Mängijad, kes usuvad rohelisi joonekesi ehk EV-d, mul on küsimus teile.

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • marguzz22
    Vana Tegija
    • Oct 2008
    • 1458

Re: Mängijad, kes usuvad rohelisi joonekesi ehk EV-d, mul on küsimus teile.

no kui sa mängid 30k kätt kuus ja jooksed 400k kätt aastas breakeven siis ongi natuke jamasti, kui paljud mängu jätkavad?

Comment

• variatsioon
      Pokkeritark
      • Nov 2008
      • 5849

nojah aga lebovend tahtis öelda et kui sul on hea luck siis sa võidad üle 50% coinflippe.
      ehk siis mõned inimesed beativad kasiinos pikas perspektiivis ruletti ainult punase peale panustades.

Comment

• lebovend
        Pokkerihai
        • Oct 2008
        • 2420

Sellepärast ei olegi nad 3pt/100le võitvad mängijad, et neil on 400k kätt sitta jooksu ju :(

Comment

• krayzie
          Grinder
          • Oct 2008
          • 706

mul on juba 10k käe järel lifequit tunne kui sitasti jooksen...ma ei usu et keegi viitsib 400k käsi halba jooksu nautida, see on ju paljudele mingi aasta või rohkema töö.

Comment

• hotcocacola
            HTCCACLA
            • Oct 2008
            • 14473

teised räägivad EVst , kuid lebovend välgust....hmmm

Comment

• hotcocacola
              HTCCACLA
              • Oct 2008
              • 14473

Algselt postitas lebovend
              Naise leidmine, rahakoti kaotamine, hea töökoha saamine - mina isiklikult neid lucki alla ei pane,
              sest need on asjad, mida inimene saab ise mõjutada, prolly rohkem kui see inimene ise aru saab
              sellest.

Ala kanna välimuse eest hoolt, ole sõnaosav, saad naise.
              Sebi tutvusi, suhtle inimestega, saad töökoha.

jne.

mul on üks tuttav, kes on suurim tuulepea, keda ma tean.
              Ta unustab pidevalt oma rahakoti kuhugi, autosse, kellegi teise juurde, kaotab ära.
              Või siis riietega on sama ja obv et telefoniga. Kas nüüd öelda, et ta on unlucky? Pigem hajameelne...?!

Comment

• ranka
                Miljon Põhjust Kodus Olla
                • Sep 2008
                • 36444

Algselt postitas marguzz22
                no kui sa mängid 30k kätt kuus ja jooksed 400k kätt aastas breakeven siis ongi natuke jamasti, kui paljud mängu jätkavad?
                Issver. Ma ei oska enam seletada ka, tahad väita, et kui 400k BE on olemas, siis see juhtub kohe pokkerikarjääri alguses? Maailmas on SITAKS mängijaid, kes on mänginud 3+ miljonit kätt, 3PT/BB+, isegi 2PT/BB+ ja neil ei ole 400k käelisi break-even stretche! Ei karjääri alguses, keskel ega ka lõpus! Kus need on siis?

Jõuame tagasi siis härra WCG|Rideri graafikuni. Temal see juhtus ja miks just mängib tema edasi? Miks ta pokkerist ei quitinud? Ehk vastus peitub selles, et ta on harjunud olema lifetime break-even ja nüüd juhtus ekstreemsus, et mingil ime põhjusel lendas AI üles ta total winningsist ja nüüd postitas graafiku?!

Comment

• marguzz22
                  Vana Tegija
                  • Oct 2008
                  • 1458

noh kesmine shorthanded mängija laseb vbl 30k kätt kuus maksimaalselt see teeb aastas 360 000 kätt. sellks,et 3 miljonit kätt mängida peaks ta kokku tegema 8a interneti pokkerit. (umbes) Et võib olla küll õnnel suht suur osakaal, hakkad pokkerit mängima ja saadki sita jooksu esimesed 300 000 kätt ja quitid -> vastupidi saad hea jooksu, võidad aasta aega ja jörgmine aasta lähed bustoks kuna tegelikult olid donk ja jooksid kogu see aeg hästi( Mitte EV joone suhtes, vaid üldse)

Comment

• ESTPatrick
                    Olümpsi Mägi Aivar
                    • Nov 2008
                    • 5572

kurat oleks teadnud oleks lõputöö sellest teinud

Comment

• ok2aa
                      Klubi Liige
                      • Oct 2008
                      • 1903

Algselt postitas Codecci
                      great story

aga all-in EV ijoon siiski töötab
                      jah, ta näitab kui tihti tuleb flush aga kaardijooksu kohta ei ütle all-in joon suurt midagi

Comment

• Codecci
                        Luuramas Naisteturniire
                        • Nov 2008
                        • 7574

Algselt postitas ok2aa
                        jah, ta näitab kui tihti tuleb flush aga kaardijooksu kohta ei ütle all-in joon suurt midagi
                        ja ei peagi ütlema
                        eesmärk on näidata all-in lucki ja sellega saab ta hakkama

Ranka, mõtle nüüd peaga. Ei saa ju näidata sulle näidet 2-3PTBB/100 vennast, kes 400K käelise downswingi saab, enamus quitiks või heal juhul jätkaks, aga teeks kohutavalt sitta mängu ja ei oleks enam 2-3PTBB/100 vend.

Comment

• ranka
                          • Sep 2008
                          • 36444

Algselt postitas Codecci
                          ja ei peagi ütlema
                          eesmärk on näidata all-in lucki ja sellega saab ta hakkama

Ranka, mõtle nüüd peaga. Ei saa ju näidata sulle näidet 2-3PTBB/100 vennast, kes 400K käelise downswingi saab, enamus quitiks või heal juhul jätkaks, aga teeks kohutavalt sitta mängu ja ei oleks enam 2-3PTBB/100 vend.
                          No aga näita mulle graafikut, kus mees on näiteks miljon kätt olnud 2-3 PT/BB ja siis 400,000 kätt break-even. Kelisitaani graafik on vist kõige lähim.

Comment

• Potsataja
                            õilishing
                            • Oct 2008
                            • 5270

Klge, ka PT3-e saab ka kuidagi EV-d näitama ?

Comment

• ranka
                              • Sep 2008
                              • 36444

Algselt postitas Imric
                              Klge, ka PT3-e saab ka kuidagi EV-d näitama ?
                              Jah. Seal graafikute tabelis valid all-in EV Performance

Comment

• kivisaba
                                Pokkerihai
                                • Oct 2008
                                • 2514

Algselt postitas ranka
                                Issver. Ma ei oska enam seletada ka, tahad väita, et kui 400k BE on olemas, siis see juhtub kohe pokkerikarjääri alguses? Maailmas on SITAKS mängijaid, kes on mänginud 3+ miljonit kätt, 3PT/BB+, isegi 2PT/BB+ ja neil ei ole 400k käelisi break-even stretche! Ei karjääri alguses, keskel ega ka lõpus! Kus need on siis?

Jõuame tagasi siis härra WCG|Rideri graafikuni. Temal see juhtus ja miks just mängib tema edasi? Miks ta pokkerist ei quitinud? Ehk vastus peitub selles, et ta on harjunud olema lifetime break-even ja nüüd juhtus ekstreemsus, et mingil ime põhjusel lendas AI üles ta total winningsist ja nüüd postitas graafiku?!
                                kui rääkida 400k pikkustest downswingidest siis pole 3 millionit handi ka enam sample ju ainult 7,5x 400k ju

Comment

Working...