Mängijad, kes usuvad rohelisi joonekesi ehk EV-d, mul on küsimus teile.

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Codecci
    Luuramas Naisteturniire
    • Nov 2008
    • 7574

Re: Mängijad, kes usuvad rohelisi joonekesi ehk EV-d, mul on küsimus teile.

Algselt postitas ranka
    No aga näita mulle graafikut, kus mees on näiteks miljon kätt olnud 2-3 PT/BB ja siis 400,000 kätt break-even. Kelisitaani graafik on vist kõige lähim.
    Ma ei tea ühtegi inimest, kes on miljon kätt mänginud (sina vb?).
    Selliseid inimesi on vb maailmas mõnisada, ei olegi tõenäoline, et nendest mõnesajast keegi peaks juba 400K käelist downswingi kogema, selleks on suuremat samplit vaja. Ja mitte ükski inimene maailmas ei mängi 400K kätt sama skilliga v.a. need challenge vennad kes low limis kuuga 500K kätt toksivad.

Miks sa WCG|Riderit ei usu?

Comment

• ranka
      Miljon Põhjust Kodus Olla
      • Sep 2008
      • 36444

Algselt postitas kivisaba
      kui rääkida 400k pikkustest downswingidest siis pole 3 millionit handi ka enam sample ju ainult 7,5x 400k ju
      Nüüd jõuamegi mu meeliskohta. Siis, kui mina hakkasin pokkerit mängima oli 100,000 sample väga suur, selle jooksul sai teha juba päris vettpidavaid otsuseid. Kui sul oli 100,000 käeline break-even stretch, siis juba vibutati näppu ja öeldi, et proovi oma vead lappida. Kui härra LaJune näitas oma 200,000 käelist (või isegi oli 400,000) break-even stretchi (ta oli räige nit ja halb mängija), siis terve 2p2 foorum naeris ta üle, et õpi palun mängima. Siis tulid EV graafikud ja 100,000 käelised näidised muutusid mõttetuks, 400,000 käelised downswingid/break-even stretchid igapäevaks!

Miks juhtus nii? Oskab keegi selgitada?

Ja ma ei ole ikkagi näinud ühtegi graafikut, kus mängijal graafik tõuseb näiteks 500,000 kätt ja siis on pikatl break-even. Nõudsin 400,000 kätt, andke nüüd 200,000 käeline break-even paluks!

Comment

• ranka
        Miljon Põhjust Kodus Olla
        • Sep 2008
        • 36444

Algselt postitas Codecci
        Ma ei tea ühtegi inimest, kes on miljon kätt mänginud (sina vb?).
        Selliseid inimesi on vb maailmas mõnisada, ei olegi tõenäoline, et nendest mõnesajast keegi peaks juba 400K käelist downswingi kogema, selleks on suuremat samplit vaja. Ja mitte ükski inimene maailmas ei mängi 400K kätt sama skilliga v.a. need challenge vennad kes low limis kuuga 500K kätt toksivad.

Miks sa WCG|Riderit ei usu?
        Soovitan käia üle TR andmebaasid ja suurtemate võijtate/kaotajate pooled, kus leiad päris palju miljoni käe mehi.

Miks sa nii arvad, et ma WCG|Riderit ei usu? Aga mina on kõike graafikuid ja suuremaid tegijaid natuke lihtsam hinnata, kuna ma olen nendega koos mänginud ja WCG|Rideri'ga olen mänginud koos väga palju ning igas limiidis. Niipalju võin öelda, et ta on spewtard, kes põhimõtteliselt kunagi ei foldi, PF kütab sisse 85s kätega (mis ei ole halb, kui seda balanseeritult teha) ning kui checkid, siis enamus ajast betib). Kahtlen sellise stiili võidukuseks ja long runnis üle break-eveni sealt välja ei pigistagi. Seega EV graafik räägib tal üht jutt aga total winnings graafik räägib tema puhul tõtt.

