Microob Nozzu päevaraamat [NL10 FR]

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Cashmer
    Õpihimuline Mängur
    • Jan 2011
    • 438

Re: New Balance

Algselt postitas ranka Vaata postitust
    WTF? Ole oma sõnadega ettevaatlikum. Seekord piirnesin hoiatusega.
    Ma ei ole midagi halba mõelnud ega omast arust ka öelnud. Mis mu postis täpsemalt ebasündsat on?

Comment

• ranka
      Miljon Põhjust Kodus Olla
      • Sep 2008
      • 36444

Algselt postitas Vibulane Vaata postitust
      WTF? Kas sa ranka leveldad või on sul lihtalt igav?

Ma ei ole tähele pannud, et siin foorumis igapäevaseid üleolevaid või lihtsalt ebaviisakaid postitusi saadaks ranka hoiatused. Siin ei näe ma aga muud kui heasüdamlikku huumorit.
      Kui tegu on huumori ehk leveliga siis minu sügavad vabandused. Seepärast ma panin ka hoiatuse karistuspunktide asemel ning lisasin ka kommentaari, et saada rohkem selgust.

Lisaks vaatasin cashmeri postituse historit ja millegipärast jäi Nozzu talle ette. Kui nende vaheline sõbralik tögamine siis veelkord minu vabandused ja ignoreerige mu eelmist kommentaari.

Comment

• Cashmer
        Õpihimuline Mängur
        • Jan 2011
        • 438

Re: Microob Nozzu päevaraamat

Ma ei ole Nozzule midagi halba öelnud. Soovitasin tal naine mängima õpetada, sest meie peres toimis see super hästi. Pigem leian Nozzuga sarnasusi, sest meil mõlemal pere olemas ja grindime micros. Ja ma eeldan, et ta ei saanud 15aastaselt isaks, seega oleme vist samas vanusegrupis ka.

p.s. kui ma naiste üle nalja teen, siis minu puhul ei saa seda kohe kindlasti mitte šovinismi ilminguks pidada.

Comment

• Cashmer
          Õpihimuline Mängur
          • Jan 2011
          • 438

Dear Cashmer,

You have received a warning at PokkeriProd.com Foorum.

Reason:
          -------
          Teiste Kasutajate Ründamine

Ründab Nozzut ja ta pereliikmeid.

Ma olin kunagi ülikoolis oma kursuse naiste jalkavõistkonnas ründaja, aga see on ka ainus kord.

Comment

• Fleg
            Julm Donk
            • Jan 2011
            • 36

Algselt postitas Cashmer Vaata postitust
            Naine ei luba noolemängu ega piljardi-/pokkerilauda tuppa? Või võtab naine rohkem ruumi kui need kolm kokku? Isegi naised, kellel on kolm fööni, tagavara küüned ja ripsmed peaks pokekri- ja piljardilaua vahele ära mahtuma.

Pealegi on pokker ja piljard arendavad mängud nii naistele kui ka lastele. Üks siis treenib füüsistja vaimu, teine ainult vaimu.
            Mina sain igatahes küll naerda selle postituse peale.Teades notsu enda huumorimeelt siis ta küll ei pahanda. Kisub see teema OT ära.Katsume teemas edasi püsida naljadejaoks vist muud teemad.

Comment

• ranka
              Miljon Põhjust Kodus Olla
              • Sep 2008
              • 36444

Dear Cashmer,

You have received a warning at PokkeriProd.com Foorum.

Reason:
              -------
              Teiste Kasutajate Ründamine

Ma olin kunagi ülikoolis oma kursuse naiste jalkavõistkonnas ründaja, aga see on ka ainus kord.
              Ma keeldun su ülbust ja ärapanemist kommenteerimast.

Ütlesin, et kui level/huumor siis minupoolsed vabandused/peace ja seepärast tuli ka sulle hoiatus ning kommentaar siia teemasse saamaks selgust. Oleks ma kindel olnud siis ei oleks tulnud ei kommentaari ega hoiatust....

Peace.

