Microob Nozzu päevaraamat [NL10 FR]

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • ristijeesus
    Klubi Liige
    • Oct 2009
    • 2533

Re: Microob Nozzu päevaraamat

Algselt postitas mortalvombat Vaata postitust
    Miks need PokerStrategy tabelid nii kehvad on siis? võrreldes Ranka tabeliga nt, mida kiidetakse väga
    Kui soovitatakse AQ limpi ja muud jama (pole ise küll PSist midagi lugenud, aga Nozzu on tutuvustanud nende õppesõnu), siis ei saa seda ju positiivse oodatavatulemuse eesmärgil tõsiselt võtta. Pretaipupole tulemused ju ainult kinnitavad seda. Ranka tabelit ei mäleta, vaatasin seda viimati 3 aastat tagasi, aga arvan, et seal polnud midagi hullu.

Comment

• ranka
      Miljon Põhjust Kodus Olla
      • Sep 2008
      • 36444

Algselt postitas ristijeesus Vaata postitust
      Kui soovitatakse AQ limpi ja muud jama (pole ise küll PSist midagi lugenud, aga Nozzu on tutuvustanud nende õppesõnu), siis ei saa seda ju positiivse oodatavatulemuse eesmärgil tõsiselt võtta. Pretaipupole tulemused ju ainult kinnitavad seda. Ranka tabelit ei mäleta, vaatasin seda viimati 3 aastat tagasi, aga arvan, et seal polnud midagi hullu.
      Mina küll neid tabeleid enam vaadata ei julge. Tegelt peaks naljapärast FR tabeli täiustama, tegema HU tabelid ja vaatama, kas 2-3 aasta pärast need ka vanad.

Comment

• Nozzu
        Vana Tegija
        • Oct 2008
        • 1140

Algselt postitas Maxi Vaata postitust
        1 käsi ma oleks flopis lihtsalt shovenud, ma usun, et nad oleks kergelt maha callinud.

2. käsi wp i guess, ~NL4 6max laudades on QQ pre kindel AI, FR NL2 peaks vist ka olema kuni tihti callitakse igasuguse crapiga ja see teeb asja long time +EV´ks

Kuidas sa mängijaid märgistad? Kas läheksid QQ pre busti ka mingi 8-tableva venna vastu? Mängid ilma HUD´ita eks?
        Mnjah, oleks võinud küll vist niipalju sisse lükata kui sellel teisel mängijal stäkki oli (0.52 siis).

Ma ise ei lükkaks QQ pre-flopis AI aga callida võib, nagu selgub. Olenevalt vastasest vist siiski jah. Mingi short-stack strategyt harrastava regulari või über niti vastu vast ei läheks. Otsuse tegemisel on mulgi abiks ikkagi HeM-i HUD.

Comment

• Nozzu
          Vana Tegija
          • Oct 2008
          • 1140

Algselt postitas widescreen Vaata postitust
          1käs: arvan, et flopi nähes nii väikse stäkiga poleks ta enda rea tõmmet maha visanud.
          Mis toas mängid?
          PokerStarsis nüüd juba pea-aegu kuu aega. Nozzzu nime all.

Comment

• Nozzu
            Vana Tegija
            • Oct 2008
            • 1140

Algselt postitas ristijeesus Vaata postitust
            Hehe - Pretaipupole - lahe väljend :)
            AQ limpi ei soovita ka pokerstrategy. AQs UTG openraise. Ja AQo UTG+1 openraise oli. Aga jah, oluliselt tightim oli ta küll kui TP õpetus. Kohati.

Comment

• ristijeesus
              Klubi Liige
              • Oct 2009
              • 2533

Einoh preflop mingid asjalikud tabelid ja ranged on täitsa asjalikud. Mängin praegu microgamingus ja kasutan taskukaartide manageri, päris suure varuga olen selle seadistanud, aga 10 lauda 6max on ikka täitsa nuts lasta nii. Ja kui ikka loll oled, siis võid preflop lasta misiganes tabeli järgi, kui postflop foldida või valuet võtta ei mõista, siis on sitt leivakotis.

Comment

• Nozzu
                Vana Tegija
                • Oct 2008
                • 1140

Back to NL5

Mu enda plaan oli küll grindida NL2-s niikaua kuni 150 eurtsi koos ja siis üles liikuda aga Taipupole tungival soovitusel kolisin juba täna tagasi NL5-te.

Ja eks ta õige vast oligi, et ma koos mentoriga järgmisele levelile sisenesin. Väheke julgem ikka ja nägin, et pole seal hullu midagi. Tuleb sama joont hoida, mis NL2-s ja küll see rahh tuleb.