Comment

• variatsioon
          Pokkeritark
          • Nov 2008
          • 5849

Algselt postitas ranka
          Nüüd jõuamegi mu meeliskohta. Siis, kui mina hakkasin pokkerit mängima oli 100,000 sample väga suur, selle jooksul sai teha juba päris vettpidavaid otsuseid. Kui sul oli 100,000 käeline break-even stretch, siis juba vibutati näppu ja öeldi, et proovi oma vead lappida. Kui härra LaJune näitas oma 200,000 käelist (või isegi oli 400,000) break-even stretchi (ta oli räige nit ja halb mängija), siis terve 2p2 foorum naeris ta üle, et õpi palun mängima. Siis tulid EV graafikud ja 100,000 käelised näidised muutusid mõttetuks, 400,000 käelised downswingid/break-even stretchid igapäevaks!

Miks juhtus nii? Oskab keegi selgitada?

Ja ma ei ole ikkagi näinud ühtegi graafikut, kus mängijal graafik tõuseb näiteks 500,000 kätt ja siis on pikatl break-even. Nõudsin 400,000 kätt, andke nüüd 200,000 käeline break-even paluks!
          rahavas mängib rohkem käsi. rohkem kasutatakse trackereid. downsingide üle kirumine on populaarsem. 2+2 jne jne.. see muudabki 400 käelised downswingid igapäevaseks.

ja obv keegi ei hakka oma upswingidega kelkima.

Comment

• alaska
            forever
            • Oct 2008
            • 6599

Mul on vana PT3, mul neid graafikuid ei näita. Antud graafiku kohta üks küsimus; mis seal lõpus juhtus selle pika langusega? Mängija läks allin eduseisus ütleme 70:30, talle tehti suckout, sinine graafik läks ülesse 30, roheline alla 100? Ma ei viitsi väga mõelda, aga kas see sinine poleks pidanud kah langema?

Comment

• alaska
              forever
              • Oct 2008
              • 6599

Ma nüüd veits mõtlesin ja ma tahtsin eelmises postis seda öelda, et kuidas see EV joon saab vastassuunas minna tegelikust tulemusest? Kui me oleme 70% ees, siis peaks see joon ju samamoodi langema, kui meid ära riverdatakse, aga peaks langema vähem, kuna me olime ees? Seal on mingi bug sees.

Comment

• lebovend
                Pokkerihai
                • Oct 2008
                • 2420

Algselt postitas alaska
                Ma nüüd veits mõtlesin ja ma tahtsin eelmises postis seda öelda, et kuidas see EV joon saab vastassuunas minna tegelikust tulemusest? Kui me oleme 70% ees, siis peaks see joon ju samamoodi langema, kui meid ära riverdatakse, aga peaks langema vähem, kuna me olime ees? Seal on mingi bug sees.
                EV joon näitab mis su kasum "oleks" kui riveris "poleks" keegi luckinud.

Comment

• ESTPatrick
                  Olümpsi Mägi Aivar
                  • Nov 2008
                  • 5572

Algselt postitas lebovend
                  EV joon näitab mis su kasum "oleks" kui riveris "poleks" keegi luckinud.

mitte päris, kuna kui ära ei luckita siis tõuseb su joon ikkagi üle ehk kui võidad 10 korda 80-20 olukorda järjest, kuigi oleksid 2 pidanud kaotama, siis jooksed 2 võrra üle EV

Comment

• blizkaa
                    Õpihimuline Mängur
                    • Oct 2008
                    • 389

Ütlen kohe ära, olen lihtne poiss, kioskis ei käi ja usun kinnisilmi ev joonekesi. Ja sain aru, tänud rankale, et ev jooneke valetab nagu tartu taksojuht. Mina kui see halb mängija-omg ma olen nii unlucky tyyp keda jälle ära riverdati ja lohutust otsides joonekesest, et kõik teised peale minu on dongid, sain aru. Need callid, mis ntx pot oddside alusel on break evenid-jäävad alati -ev-x ev graafikul.

