Microob Nozzu päevaraamat [NL10 FR]

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Nozzu
    Vana Tegija
    • Oct 2008
    • 1140

Re: Microob Nozzu päevaraamat

Algselt postitas viki Vaata postitust
    Minu meelest see AQ käsi täitsa ok.Vähe fishisemaste statsidega vastase vastu lähen ma alati top paariga bustoks.Sellel siin ka stack imelik ja foldida ei suudaks.
    Võib olla on õige, aga mulle isiklikult ei meeldi lihtsalt paariga, top või mitte, bustoks minna. Mulle meeldib sellistelt mängijatelt, kes selleks valmis on, oma paremate kombinatsioonidega raha korjata :)

Comment

• Nozzu
      Vana Tegija
      • Oct 2008
      • 1140

Kõik mis ma päeval võtsin, selle ma ka õhtul tagasi panin. Ja väike intress kah veel peale. Päev kokku:
      - 0.74 €

Ja jälle sai mulle saatuslikuks TPTK. Mnjah, seda on keeruline maha panna tõesti.

Vastane: 69 kätt 15/10

$0.02/$0.05 No Limit Holdem
      9 Players
      Hand Conversion Powered by weaktight.com

Stacks:
      UTG Player3 ($2.28)
      UTG+1 Player4 ($5.83)
      MP1 Player5 ($3.59)
      MP2 Player6 ($4.71)
      MP3 Nozzu ($5)
      CO Player8 ($2.48)
      BTN Player9 ($3.85)
      SB Player1 ($1.19)
      BB Player2 ($2)

Pre-Flop: ($0.07, 9 players) Nozzu is MP3 Q A
      4 folds, Nozzu raises to $0.20, Player8 calls $0.20, Player9 calls $0.20, 1 fold, Player2 calls $0.15

Preflop: Õõõh....nii palju callijaid :S

Flop: 3 Q J ($0.82, 4 players)
      Player2 checks, Nozzu bets $0.65, Player8 calls $0.65, Player9 raises to $2.43, Player2 folds, Nozzu goes all-in $4.80, Player8 folds, Player9 calls $1.22

Flop: Hahaa, gotsha. Call - kena. Raise-what? Hmm...ta callis mu preflop...kui ta mutti hittis, siis on mul tõenäoliselt parem kikker. Aga samas ta võib äkki sellise liigutuse teha ka JA-ga. Callida pole mul mõtet, sest stäkk on vastastel väike ja nagunii lähvad nupud sisse - seega raise. Rasise - Raise!

Turn: K ($9.92, 2 players, 1 all-in)

River: 5 ($9.92, 2 players, 1 all-in)

MHHH

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

A samas, ühe teise jaotuse ajal suutsin TP maha panna küll.

Vastane: 25 kätt 32/20

$0.02/$0.05 No Limit Holdem
      8 Players
      Hand Conversion Powered by weaktight.com

Stacks:
      UTG Player9 ($4.06)
      UTG+1 Player2 ($2.82)
      MP1 Player3 ($3.76)
      MP2 Player4 ($2.42)
      CO Player5 ($3.67)
      BTN Nozzu ($5.44)
      SB Player7 ($4.74)
      BB Player8 ($1.93)

Pre-Flop: ($0.07, 8 players) Nozzu is BTN Q A
      4 folds, Player5 calls $0.05, Nozzu raises to $0.25, Player7 calls $0.23, 1 fold, Player5 calls $0.20

Flop: A 8 3 ($0.80, 3 players)
      Player7 checks, Player5 checks, Nozzu bets $0.60, Player7 raises to $1.30, Player5 folds, Nozzu calls $0.70

Flop: Check-raise vastaselt. OK, see võib tähendada A mingi suht kõrge kikkeriga millest ma siiski ees olen. AK tal vaevalt on.
      Siiski kahtlustan et ta callis mind preflopis AX-ga ja nüüd sai oma pagana X-le pihta.
      Samas callida pole palju, vaatame mis turn toob ja kuidas ta turnil käitub.