Täna siis +7.33. Ja jällegi paraku suuresti tänu TP skillile mille ta pani maksma olukorras kus ma oleks tahtnud kaardid maha panna ja joosta. Näiteks nagu see, ühtlasi enim võitnud käsi:

Vastane: 37 kätt ja 46/19

€0.02/€0.05 No Limit Holdem
                7 Players
                Hand Conversion Powered by weaktight.com

Stacks:
                UTG cip4722 (€5.38)
                UTG+1 govi666 (€5.18)
                MP EMMY280 (€1.18)
                CO REALACID (€0.28)
                BTN punios (€9.73)
                SB deirdre99 (€5)
                BB Nozzu (€5)

Pre-Flop: (€0.07, 7 players) Nozzu is BB A K
                5 folds, deirdre99 calls €0.03, Nozzu raises to €0.25, deirdre99 calls €0.20

Preflop: Tavaline

Flop: 2 K 5 (€0.50, 2 players)
                deirdre99 checks, Nozzu bets €0.35, deirdre99 raises to €0.70, Nozzu calls €0.35

Flop: Vastaselt check-raise. Küll madal raise aga ikkagi check-raise ju
                "Selle me callime ära," ütles TP enne kui ma jõudsin oma instinktidele alluda ja lehed maha visata. "Ja üldse, me callime ta lõpuni maha, mis tal seal ikka olla saab."

Turn: 6 (€1.90, 2 players)
                deirdre99 bets €1.35, Nozzu calls €1.35

Turn: Mina: "Aaa...ta panustas jälle - kindel, et callin või?"
                TP: "Ja-ja, ta ei callinud ju su preflop raiset K5-ga või 25-ga, millele ta ikka pihta saada sai ja sinul on nii tugev käsi"
                Mina: "Ok, et siis tõenäoliselt näeme QK?" Call.

River: 8 (€4.60, 2 players)
                deirdre99 bets €2.19, Nozzu calls €2.19

River: Vastane mõtleb ilgelt kaua ja siis lükkab sisuliselt AI.
                TP: Call!
                Mina: OMG.....Call

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Täitsa pael. Ma pole päris kindel, kas ma iseseisvalt suudan TPTK sellises situatsioonis maha callida. Kõigepealt check-raise ja siis panustamine igal tänaval. On mu koht üldse NL5-s kui ma seda ei suuda?

Käsi püsti, kes oleks suutnud sama külma kõhuga mängida nagu TP (olgem ausad, seda kätt mängis tema, mina olin vaid reisija).

Comment

• KristjanLaas
                  Pokkeritark
                  • Oct 2009
                  • 6450

:)

külma kõhtu ka edaspidiseks.

Comment

• taipupole
                    Lõpuboss
                    • Oct 2008
                    • 2181

Fain, AJ polnud mul ka selles käes mõttes, kuid see on lihtsalt hea käsi näitamaks, et ei maksa tõmmelda tontide vastu. Selliseid käsi pole sisuliselt võimalik seal valesti mängida.

Järgmine nädal siis NL5 ja siis uuest NL10 :P

Agressiivne moving up!

Comment

• timz0333
                      Pokkeritark
                      • Mar 2009
                      • 6322

Eks see maha callime sõltub alati ju kuidas board jookseb, antud juhul sinu käe jaoks üsna ideaalselt. Igal tänaval repib vastane midagi uut ja see on tavaliselt bull shit.

Comment

• Pahvak
                        Pastilaa?? Ei!
                        • Dec 2008
                        • 4431

Ja obv tee note käe kohta (ka preflop mängu kohta). Notede tegemine üldse intuitsiooni arendamiseks hea, sest siis teadvustad endale, mis reaalselt toimus, mitte ei autopiloodi järgmise käe juurde.
                        Fullstacks have more fun.

Comment

• Nozzu
                          Vana Tegija
                          • Oct 2008
                          • 1140

Esimene pre-taipupole päev NL5s

Taipupole kool on mulle ikka hästi mõjunud. Vähemalt esialgu tundub stattide põhjal nii. Kui varem kõikusid mu sessioonide keskmised statid 11/8 ja 13/10 vahel, siis nüüd on need kusagil 17/15 ja 19/16 vahel. Ehk siis weak-tightist on saamas tight-agressiv mängija. Loodetavasti.

Anyway, pärast Taipupole antud sissejuhatust oli täna esimene iseseisev päev NL5s. Ja ma tegin jälle selle triki, et lõpetasin sessi 252 käe juures ära, pärast seda kui olin kogu eelneva mängu kerges miinuses lainetades kahe käega plussi saanud.