Comment

• Codecci
                      Luuramas Naisteturniire
                      • Nov 2008
                      • 7574

Algselt postitas ranka
                      Soovitan käia üle TR andmebaasid ja suurtemate võijtate/kaotajate pooled, kus leiad päris palju miljoni käe mehi.

Miks sa nii arvad, et ma WCG|Riderit ei usu? Aga mina on kõike graafikuid ja suuremaid tegijaid natuke lihtsam hinnata, kuna ma olen nendega koos mänginud ja WCG|Rideri'ga olen mänginud koos väga palju ning igas limiidis. Niipalju võin öelda, et ta on spewtard, kes põhimõtteliselt kunagi ei foldi, PF kütab sisse 85s kätega (mis ei ole halb, kui seda balanseeritult teha) ning kui checkid, siis enamus ajast betib). Kahtlen sellise stiili võidukuseks ja long runnis üle break-eveni sealt välja ei pigistagi. Seega EV graafik räägib tal üht jutt aga total winnings graafik räägib tema puhul tõtt.
                      No ju siis kütab taga olles küll nupud tihti sisse, aga siiski piisavalt kordi potid koju ei tule, kui EV graafik nii hävinguline.

Comment

• levis
                        Pokkerihai
                        • Oct 2008
                        • 1557

HEM'i vennad üritavad graafikute värki täiustada:
                        Algselt postitas http://www.holdemmanager.net/faq/afmviewfaq.aspx?faqid=68
                        2) If you get 95% of your stack in on the turn and the final 5% in on the river then it takes your equity on the street you got all in on, we will be introducing another stat which will try to take into consideration your equity based across all streets which should give a better representation
                        3) Currently Multiway Pots are not calculating properly but that will be fixed
                        Aga tõenäosuse kohalt kerkis üks küsimus, et kui visata lõpmatus arv kordi kulli ja kirja, kas siis võib juhtuda, et ühel hetkel kukub münt lõpmatus arv kordi kull taeva poole ja mis oleks sellise asja tõenäousus?

Comment

• jrgn hell
                          Klubi Liige
                          • Oct 2008
                          • 3328

lol, need kes lotos hitivad, need jooksevad räigelt üle ev ikka, ma just järeldasin.

Comment

• andu_andu
                            Pokkerihai
                            • Jan 2009
                            • 4050

Algselt postitas levis
                            HEM'i vennad üritavad graafikute värki täiustada:Aga tõenäosuse kohalt kerkis üks küsimus, et kui visata lõpmatus arv kordi kulli ja kirja, kas siis võib juhtuda, et ühel hetkel kukub münt lõpmatus arv kordi kull taeva poole ja mis oleks sellise asja tõenäousus?
                            selle tõenäosus on lõpmatus jagatud nulliga.

Comment

• your_naked_mom
                              FPP Pro
                              • Oct 2008
                              • 212

pm on see ev joon usa valitsuse konspiratsioon, et pokkerimaailmas oleks regulaarselt jobusid, kes hädaldaksid, et kogu minu mängijakarjääri on saatnud ebaõnn ja sellepärast olen ma breakeven mängija.

Comment

• kilu6
                                Vana Tegija
                                • Oct 2008
                                • 1305

Algselt postitas ranka
                                No aga näita mulle graafikut, kus mees on näiteks miljon kätt olnud 2-3 PT/BB ja siis 400,000 kätt break-even. Kelisitaani graafik on vist kõige lähim.
                                Vot, saada tableratingule kiri, et nad arendaks oma lehte veel edasi ja paneks selle feature juurde sinna - otsing, näiteks siis limiitides NL100-600, PT 2 kuni 3/BB, +1M kätt. Ja nii, et paneks sulle 50 kaupa ekraanile neid graafikuid:)

Comment

Working...