Comment

• Vibulane
                Julm Donk
                • Jun 2011
                • 48

ROFL

Comment

• ristijeesus
                  Klubi Liige
                  • Oct 2009
                  • 2533

Ega ei julgegi kirjutada, aga püüan teha kuidagi vaoshoitult, et rünnakuna ei kvalifitseeruks.
                  Viimased 2 kätt. No ei meeldi mulle su turni betsized.
                  Esimene käsi kas sa vaatasid üldse palju vastase stäkk on? Tal on 71 senti alles ja sa paned eurosesse potti 0.44. Pane ta allin ja on hästi mängitud. Tal on palju muud ka peale 9x ranges, mis su ära callib. Nagu juba korduvalt öeldud, ära mõtle ainult kätele millest sa taga oled!
                  Teine käsi jälle mingi topakas betsize. Flopis võid ka rohkem panna, näiteks 24 senti. Võid ju mõelda küll, et mis see 3bb rohkem ikka ära on, aga pokkeris on panustel lumepalliefekt. Ja turnis arvad, et 30 senti callib ja 40 või 50 mitte? Ta ei viska siin mingil juhul Qx maha ka suurema panuse peale ja sa lihtsalt jätad vastaselt raha võtmata.
                  Last edited by ristijeesus; 27.11.11, 07:34.

Comment

• Nozzu
                    Vana Tegija
                    • Oct 2008
                    • 1140

Grind-house

Rõske ja jahe, mööblist tühjaks tassitud korter, kus sammud lagedatelt, mustendavate aknaavadega seintelt vastu kajavad. Õhus heljub sigaretisuits ning kortsunud, tuhatoosina kasutusele võetud suitsupakis vedelevad sinna kustutatud konid.
                    On vaikne. Keegi ei räägi. Enam. Ei televiisorit, ei raadiot. Ainult sülearvuti ventilaatori sumin ja klahvide klõbin. Ja kesk seda sürreaalsust istun mina, saapad jalas, sall kaelas ja mängin pokkerit.

Aga ennist tegelikult keegi ikkagi rääkis ja tarka juttu rääkis. Nimelt tegin koos Taipupolega skype vahendusel ühe sessiooni.

Kergelt šokeeriv kogemus. Ei, mitte tulemuse osas, või siis just. Igatahes + 2.47 Euri. Ja põhiliselt võetud nendes situatsioonides, kus mina oleks alla andnud. Ehk siis minu ehmatuseks jõudis mulle kohale kui kehvasti ma ikka mõnedes situatsioonides mängin. Aga...tulemsuliku ravi eelduseks on oma haiguse tunnistamine. Nii, et...ehk saab veel asja.

Nagu ikka, nüüd siis ka enim võitnud ja kaotanud käed.

Suurim kaotus:

Vastane: 551 kätt ja 42/22

€0.01/€0.02 No Limit Holdem
                    7 Players
                    Hand Conversion Powered by weaktight.com

Stacks:
                    UTG xuhui7850 (€2)
                    UTG+1 roinuj7 (€1.81)
                    MP cwllike (€2)
                    CO jani267 (€1.99)
                    BTN hollynpeter (€0.72)
                    SB biervat123 (€3.89)
                    BB Nozzu (€2)

Pre-Flop: (€0.03, 7 players) Nozzu is BB J Q
                    2 folds, cwllike raises to €0.06, 3 folds, Nozzu calls €0.04

Preflop: Njah, kui ma mõtlesin, et miks ma siin callisin, siis esimene mõte oli, et vastane on nii loose, et mu käsi võib tegelikult temast ees olla ja sellepärast võin ma selle 2BB-d ära kallida. Aga, kui ma arvasin, et mu kaardid on tema rangest ees, siis oleks ilmselt raisema pidanud.

Flop: K Q J (€0.13, 2 players)
                    Nozzu bets €0.10, cwllike raises to €0.30, Nozzu raises to €0.94, cwllike goes all-in €1.94, Nozzu goes all-in €1

Flop: Joppas. Reatõmme on maas ja kui ta preflopis tõstis ässaga, siis võib kümne lauda tulek mu stäkile halvasti mõjuda. Ja teisest küljest, kui tal on A siis ta ilmselt callib mind.
                    Aga ta hoopis raiseb. Kas ta sai K või Q pihta. AK või AQ-ga? Hmm, pott on juba nii suur, et ma tahan seda kohe kätte saada. Tõstan omakorda ja shove vastas. Kas siin oleks saanud kaardid maha visata. TPTK ei oleks ilmselt pärast seda kui ma kaks korda tõstsin, raha siin keskele lükanud. Ent võib-olla siiski...on ju vastane loose-agressiv vastane.
                    Ei leidnud ma siin oma 2 paariga foldi. Aga äkki oleks pidanud?