Turn: 10 ($3.40, 2 players)
      Player7 bets $1.35, Nozzu folds

Turn: Njaaah, pole just suurem asi panus vastaselt aga ta on endiselt agressiivne. Ma ei tahtnud siin stäkkide peale mängima hakata. Kui ta nägi, et ma callin ta flopi ületõste ära, siis ta ju pidi arvestama, et mul midagi ikka on käes. Ja, et ta nüüd uuesit panustas, siis...hmmm...minu jaoks lõhnas see küll sedaviisi, et siin ei saa olla ainult A - kikker.

Final Pot: $4.75

Player7 wins $4.61 (net +$1.71)

Player5 lost $0.25
      Nozzu lost $1.55

RUI
      Last edited by Nozzu; 18.02.12, 21:04.

Comment

• ristijeesus
        Klubi Liige
        • Oct 2009
        • 2533

Sa cbetid 4way sellist floppi ja saad raise- TPTK FOLD!

Comment

• Nozzu
          Vana Tegija
          • Oct 2008
          • 1140

Algselt postitas ristijeesus Vaata postitust
          Sa cbetid 4way sellist floppi ja saad raise- TPTK FOLD!
          OK, ma loodan, et see ei olnud iroonia. Ning ma võtan selle kui reegli arvesse. Multiway pott ei ole TPTK-ga märatsemiseks, kui märjal flopil raise selga tuleb.

Comment

• ristijeesus
            Klubi Liige
            • Oct 2009
            • 2533

Ei mingit irooniat. Siin peaks olema foldinupu pressimine käpas nagu relvahaaramine kauboil metsikus läänes.

Comment

• Nozzu
              Vana Tegija
              • Oct 2008
              • 1140

Yes, sir! Saab olema.

Comment

• KristjanLaas
                Pokkeritark
                • Oct 2009
                • 6450

Sinu kätest jääb mulje, et pead praegu kõige rohkem vaeva nägema vastaste range peale panemisega. Mulle jääb silma, et sellega paned seni kõige rohkem pange.

"Hmm...ta callis mu preflop...kui ta mutti hittis, siis on mul tõenäoliselt parem kikker. Aga samas ta võib äkki sellise liigutuse teha ka JA-ga"

Päriselt Nozzu, olen sinu poolt ja ütlen seda ainult sooviga enda poolteadmisi sinuga jagada lootuses, et see võib natukenegi abiks olla:

Kui ta muti hitis, siis kui tihti sa oled kohanud vastaseid kehvema mutiga sind sarnastes spotides raisemas, veel enam AJ-ga? Unusta lihtsalt täielikult ära, et AJ sind seal valueraiseb - mitte kunagi, kui ei ole just väga vettpidavat readi vastase kohta. QT, Q9 tüüpi käed, ilmselt oled ise ka tähele pannud, pigem callivad sellistes olukordades. Taaskord kõike saab ümber lükata readidega.

Pigem võivad vastased semibluffraiseda drawdega, esimeses käes oskan kompetentset vastast drawdest vaid KTs, ATs peale panna. Olenevalt readidest saame laiendada neid rangesi AsXs ja mida kaotavam mängija, siis aina laiemaks.
                Boardidel nagu JTx, 89x reraise saades pead aina rohkem valmis olema top pairi või overpairiga bustosse minema, kuna vastase semibluff ranged tõusevad sellistel boardidel kõvasti (käed nagu KQ, JT, QJ jne hitivad neid floppe päris tugevalt ja tihti mängitakse neid ka agressiivselt). Boardidel nagu Kxx, Axx on vastase semibluff ranged sellel tasemel palju kitsamad ja enamasti saad checkraisetud vaid made handiga (teine käsi on ilmselt väga hea näide. call seal on halb, kuna callime vaid lootusega, et vastane bluffis ja turnil alla annab ja kui vastane kord sind flopil juba checkraiseb, siis enamasti jätkab ka turni lihtsalt sel põhjusel, et liiga harva on seal bluff. Muidugi kõiki neid otsuseid müjutavad readid, aga readless call flopil ei ole hea, kuna meil ei ole muud plaani, kui lootus, et vastane turnil alla annab.)

