UUS HASARTMÄNGUSEADUS

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • ranka
    Miljon Põhjust Kodus Olla
    • Sep 2008
    • 36444

Re: UUS HASARTMÄNGUSEADUS

Algselt postitas Maheaatom
    Mõistagi on mõningane varu (arvestades limiite, mida mängin - kuskil 100BI) MB kontol, mida saab alati kanda teistesse tubadesse, kui on tahtmist seal mängida või mõned turnal osaleda.
    Suurte summade hoidmine mis tahes e-walletil tundub mulle väga tõsine risk. Peaks juhtuma, et keegi saab teada su parooli oled ju absoluutselt kogu rahast 100% tõenäosusega ilma, kuna häkkimise korral liigutatakse su raha sekundiga teisele MB kontole, kust ta juba liigub suvalisse pokkerituppa, kasiinosse, mõnda muusse mängu ja lüüakse lihtsalt laiaks.

Comment

• Oliverk
      Moderaator
      • Nov 2008
      • 3016

Krediitkaardiga saab depoda 3 sekiga nii et ei näe e walletil raha hoidmiseks mingit mõtet tegelt. Ise ei hoia ka.

Comment

• farik666
        Klubi Liige
        • Oct 2008
        • 834

muarust on pokerstarsi konto kindlam kui mistahes pank praegusel ajal.. +mitte ükski kohtutäitur ega ment või riigiasutus ei tule selle konto kallale...

Comment

• Svenza
          Svetlana aka Buldooser
          • Oct 2008
          • 3591

Algselt postitas farik666
          muarust on pokerstarsi konto kindlam kui mistahes pank praegusel ajal.. +mitte ükski kohtutäitur ega ment või riigiasutus ei tule selle konto kallale...
          rofl

QFT

Comment

• rmartin
            Klubi Liige
            • Dec 2008
            • 175

teema on 22 lehte pikk, pealkirjaks hasartmänguseadus. Kogu sisuline asjasepuutuv lugu mahuks kolmele lehele.
            Selle asemel on igal lehel küsimus mis toimub? ma kogu lugu läbi lugeda ei jõua/viitsi. Vastuseks enamasti ma ka ei tea/viitsi aga mul pohhui ka. Aga muidu mu naabritüdrukul suured tissid ja üldse mis värk on?

Ja siis imestatakse, et kuidas on võimalik, et ametnik, kes asjast ei jaga, tegi sellise seaduse mis pokkerimängijad lohku tõmbab. Ma pakun, et see juhtus nii, et seaduseelnõu käis ministeeriumi listis ringi ja iga asja puudutava paranduse kohta kirjutas kuus ametnikku vastu, mis värk on, nii kuradi pikk lugu, et ma eriti lugeda ei viitsi aga teate, poisid, kus mu naabritüdrukul jne? ah jaa, poisid, pohhui ei ole või? raudpolt, et jaanuaris tuleb palk ja kuluhüvitis ikkagi arvele ning elu läheb edasi nagu enne.

Comment

• Sebastian_du
              Klubi Liige
              • Jul 2009
              • 232

Algselt postitas rmartin
              teema on 22 lehte pikk, pealkirjaks hasartmänguseadus. Kogu sisuline asjasepuutuv lugu mahuks kolmele lehele.
              Selle asemel on igal lehel küsimus mis toimub? ma kogu lugu läbi lugeda ei jõua/viitsi. Vastuseks enamasti ma ka ei tea/viitsi aga mul pohhui ka. Aga muidu mu naabritüdrukul suured tissid ja üldse mis värk on?

Ja siis imestatakse, et kuidas on võimalik, et ametnik, kes asjast ei jaga, tegi sellise seaduse mis pokkerimängijad lohku tõmbab. Ma pakun, et see juhtus nii, et seaduseelnõu käis ministeeriumi listis ringi ja iga asja puudutava paranduse kohta kirjutas kuus ametnikku vastu, mis värk on, nii kuradi pikk lugu, et ma eriti lugeda ei viitsi aga teate, poisid, kus mu naabritüdrukul jne? ah jaa, poisid, pohhui ei ole või? raudpolt, et jaanuaris tuleb palk ja kuluhüvitis ikkagi arvele ning elu läheb edasi nagu enne.
              Ainuke vahe on et vabatahtlikult ülevalpeetavas ja panustatavas foorumis võibki iga mees oma arvamust avaldada isegi kui see just palju põhiteemale kaasa ei aita aga ametnikud kelle TÖÖKS on seadusi ettevalmistada/kontrollida ei tohiks endale sellist suhtumist lubada. Ja riigikogu rahanduskomisjonis käis küll väga tuline arutelu, mis selle seaduse vastuvõtmist kas aastaks edasi pärssis.

