~ kjmrc - [ NL25 SH @ PS] ~

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • kjmrc
    Pokkerihai
    • Aug 2009
    • 4541

Re: ~ kjmrc {pokkerist, elust ja olust} ~

Nojah, aga pigem vaadata seda sellisest kohast, et UTG raises ja kas push oleks normaalne seal.. ise lootsin flippi ehk AK aga oli kahjuks hullem seis :D

Comment

• emmimees
      Klubi Liige
      • Aug 2010
      • 2719

Kui sa oleks üle keskmise loosem mängija, siis ma tema asemel oleks su callinud 99, TT ka maha. Mis tema stäkk oli üldse... blind ka küllalt suur, et rohkem avada ja chippe võtta.

Comment

• kjmrc
        Pokkerihai
        • Aug 2009
        • 4541

No tal oli ka mingi 7k ja peale veits.. Lihtsalt võib-olla call oleks parem olnud aga huiteab :D Tra :D Ma olin ikka üsna nit, korra olin ta vastu juba pushinud A62 boardil ta beti peale shovesin, foldis TT, mul fd, nüüd pushisin ta pre raise peale ja snäppis :D

Comment

• kjmrc
          Pokkerihai
          • Aug 2009
          • 4541

Mul oleks küsimus, et kas kuidagi saaks seda nonSD joont treenida, et püsiks vähemalt seal nulliläheduses.. Plussi ilmselt suure sämple peale pole võimalik saada? Aga kui juba näiteks 25k käe peale on umbes 7 bi miinuses, siis on ehk mingi pisike probleem? SD joon jookseb ilusti lakke.

Comment

• virukunn
            Pokkerihai
            • Jul 2010
            • 2036

25k käe peale 7bi on jumala okei. see ju mingi -3bb/100 kõigest. Ma üritan alla 10bb/100 hoida aga ei suuda sedagi.

Algselt postitas kjmrc Vaata postitust
            Plussi ilmselt suure sämple peale pole võimalik saada?
            (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)
            Last edited by virukunn; 20.01.12, 19:31.

Comment

• emmimees
              Klubi Liige
              • Aug 2010
              • 2719

Algselt postitas kjmrc Vaata postitust
              Aga kui juba näiteks 25k käe peale on umbes 7 bi miinuses
              Brag ? :P

Comment

• kjmrc
                Pokkerihai
                • Aug 2009
                • 4541

Algselt postitas emmimees Vaata postitust
                Brag ? :P
                Irv eiole, lihtsalt tahaks teada, kas saaksin sellejaoks miskit teha, et oleks miinus veelgi väiksem.. Ei viitsi nagu profitit alla tõmmata puhtalt nonSD joone pärast ainult..

@ Virukunn - Noja aga nagu näha, siis saab seda ka koguaeg plussis hoida, selleks vast lihtsalt vaja soliidset crushimist, ehk siis läbi ja lõhki oma limiidi tundmist + micros vast ei olegi eriti võimalik seda plussi poole peal hoida, kuna siin tehakse neid lollusi ikka rohkem kui highstakes ? Või oskad soovitada mingeid artikleid/videosi vms postflop mängu parandamise kohta.. Oleksin vääga-vääga tänulik :) Vahest tunnen ise ka, et tõmbab kinni otsustusvõime kui 3betitud potis AK ei hiti või AA'ga saan raise drawy/whatever flopil.. Näited väga "labased" aga saad vast aru küll :)

Comment

• virukunn
                  Pokkerihai
                  • Jul 2010
                  • 2036

See kuidas kasum jaguneb nonSD ja SD vahel pole imo üldse tähtis (vb alates mingist punktist on). Ja tõsiasi on, et micros headel mängijatel pigem nonSD miinuses. Artikleid ei tea (v.a see "its the blinds you idiot" vms). Aga kui ma kaotaks ainult 3bb/100 nonSD-ga, siis ma oleks õnnelik ja ei muretseks nonSD pärast üldse. Tho microgamingus oli nonSD joont kõrgel hoida palju lihtsam kui starsis imo.

