Microob Nozzu päevaraamat [NL10 FR]

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • pokkerisheriff
    Grinder
    • Oct 2011
    • 824

Re: End of heater

ma oleks esimeses käes jah kohe flopil alla andnud, aga PFR on 100% õige isegi kui callis.

Comment

• Pumper
      Klubi Liige
      • Mar 2009
      • 2359

Re: Microob Nozzu päevaraamat

Sheriff, ära hakka õpetama, kui sa ise ka ei tea õieti kuidas mängida! Aga muidu lase oma juttu edasi, ma su fänn.

Comment

• hakkameimema
        Õpihimuline Mängur
        • Aug 2011
        • 349

Kui seal AK-ga betid, siis imo floppi pigem beti tugevalt nt 0,70-0,80, tal on oluliselt raskem callida middle paariga jne, ning jääks ära sinu turni bet, sest kui tuleb call/rase, siis oled ilmselgelt taga (Või teeb vastane väga suure vea...)

Comment

• Nozzu
          Vana Tegija
          • Oct 2008
          • 1140

Algselt postitas pokkerisheriff Vaata postitust
          hoian ikkagi pöialt, et detsembri lõpuks oleksid NL10-s juba madistamas. selle ühe sessiooni miinuse järgi ei maksa küll ennast halvastu tunda, seda tuleb kõigil ette.
          Nojah, ega ma põegi. Miinus 4BI sessi kohta oleks ehk arvestades kui vähe käsi ma mängin, vist liiga palju aga -2BI suudan ma arvatavasti kenasti ära seedida. Lihtsalt, oleks kena kui ei korduks see, mis eelmisel kuul, kui tuli seitse kaotavat sessi järjest.

Aga paraku ma NL10 ei jõua sel kuul mingi valemiga. Kontol on praegu 110 eurtsi ja kohe vabaneb ka 10 eurtsi boonust aga NL10 jaoks oleks vaja 250 eurtsi. Nii, et võiks vist eesmärgiks seada, et kui veebruaris jõuan NL10, siis võin endaga rahul olla. Kui varem, siis väga rahul ja kui hiljem, siis...nojah.

Comment

• pokkerisheriff
            Grinder
            • Oct 2011
            • 824

ok, see on võib-olla hull idee ja läheb su põhimõtetega vastuollu aga... kui praegu NL5-s hästi läheb üksinda, siis võiksid taipupole kõrval proovida NL10 nii et ta stakeb 50% (ja see ei ole selleks, et ta sinu pealt kasumit teeniks nüüd NL10 või midagi vaid sümboolselt nagu) ja siis tema jälgib ja õpetab kõrval ja sinule pole samas pinge (ei mänguline ega rahaline) nagu eriti suur või nii.

Comment

• Nozzu
              Vana Tegija
              • Oct 2008
              • 1140

Algselt postitas hakkameimema Vaata postitust
              Kui seal AK-ga betid, siis imo floppi pigem beti tugevalt nt 0,70-0,80, tal on oluliselt raskem callida middle paariga jne, ning jääks ära sinu turni bet, sest kui tuleb call/rase, siis oled ilmselgelt taga (Või teeb vastane väga suure vea...)
              Täitsa hea, usutav ja loogiliselt ära seletatud nõks. Aitäh.
              Last edited by Nozzu; 06.12.11, 22:39.

Comment

• hakkameimema
                Õpihimuline Mängur
                • Aug 2011
                • 349

Suur kokkuhoid tuleb just turni pealt...

Comment

• taipupole
                  Lõpuboss
                  • Oct 2008
                  • 2181

Algselt postitas Nozzu Vaata postitust
                  Nojah, ega ma põegi. Miinus 4BI sessi kohta oleks ehk arvestades kui vähe käsi ma mängin, vist liiga palju aga -2BI suudan ma arvatavasti kenasti ära seedida. Lihtsalt, oleks kena kui ei korduks see, mis eelmisel kuul, kui tuli seitse kaotavat sessi järjest.
                  Mis -2BI?

