui tohib küsida.
                  Inimene keda väga hästi tunnen ja kes töötab suhteliselt kõrgel kohal ühes kahest suuremas Eesti pangas mainis ,et on kompleteeritud IT meeskond kes tegeleb asjaga.Konkreetselt kuidas ja mida piiratakse/jälgitakse ta ei teadnud.

Comment

• Maheaatom
                    Grinder
                    • Oct 2008
                    • 958

Kuulge mehed, teeks äkki sellise diili et paneks selle paanikaosakonna kinni, kus on pidevalt postitused "äkki ei saa sinna homme deposiiti teha", "äkki ei saa seal enam homme mängida", "äkki võetakse mu raha ära", "äkki pannakse pangaarve kinni", "äkki elion blokib homme IP-d ära" "äkki saadaks VEEL kuskile mõne kirja", "sõbra sõber kuskil midai rääkis" jne. jne. ning avaldatakse siirast rõõmu kui tuleb välja et tegelikult saab vabalt igale poole ülekandeid teha ning peale Entractioni ka igal pool mängida. Räägime probleemidest siis kui nad on reaalselt tekkinud, mitte ärme otsi paaniliselt iga puu taga tonte ega kutsu neid ise esile.

Seda sai ju selge sõnaga öeldud, et 01.01.2010 ei juhtu MITTE MIDAGI ning reaalseid muutusi võime oodata alles mingi aja jooksul. Seniks head mängimist kõigile, ärge kulutage oma energiat spekuleerimise ja paanitsemise peale. Mina ise ei võtnud ühestki saidist raha välja, olen teinud sellel aastal kahele saidile kaardimakseid ning mänginud muuhulgas ka üle 10000 käe pokkerit. Ei ole keegi pannud kinni mu kontosid ega ole kurje onusid ukse taga prõmmimas. Elu lähe edasi!

Comment

• vapsik
                      Klubi Liige
                      • Apr 2009
                      • 5462

Ongi jama majas

Support ütles ka, et Starsis enam mängida ei saa ning rahad saadetakse MB kontole.

Comment

• donkament
                        Pokkerihai
                        • Apr 2009
                        • 1945

Algselt postitas Vapsik
                        Ongi jama majas

Support ütles ka, et Starsis enam mängida ei saa ning rahad saadetakse MB kontole.
                        level?

Comment

• ranka
                          Miljon Põhjust Kodus Olla
                          • Sep 2008
                          • 36444

Teate see teema on levelite-releveltie teema ning ma panen selle hoopistükkis lukku.

Kui peaks midagi reaalselt muutuma (sulgeb mõni pokkerituba ukse, IP bännid, pangad hakkavad nu**ima, TrioBet kolib tagasi Eestisse, EPL muudab seaduses midagi vms.) siis teen uuesti selle teema lahti.

Comment

• CTXrix
                            Grinder
                            • Oct 2008
                            • 689

Nonii, see kurikuulus teema siis uuesti lahti.

Küsimus: saan aru, et osad pokkeritegelased on hakanud moodustama mingeid ühendusi, et n-ö asjaga tegeleda ja promoda vms. Praeguse, juba kehtiva seaduse valguses on see obv mõttetu (sry, aga minu arust on, kuigi ega ta kahjuks loomulikult ei tule). Vaevalt et pokerdajad ka kunagi sellist kõlapinda saaks ja nii võimast lobitööd teeks (loe: meil pole nosebleed-stakeside mängijaid, kes seadusandja "tariifi" maksta suudaks), et seadust vabatahtlikult muutma hakataks.

Seega, kas pokerdajate ühendused on võtnud mõnest pädevast advokaadibüroost põhjaliku õigusliku arvamuse kehtiva seaduse õiguspärasuse kohta? (ala EL'i kaupade ja teenuste vaba liikumine jne). Hetkel muutuks olukord imo ainult kehtiva seaduse kõrisse karates, mitte promodes, et "oi milline oskusmäng see sportlik pokker ikka on"...

Comment

• krayzie
                              Grinder
                              • Oct 2008
                              • 706

Mulle jääb üks asi mõistmatuks - kui HMS eeldatavalt nõuab et ettevõtte serverid asuksid eestis siis mis nipiga olympic üldse litsentsi sai? ipokeri serverid asuvad ju kusagil neitsisaartel ja eestiga seob neid ainult tarkvara valmistaja (mis ei tohiks kuidagi asja mõjutada).

Comment

• Toots_x
                                Õpihimuline Mängur
                                • Sep 2009
                                • 320

Ei tea ise täpselt kuidas need asjad käivad, kuid kui küsisin ühelt õppejõult kelle erialaks on arvutivõrgud, siis tema ainult muigas.

Rääkis midagi, et mängu clienti serverid võivad asuda kasvõi Marsil, senikaua kuni on ala ".ee" ametlik domeen olemas siis kogu liiklus suunatakse läbi selle. Kui nii võtta siis. PS asub eesti serveriruumis (www.pokerstars.ee).

Lisan veel, et ise pole tõesti asjaga kursis, ei oska öelda kas õige / vale.

Comment

Working...