Boardi tunnetus ja kõik sellega kaasnev tuleb muidugi suures osas kogemusega ja seda õpetada/õppida ongi vist kõige keerulisem üldse. Kui vähegi aega uuri natuke ka teisi strati teemasi ja mõtle kaasa.

Läks vast liiga pikaks...

Igal juhul edu.
                Last edited by KristjanLaas; 19.02.12, 00:53.

Comment

• Nozzu
                  Vana Tegija
                  • Oct 2008
                  • 1140

Aitäh, Kristjan, et vaeva viitsisid näha ja selgitasid.
                  Homme loen värske peaga veelkorra üle ja mõtlen läbi.

Aga niipalju kui ma praegu aru sain, siis Ristijeesus ikkagi narris mind? :S
                  Kui on madal märg laud ja vastane raiseb mind, siis on ta suure tõenäosusega semiblufi peal - ehk siis hittis paari aga omab ka ühte või mitut tõmmet ning sellises situatsioonis on mu TPTK või OP ikkagi hea ja hmmm....et neilt tõmmetelt valuet saada, siis pean ikkagi ise nupud sisse lükkama, mitte aga foldima. Jah?

Comment

• KristjanLaas
                    Pokkeritark
                    • Oct 2009
                    • 6450

Eiei, kindlasti mitte. Vist väljendasin end taaskord ikka väga segaselt. Sinu esimene käsi on väga player dependant, aga standard otsusena on seal 4way potis fold. (järjekordne asi, mida pead jälgima - kui mitme vastase vastu mängid.)

Aga see vist kinnitabki, et laua lugemine on thin. JTx ja QJx laual on juba suur suur vahe (toon kõiki näiteid esimese käe põhjal. JTx laual mahuvad vastase preflop rangesse kätest mida sa biidid väga kenasti QJ, KJ, AQ, KQ. QJx laua puhul on ainuke valuekäsi millest ees oled basicallt vaid KQ ja ülejäänudest oled taga)

edit: Kõike seda oskabki sulle loogiliselt seletada coach. Loodetavasti jätkate TP-ga.
                    Last edited by KristjanLaas; 19.02.12, 01:37.

Comment

• ristijeesus
                      Klubi Liige
                      • Oct 2009
                      • 2533

Einoh, Notsuke, ei narrind ma ühti. Ma lihtsalt ei oska nii pikalt ja ilusti seletada kui Kristjan. Minu seletus oleks midagi taolist: selline flop, 3 vastast, sina betid-call-raise-üks vend veel taga-põmm fold. Easy :D

Comment

• peete82
                        Vana Tegija
                        • Jan 2010
                        • 1310

Sel 4way märjal laual on vastasel kõige tõenäolisemalt set (või näiteks 2 paari), raiseb selleks, et osasid vendi foldima saada ja sinuga kahekesi jääda. Ei hakka seal draw-ga keegi bluff-raisema mitme vastase vastu. Maniakk peaks olema selleks.

Comment

• pikk28
                          Klubi Liige
                          • Oct 2008
                          • 6695

miks ta raiseb selleks, et osasid vendasid foldima saada???? Raiseb ikka for VALUE ja ta tahab just calle saada. Sa raised for VALUE, et mehed foldiks????

Comment

• peete82
                            Vana Tegija
                            • Jan 2010
                            • 1310

oleks väga huvitav sellisel laual näiteks bottom setiga 4way riverini minna? Flopis selline plaan võtta?

Comment

• q_q
                              dibs esimesele naisele, kes siia satub
                              • Jan 2011
                              • 6303

flawed logic peeter82

riverini pole vaja minnagi sest turn on juba all in

Comment

• peete82
                                Vana Tegija
                                • Jan 2010
                                • 1310

võib-olla ma sõidan natuke oma sng-mehe loogikaga. Kes eriti palju sd-le jõuda ei taha. 100% raisen siin kui oman vähemalt 2 paari, ehk isegi shoven.

Comment

Working...