Microob Nozzu päevaraamat [NL10 FR]

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • kjmrc
    Pokkerihai
    • Aug 2009
    • 4541

Re: Microob Nozzu päevaraamat

Sa ei tee ju selleks midagi, et ise ka kõrgemale jõuda.. 4. jaanuarini mängida ja siis peale seda iga biidi järel lauad sulgeda tundub suht mõttetus üldse pokkeriga "tegeleda"..

Comment

• Nozzu
      Vana Tegija
      • Oct 2008
      • 1140

Aitäh innustava postituse eest sheriff. Aga mulle tundub, et praegu oleks sulle mentaalset toetust ja nõustamist isegi rohkem vaja kui mulle.
      Võta end kokku. 67 daala miinust oleks ehk mingilgi määral arvestatav langus NL5-s ning märkimisväärne tagasilöök NL2-s aga NL25-s pole see ju mitte 3BI-ki.
      Isegi mina, vana argpüks :), olen aru saanud, et selline langus võib tabada igaüht ja igal ajahetkel, sõltumata sellest kui hästi mängida. 3BI suuruse languse võib ju panna ühe sessiooni stop-lossiks ent järgmine kord laudu avades ei tohiks see meid enam kuidagi morjendada.
      Last edited by Nozzu; 22.02.12, 11:43.

Comment

• Mr_Kenny
        Vana Tegija
        • Jun 2011
        • 1357

Nah, kadedusega pole siin midagi pistmist. Sa obviously is mõista variatsiooni, sul on halb töö eetika ning veel halvem mental game. Strateegilise poole pealt oled teoreetiliselt võitev mängija aga see on lihtsalt potensiaal. Vist(?) hakkasid sa kohe NL25st pihta sest täiesti madalast alustades oleksid kindasti kogenud suuremaid swinge kui 3BI.
        In general kui sa neid aspekte oma mängus ei paranda siis mingit tulevikku sul sellel alal ei ole. Vb liiga harsh aga nii see minuarust on.

Comment

• kjmrc
          Pokkerihai
          • Aug 2009
          • 4541

Viimane lõik on puhas kuld sheriffile.. kurb aga tõsi!

Comment

• Cypher0
            Pokkerihai
            • Jan 2010
            • 1512

Algselt postitas Nozzu Vaata postitust
            Nojah, ega see NL10-s bankrolli näppimine võib-olla õige ei ole. Aga ma olen alates 2008 aastast pokkeriga pusinud ning pole sellest mingit materjaalset, käega katsutavat, kasu saanud. Sama hästi oleskin võinud mängida kõik see aeg play money peale.
            Sestap nüüd, kui peaks minema nii, et bankroll lubab, siis tahaks end kuidagi premeerida. Näidata endale, et see on ikkagi päris raha, mida ma pokkerikeskkonnas liigutan ning kui ma suudan vähem vigu teha kui teised, siis on mul sellest ka kasu.
            Siuksed mõtted ja motiivid :)
            Jah, täpselt nii ma sellest aru saingi ja nii ongi, aga kui teed kuus ütleme 20bi NL10s ja siis kuu lõpus premeerid ennast 30% sellest ehk $60ga, siis tekib äkki tunne, et nahhui ma üldse nühin siukse raha pärast. NL25 on vähemalt juba näha, et oled midagi saanud ka+veel see, et NL25 võiksid püüda küll võimalikult kiiresti jõuda, mida NL10 cashoudid väga ei soodusta.

Aga ise tead muidugi kõige paremini, edu!:)

Comment

• pokkerisheriff
              Grinder
              • Oct 2011
              • 824

aitäh kõigile, kes siin minu kohta (ka "harsh") arvamust avaldasid. proovin sellest kõigest õppust võtta. tõesti minu suurim probleem on just nimelt tööeetika ja alati on lihtsam olnud käega lüüa ja lihtsalt kade olla nende peale kes viitsivad, aga eks ma pean proovima ise ka hambad ristis ennast s*tast läbi vedada kui halvad ajad on. äkki panen endale eesmärgiks see nädal natuke meeleollu tagasi viia end ja järgmine nädal lihtsalt iga päev regulaarselt alustuseks tund aega mängida ja vaadata kas saan mingi rütmi kätte nii, et raha peale ei mõtle. ja üldse hakata nädalakaupa siis väikseid eesmärke seadma (mitte rahalisi vaid just volume ja ajalisi).