Comment

• SamGold
                Õpihimuline Mängur
                • Mar 2009
                • 302

23. leheküljel pole seda veel küsitud, seega:
                Aga mis siis tegelikult saab jaanuaris?

Comment

• Oliverk
                  Moderaator
                  • Nov 2008
                  • 3016

Algselt postitas SamGold
                  Aasta 2010 tuleb

Comment

• kuco
                    Pokkerihai
                    • Oct 2008
                    • 1910

Algselt postitas SamGold
                    Palju asju juhtub. Hispaania hakkab juhtima Euroopa liitu näiteks. Sünnib palju uusi lapsi

UIGEA järel arvati ka, et nüüd on interneti pokkeriga ameerikamaal kõik aga mikskipärast on ikkagi tegemist kõige suurema turuga.

Comment

• rmartin
                      Klubi Liige
                      • Dec 2008
                      • 175

Ainuke vahe on et vabatahtlikult ülevalpeetavas ja panustatavas foorumis võibki iga mees oma arvamust avaldada isegi kui see just palju põhiteemale kaasa ei aita aga ametnikud kelle TÖÖKS on seadusi ettevalmistada/kontrollida ei tohiks endale sellist suhtumist lubada. Ja riigikogu rahanduskomisjonis käis küll väga tuline arutelu, mis selle seaduse vastuvõtmist kas aastaks edasi pärssis.

seda enam, et vabatahtlikult ülalpeetav ja panustav foorum, võiks üles näidata väheke respekti tegelaste vastu kes oma vabast tahtest ja ajast üritavad tõsimeeli asja uurida.

Rääkimata sellest et, et ka foorumis on omad kirjutatud/kirjutamatta reeglid.
                      On ju olemas täiesti offtopik teema.
                      Teema kus võib oma kehva tuju välja elada.
                      Teema kus oma head tuju välja elad.
                      Jne, jne.
                      Alati võib ka juurde teha teema kus hasartmänguseadust torkivaid mehi üle võlli saata.
                      Ja teema kus võib kirjutada kui pohhui on mul sellest hasartmänguteemast.

Lihtsalt, kui oleks lühike ja ainult asjassepuutuv topik võib juhtuda, et asjaga viitsib tegeleda ka keegi kes tõesti midagi teab.

Comment

• marguzz22
                        Vana Tegija
                        • Oct 2008
                        • 1458

No siin on väga palju paska tõesti, selle foorumi paska konsentratsioon on suurim eestimaal. Mingi vend tuleb paneb pilte, teine paneb +1 kolmas kirjutba irw, neljas paneb +1 irwile. Selline asi võiks toimuda offtopik teemas või piltide teemas. Mina pole selle foorumi omanik ega ei jälgi OT pidamist, aga asjad hakkavad käest ära minema. Kui palju arutatakse siin foorumis pokkerit, kui palju mingit paska? arvan et suhe on 1:100. Hasartmängu teemas võiks rääkida normaalselt nagu pokernewsi foorumis, seal paistavad vähe vanemad inimesed olevat ning sellist paska ei toimu

IM OUT

Comment

• Tylos
                          Õpihimuline Mängur
                          • Oct 2008
                          • 340

Algselt postitas marguzz22

IM OUT
                          ROGER,COPY THAT

Comment

• Aristotep
                            Grinder
                            • Oct 2008
                            • 605

IM OUT
                            Jumal tänatud!

Comment

• erakles
                              Räme Fish
                              • Nov 2008
                              • 4

Algselt postitas Tylos
                              ROGER,COPY THAT
                              +1

Comment

• Madis Very
                                Bännitud
                                • Aug 2009
                                • 2951

No siin on väga palju paska tõesti, selle foorumi paska konsentratsioon on suurim eestimaal. Mingi vend tuleb paneb pilte, teine paneb +1 kolmas kirjutba irw, neljas paneb +1 irwile. Selline asi võiks toimuda offtopik teemas või piltide teemas. Mina pole selle foorumi omanik ega ei jälgi OT pidamist, aga asjad hakkavad käest ära minema. Kui palju arutatakse siin foorumis pokkerit, kui palju mingit paska? arvan et suhe on 1:100. Hasartmängu teemas võiks rääkida normaalselt nagu pokernewsi foorumis, seal paistavad vähe vanemad inimesed olevat ning sellist paska ei toimu

IM OUT
                                +1 mitte mõttele vaid niisama :)

Comment

Working...