Turn: 6 (€4.01, 2 players, 2 all-in)

River: 2 (€4.01, 2 players, 2 all-in)

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Taipupole ütles, et vea tegin ma juba leadides. Ma ei vaidle vastu. Ent kuidas see mäng oleks läinud, kui ma oleks flopil checkinud? Nüüd, vastase kaarte teades, oleks ta oma monsteriga ilmselt järgi chekkinud.
                    Turn ei muutnud midagi ja nüüd oleks ma pidanud bettima. Või noh, ma oleks seda igatahes teinud. Ja selle kohapeal oleks tõenäoliselt vastane raisenud. Then what? Tulemus oleks ikka sama olnud...või siiski mitte?

Enim võitnud käsi: Üks neist, mille ma võitsin tänu Taipupole skillile

Vastane: 24 kätt 42/13

8 Players

Stacks:
                    UTG biervat123 (€2.30)
                    UTG+1 S_V_1931 (€2.59)
                    MP1 Nozzu (€2)
                    MP2 adlsonS84 (€2.05)
                    CO Semcabih (€2.30)
                    BTN stanicher (€0.70)
                    SB luvana (€1.05)
                    BB blleetharn (€2)

Pre-Flop: (€0.03, 8 players) Nozzu is MP1 Q Q
                    2 folds, Nozzu raises to €0.08, adlsonS84 goes all-in €2.05, 4 folds, Nozzu goes all-in €1.92

Preflop: Nagu ikka QQ 4XBB. Ja siis tuleb AI järgi. Ma tahan fold panna. Olen õppinud, et pre-flopis olen õnnelik kui saan nupud sisse kätega nagu AA ja KK. Aga mitte enam QQ-ga. Aga Taipupole ütleb marurahuliku häälega: "siin on call." Ma ei söanda nii kindlameelselt antud nõuannet eirata.

Flop: 7 8 10 (€4.08, 2 players, 2 all-in)

Turn: 7 (€4.08, 2 players, 2 all-in)

River: 4 (€4.08, 2 players, 2 all-in)

Aga mis ma nüüd siis teen? Lisan QQ sellesse rangesse, millega lähen igal juhul pre-flopis AI-nni. Või sellesse, millega lähen AI loosede vastaste vastu, ent mitte NIT-ide ja shortstackkide vastu?

Paneks siia ühe müstilise käe veel:

Vastane: 145 kätt 45/14

5 Players

Stacks:
                    UTG Nelemotte (€1.03)
                    CO csiki76 (€1.63)
                    BTN Nozzu (€2.82)
                    SB cheste8886 (€1.93)
                    BB perlaki00 (€0.65)

Pre-Flop: (€0.03, 5 players) Nozzu is BTN A J
                    1 fold, csiki76 raises to €0.04, Nozzu raises to €0.12, 2 folds, csiki76 calls €0.08

Preflop: Ok, nagu Taipupole ütles, kindlalt 3-bet. Ja noh, ehkki ma AJo-ga tavaliselt ei 3-beti oleks ma siin seda ehk ka ise teinud, sest vastane sama hästi kui limpis.

Flop: J 4 6 (€0.27, 2 players)
                    csiki76 bets €0.08, Nozzu raises to €0.22, csiki76 calls €0.14

Flop: Nõrk c-bet. Mul TPTK, raise oleks ka mina teinud.

Turn: K (€0.71, 2 players)
                    csiki76 bets €0.10, Nozzu calls €0.10

Turn: Kunn võttis mul jala värisema. Nagu ikka mõtlen ma vastasele kõige parema võimaliku kaardikombinatsiooni kätte. Ja minu kartusi kinnitas ka see et vastane panustas. Sel hetkel olin ma juba nii krampis, et olin küll tänulik, et ta nii vähe panustas, aga ei osanud sellest nõrkust välja lugeda vaid rõõmustasin, et saan odavalt callida.