Comment

• Nozzu
                    Vana Tegija
                    • Oct 2008
                    • 1140

Algselt postitas pokkerisheriff Vaata postitust
                    ok, see on võib-olla hull idee ja läheb su põhimõtetega vastuollu aga... kui praegu NL5-s hästi läheb üksinda, siis võiksid taipupole kõrval proovida NL10 nii et ta stakeb 50% (ja see ei ole selleks, et ta sinu pealt kasumit teeniks nüüd NL10 või midagi vaid sümboolselt nagu) ja siis tema jälgib ja õpetab kõrval ja sinule pole samas pinge (ei mänguline ega rahaline) nagu eriti suur või nii.
                    Vat selle stakemisega on jah nii, et seda ma ei taha. Esiteks kui ma oma rahadega ei suuda NL10 jõuda, siis ei ole mõtet sinna ka teiste rahadega minna, sest järelikult ei ole ma siis piisavalt hea mängija.

Teiseks stakes TP mind juba aastaid tagasi, kui ma fixed limitit mängisin. Ja mul ei läinud erinevatel põhjustel hästi. 2/3 rahast kandsin talle tagasi aga 1/3 olen siiani võlgu. Noh, ta hea inimesena ütles küll, et loeb selle lihtsalt oma kaotuseks ja kõik on cool aga mind rõhub see siiani. Ja ma olen koguaeg mõelnud, et kui mul viimaks pokkeris enam-vähem normaalselt sisse hakkab tulema, siis ma ühe esimese asjana selle auvõla ka likvideerin. Koos intressidega :)

Comment

• Nozzu
                      Vana Tegija
                      • Oct 2008
                      • 1140

Algselt postitas taipupole Vaata postitust
                      Mis -2BI?
                      Ei noh, teoreetiliselt, ma räägin :) Kuigi jah, nagu Sa ütlesid, kui ma hädiselt piiksatasin, et miinusesse võib kah ju jääda, et ei - ei ole siin mingit miinusega lõpetamist :)

Comment

• taipupole
                        Lõpuboss
                        • Oct 2008
                        • 2181

Ja ma olen koguaeg mõelnud, et kui mul viimaks pokkeris enam-vähem normaalselt sisse hakkab tulema, siis ma ühe esimese asjana selle auvõla ka likvideerin. Koos intressidega :)
                        Naljanina. Küll me seda asja veel vaatame. Sõnumid said kätte?

Comment

• Nozzu
                          Vana Tegija
                          • Oct 2008
                          • 1140

Wow, minust on saanud ootamatult FPP Pro.
                          Suur tänu, sügav kummardus ja kraaps sellele heale inimesele, kes mulle need pagunid õlgadele pani! :)

Aga mida see FPP Pro täpsemalt tähendab? FoorumPokkeriProd Pro?

EDIT: Pagan, see FPP pro on vist teise ja natuke vängema sõnaga "boonushoor" Ehk siis inimene, kelle põhiline mängutulu tuleb boonuse vabastamisest.

Kui nii siis nii - vähemalt pro :)
                          Last edited by Nozzu; 06.12.11, 22:48.

Comment

• HerrJanks
                            Pokkerihai
                            • Jul 2011
                            • 3769

Esimene käsi on küll check/fold, sul pole sealt mitte midagi tulemas, isegi backdoor draw'd pole.
                            Keegi ei foldi sulle seal never ever midagi oma rangest millega OOP 3beti flatis.
                            Teine käsi tundub veits overplayed, aga pole eriti hullu.(kõigil kätel mis ta raising ranges on, va õhk, on sinu käe vastu super hea equity, mängiks safe turni peale ja sealt edasi võtaks agressiivsema joone.)

Comment

• Nozzu
                              Vana Tegija
                              • Oct 2008
                              • 1140

Algselt postitas taipupole Vaata postitust
                              Naljanina. Küll me seda asja veel vaatame. Sõnumid said kätte?
                              Aa...sorry, alles nüüd sain. Tlfn hääletu peal, ei pannud ennist tähele. Ja tänan, ise jäin ka selle üle mõtlema.

Comment

• pokkerisheriff
                                Grinder
                                • Oct 2011
                                • 824

Esiteks kui ma oma rahadega ei suuda NL10 jõuda, siis ei ole mõtet sinna ka teiste rahadega minna, sest järelikult ei ole ma siis piisavalt hea mängija.
                                SA JÕUAD SINNA. 100% kindel olen.

ja see oleks nagu sümboolne stakemine mida ma silmas pean mitte päris. et nagu coachingu sess tegelikult mis pooleks sisseostuga teete, et kui tahad vigu teha 50% tema rahadega, siis ta on su sessi jälgimas ja ütleb üle õla et "ei. siin me callime top paariga lõpuni sest minu poolt potis sa siinkohas ei foldi lihtsalt."

Comment

Working...