Comment

• qbj0hn
                    Auk on auk. FAKT!
                    • Nov 2008
                    • 7091

Algselt postitas virukunn Vaata postitust
                    25k käe peale 7bi on jumala okei. see ju mingi -3bb/100 kõigest. Ma üritan alla 10bb/100 hoida aga ei suuda sedagi.

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)
                    Giev Money ?? graph?

Comment

• virukunn
                      Pokkerihai
                      • Jul 2010
                      • 2036

Algselt postitas qbj0hn Vaata postitust
                      Giev Money ?? graph?
                      got that right.

Comment

• kjmrc
                        Pokkerihai
                        • Aug 2009
                        • 4541

See kuidas kasum jaguneb nonSD ja SD vahel pole imo üldse tähtis (vb alates mingist punktist on). Ja tõsiasi on, et micros headel mängijatel pigem nonSD miinuses. Artikleid ei tea (v.a see "its the blinds you idiot" vms). Aga kui ma kaotaks ainult 3bb/100 nonSD-ga, siis ma oleks õnnelik ja ei muretseks nonSD pärast üldse. Tho microgamingus oli nonSD joont kõrgel hoida palju lihtsam kui starsis imo.
                        No kui kõrgel sa hoidsid ja missuguse sämple & limiidi peale?

Comment

• virukunn
                          Pokkerihai
                          • Jul 2010
                          • 2036

Ei mänginud üldse palju seal, aga lihtsalt tundus, et palju kergemini anti alla, folditi cbetile jne. Aga mu jutt ei pruugi tingimata tõde olla. Väike samplesize kah..

Comment

• timz0333
                            Pokkeritark
                            • Mar 2009
                            • 6322

Ei mänginud üldse palju seal, aga lihtsalt tundus, et palju kergemini anti alla, folditi cbetile jne. Aga mu jutt ei pruugi tingimata tõde olla. Väike samplesize kah..
                            Vaidlekski siinkohal vastu:D. Endal just Starsis kenasti BE või kerge + aga Microgaming täis ikaldus kuna stationeid kõvasti ja jooks oli ka kehva. Mõlemas muidugi väike sample aga usun, et nitisemas seltskonnas mida Stars on peaks olema kergem blufiga potte maha võtta kui fishisemas nagu ntx Microgaming. Ega ilma asjata ei treeni pokkeriõpetuse coach kuni NL50 levelini põhimõtteliselt samas stiilis. Et suht tõsijutt, et madalal pole mõtet selle peale mõelda, aga samas väga häid koht üigete avstaste vastu ei tohiks maha ka magada. Ja siin ei ole oluline mis limiit on.

Comment

• kjmrc
                              Pokkerihai
                              • Aug 2009
                              • 4541

Tõsi ta on :) MG on tõesti fishisem ja PS nitisem, sellega nõus :) Aga MG's pidi NL20 ja NL50 vahe olema märgatav, just siis regidele mõeldes, pidid julmalt 3 ja 4-bettima :P
                              timz, oskad öelda mõnda artiklit/videot ehk just postflop mängu kohta vms?

Comment

• timz0333
                                Pokkeritark
                                • Mar 2009
                                • 6322

Mängi natukene HU ja sealt see agressiivsus tõuseb. Oskad leida paremaid kohti kus barreldada. Ma ck/r näiteks 3bet potis madalaid boarde tight "regide" vastu ja samuti A high boarde ja seda ei pea tegema üldse suurelt. Ck/r single raised potis gutshot või lihtsalt 2 overs (loomulikult nende vastu kes c-betivad palju), ma olen täheldanud, et floatimine ei vii viimasel ajal kuhugi vaid ainult annad kaarte vastasele sobiva hinnaga. Aga ma hoiatan sellise stiiliga läheb mäng väga LAG-iks ja võib sulle hoopis kahjulikum tulla. Ammu teada tõde on see, et loeb ainult üks joon.

Comment

Working...