River: 8 (€0.91, 2 players)
                    csiki76 bets €0.38, Nozzu calls €0.38

River: Plank. Aga et vastane panustab ligi pool potti. Siis uskusin veelgi kindlamatl, et ju ta oma kunni tabas turnil. Tahtsin foldida ja hakkasin õhku ahmima, kui Taipupole hoopis tõsta soovitas. Nüüd tagantjärgi saan sellest isegi aru. Aga see hetk oli...hirmus. Tõsta ei julgenud aga callisin ära. Ja mis ma näen:

[

Mida siit kõrva taha panna. Eks ikka seda, et tuleb vastase bet-sizele täheleapnu pöörata ja ennekõike seda, mida mulle siin juba sada korda öeldud: ÄRA EELDA KOGU AEG, ET VASTASEL ON PARIM VÕIMALIK KÄSI. Pekki küll, millal ma ometi õppust võtan :S

Igaljuhul läbi foorumipäeviku veelkord suurimad tänud Taipupolele.
                    Ja oleks muidugi lahe, kui ta viitsiks äkki, nüüd esimese inimesena, kes mu mängu kõrvalt on näinud, mu nõrgad kohad siia kirja panna.
                    Last edited by Nozzu; 27.11.11, 21:03.

Comment

• Jäämees
                      Vana Tegija
                      • Jun 2011
                      • 1182

Väga tore! Tasa targu baby steps ja ravitud su haigus saab :D

Comment

• fyte
                        Pokkerihai
                        • Jun 2010
                        • 3378

Nüüd, vastase kaarte teades, oleks ta oma monsteriga ilmselt järgi chekkinud
                        Väga rumal eeldus. Kui sa mõtleksid nüüd vähegi enda calling rangele, siis mõistaksid, et selline flop hitib sind vägagi hästi ja ka drawsid on lauas palju - seega miks peaks keegi sellisel flopil nutsi järgi checkima, poti ehitamise asemel?

Comment

• Provoker
                          Pokkerihai
                          • Jan 2009
                          • 3067

Tubli. QQ võid esialgu võtta preallinn käeks blindidelt ja CO, BTNlt mängides. Tegelikult on see suht nuts ka teiste positsioonide vastu selles limiidis, aga keegi ei keela väikeste sammudega liikuda.

Comment

• taipupole
                            Lõpuboss
                            • Oct 2008
                            • 2181

Algselt postitas Provoker Vaata postitust
                            Tubli. QQ võid esialgu võtta preallinn käeks blindidelt ja CO, BTNlt mängides.
                            See on kohutav nõuanne, palun mitte kuulata. Umbes sama jube kui 200BB lauast lahkuda.

Ja oleks muidugi lahe, kui ta viitsiks äkki, nüüd esimese inimesena, kes mu mängu kõrvalt on näinud, mu nõrgad kohad siia kirja panna.
                            Ülejäänud vigadest või soovitustest rääkisime sessi ajal, ei hakka neid siin pikalt kordama:
                            - leadimine arusaamatutes kohtades
                            - HUD
                            - UTG ja varajane range
                            - SB complete
                            - laudade valimine
                            - laudadest lahkumine (lisaks 200BB)
                            - positsioon

Eks suuremaid või väiksemaid asju näe tulevikus ka, samas nii mõnedki nendest on kohe lahendatavad.

Comment

• pokkerisheriff
                              Grinder
                              • Oct 2011
                              • 824

naerma ajab natuke, et miks sul seal AJ käes jalg värisema hakkas ja õhku pididi ahmima? vastasel ei olnud seal ju isegi paari mitte seal, ainult mingine mõttetu käsn (AQ-taskukaardid J46K8 laual) millega nuppe sisse lükkas. lisaks - ära unusta mängu ajal, et liikusid ajutiselt tagasi madalamasse limiiti ja see on ju NL2 mitte NL5, seal ei peaks stacki kaotamine küll mingeid emotsioone tekitama.

Comment

• Provoker
                                Pokkerihai
                                • Jan 2009
                                • 3067

TP rebisid mu postist ühe osa välja ainult. Teine osa siiski palju olulisem kui esimene. Eneseväljendus jätab mul lihtsalt soovida. Pidasin pigem silmas, et b vs b ja btn vs b olukordades on see nuts. Paratamatult on aegajalt tugevam käsi vastas, kuid nendes eelnevates kohtades on ranged siiski oluliselt laiemad kui utg, mp.

Comment

Working...