Comment

• Mr_Kenny
                Vana Tegija
                • Jun 2011
                • 1357

Algselt postitas pokkerisheriff Vaata postitust
                aitäh kõigile, kes siin minu kohta (ka "harsh") arvamust avaldasid. proovin sellest kõigest õppust võtta. tõesti minu suurim probleem on just nimelt tööeetika ja alati on lihtsam olnud käega lüüa ja lihtsalt kade olla nende peale kes viitsivad, aga eks ma pean proovima ise ka hambad ristis ennast s*tast läbi vedada kui halvad ajad on. äkki panen endale eesmärgiks see nädal natuke meeleollu tagasi viia end ja järgmine nädal lihtsalt iga päev regulaarselt alustuseks tund aega mängida ja vaadata kas saan mingi rütmi kätte nii, et raha peale ei mõtle. ja üldse hakata nädalakaupa siis väikseid eesmärke seadma (mitte rahalisi vaid just volume ja ajalisi).
                Läheb sinu elutõdedega konflikti aga kui Tendleri mental game ebookist huvitatud oled siis PM.

Comment

• harryahven
                  Pokkerihai
                  • Dec 2009
                  • 1964

enne nl50 ei soovita ühtegi cashouti, veel parem enne nl100, täiesti mõttetu on välja kanda kui just täiesti broke ei ole, kuna sul ju töökoht olemas ja elatud sellest, pigem säästa br-i nii kaua kui suudad ja grindi end kõrgele. nl10es cashoutimine on halvim mis teha saad, kuna 1-2-3 buyinni eest ei saa väga sittagi ning see sul ikkagi raskelt tulnud, lihtsalt ei tasu ära..

Comment

• Rage
                    Klubi Liige
                    • Nov 2008
                    • 6853

Mina cashoutisin alles NL25s ja seda konkreetselt pokkeriga seoses investeeringuks, nimelt ostsin $600 eest 26'' kuvari.

Comment

• kjmrc
                      Pokkerihai
                      • Aug 2009
                      • 4541

Algselt postitas harryahven Vaata postitust
                      enne nl50 ei soovita ühtegi cashouti, veel parem enne nl100, täiesti mõttetu on välja kanda kui just täiesti broke ei ole, kuna sul ju töökoht olemas ja elatud sellest, pigem säästa br-i nii kaua kui suudad ja grindi end kõrgele. nl10es cashoutimine on halvim mis teha saad, kuna 1-2-3 buyinni eest ei saa väga sittagi ning see sul ikkagi raskelt tulnud, lihtsalt ei tasu ära..
                      õige ta on! Ma ei cashoutiks üldse välja, v.a. jah võib-olla kui mingi tõsine rahakriis ja 100bi oleks roll..

Comment

• pokkerisheriff
                        Grinder
                        • Oct 2011
                        • 824

Algselt postitas Mr_Kenny Vaata postitust
                        Läheb sinu elutõdedega konflikti aga kui Tendleri mental game ebookist huvitatud oled siis PM.
                        tänan pakkumast, aga jah, see oleks illegaalne. nii et ei saa huvi tunda. kui just paberi peal ei ole raamat ja füüsiliselt ei laenuta.

Comment

• ristijeesus
                          Klubi Liige
                          • Oct 2009
                          • 2533

Mis vahe on e-raamatu ja paberkandjal raamatu laenutamisel?

Comment

• pokkerisheriff
                            Grinder
                            • Oct 2011
                            • 824

pdf-i kopeerid (teed piraatkoopia). minu arust aus oleks nii, et kui saadab, siis kustutab enda arvutist ausalt ära kuni minu käes on pdf ja siis kui olen läbi lugenud saadan tagasi ja kustutan endal arvutist ära. aga siin on liiga palju võimalusi petta ja lihtsalt piraatkoopia teha (ütled teisele, et kustutasin ära, aga tegelikult ei kustutanud).

Comment

• ristijeesus
                              Klubi Liige
                              • Oct 2009
                              • 2533

Raamatukogust on ka võimalik ebooke laenutada. Huvitav kas nad teevad ka illegaalseid koopiaid või kuidas see asi käib. Sa peaks uurima seda värki.

Comment

• VisaHing
                                mees nagu orkester
                                • Dec 2009
                                • 6718

Algselt postitas pokkerisheriff Vaata postitust
                                pdf-i kopeerid (teed piraatkoopia). minu arust aus oleks nii, et kui saadab, siis kustutab enda arvutist ausalt ära kuni minu käes on pdf ja siis kui olen läbi lugenud saadan tagasi ja kustutan endal arvutist ära. aga siin on liiga palju võimalusi petta ja lihtsalt piraatkoopia teha (ütled teisele, et kustutasin ära, aga tegelikult ei kustutanud).

WHAT THE FUCK DID I JUST READ?

MA vist tean, mis juhtub 2012 lõpus. Ei tule mingit maailmalõppu vaid pokkerisheriff avalikustab ennast ja raudselt tegu mingi jõhkra trolliga. Sellepärast, et siukest inimest ei saa olemas olla nagu sina see oled.

Sorry, et ma nii ütlen aga i mean it. Liiga omapärane vb.

Comment

Working...