Oleks võinud edasi kah mängida aga lauad lagunesid ära ja.....bla-bla-bla, õigustused, õigustused. No homme proovin paremini. Tänaseks skooriks jäi + 2.39

Enim kaotanud käsi:

Vastased:
                          Bibo: 15 kätt ja 36/14
                          Kamikesko: 14 kätt ja 69/8
                          Tighty-frank: 30 kätt ja 27/13

6 Players

Stacks:
                          UTG Nozzu (€5)
                          UTG+1 marko112112 (€5.21)
                          CO bibo0207 (€5.01)
                          BTN kamikeskos4 (€3.87)
                          SB tighty-frank (€2.27)
                          BB berliner3 (€4.03)

Pre-Flop: (€0.07, 6 players) Nozzu is UTG Q A
                          Nozzu raises to €0.20, 1 fold, bibo0207 raises to €0.35, kamikeskos4 calls €0.35, tighty-frank calls €0.33, 1 fold, Nozzu calls €0.15

Preflop: Ma arvan, et re-raise callimine oli siin mõistlikum kui veelkord üle raisemine.

Flop: 8 9 A (€1.45, 4 players)
                          tighty-frank checks, Nozzu bets €0.80, bibo0207 raises to €1.60, kamikeskos4 goes all-in €3.52, tighty-frank goes all-in €1.92, Nozzu folds, bibo0207 folds

Flop: Jube hästi tabatud. Oleks pidanud isegi rohkem sisse panema. No nii euro vast. Aga siis hakkas kummalisi asju juhtuma. Raise ja veelkord raise ja call.
                          Ma nüüd ei teagi hea kikkeriga top paariga mida toetab pea aegu nuts mastitõmme oleks siin vist tulnud nupud sellepeale sisse lükata. Isegi kui kellgi oli juba mast, oleks järgmine ärtu andnud mulle masti mida oleks biitinud ainult ärtu kunniga käsi.
                          Samas näitasid vastased sellist jõudu, et tõenäoliselt olin ma hetkel ikkagi taga.

Kas Leibold oli see, kes kommenteeris ühte talle edukalt lõppenud turkat, et ta proovis mängida nii, et õnnefaktor oleks võimalikult nullilähedane. Noh, igatahes mõtsin ka mina, et ei hakka siin õnnega mängima ja panin, mitte küll kerge südamega, kaardid maha.

Turn: 3 (€9.29, 2 players, 2 all-in)

River: J (€9.29, 2 players, 2 all-in)

Enim võitnud käsi:

Vastased:
                          nejco 12 kätt ja 50/8
                          familyKUK 31 kätt ja 39/6

8 Players

Stacks:
                          UTG krone0310 (€3.18)
                          UTG+1 makleritto (€2.63)
                          MP1 crazy1baz (€5.47)
                          MP2 nejcoo90 (€1.99)
                          CO AlexLippi83 (€4.74)
                          BTN JonathanPP (€1.78)
                          SB Nozzu (€4.97)
                          BB familyKUK (€2.10)

Pre-Flop: (€0.07, 8 players) Nozzu is SB 10 J
                          3 folds, nejcoo90 calls €0.05, 2 folds, Nozzu raises to €0.20, familyKUK calls €0.15, nejcoo90 calls €0.15

Preflop: Varasem mina oleks siin callinud lihtsalt. Aga nüüd, tänu Taipupolele otsustasin isegi OOP jäädes limperi ära karistada.

Flop: 10 A 10 (€0.60, 3 players)
                          Nozzu bets €0.35, familyKUK raises to €1.05, nejcoo90 folds, Nozzu raises to €2, familyKUK goes all-in €0.85

Flop: Super. Mul tripsid ja laual on ka A. Suur tõenäosus äktsõnit saada. Oleks pidanud panustama tegelt mingi 40-45. A ok. Läkski nii nagu lootsin ja sain raise ning nupud sisse.

Turn: 6 (€4.50, 2 players, 1 all-in)

River: 3 (€4.50, 2 players, 1 all-in)

Nisksed lood ja käed siis täna. Homme katsun kauem laudades vastu pidada või vähemalt rohkem võita.
                          Aga noh, eks näis mis saab. Võitude rida on läinud juba kahtlaselt pikaks ja karta on, et kusagil peakohal, veel mitte nägemisulatuses, kogunevad juba tumedad pilved...
                          Last edited by Nozzu; 05.12.11, 20:50.

Comment

• pokkerisheriff
                            Grinder
                            • Oct 2011
                            • 824

ma oleks esimese käega kogu oma stacki maha mänginud :(
                            näha on, et sul on oskused ja enesekindlus kiiresti kasvamas tänu taipupole julgustavale õlale.

Comment

• bauss
                              Grinder
                              • Sep 2009
                              • 737

(Y) kõva töö, nozzu pole midagi paha öelda, veel rohkem edu.
                              kas esimeses käes lead on standard?
                              ise vist oleks checkind, a maybe olen results oriented :(

Comment

• Nozzu
                                Vana Tegija
                                • Oct 2008
                                • 1140

Tänan lahkete sõnade eest sheriff ja bauss.

Ise jäin kah mõtlema selle leadimise üle ja see on tõenäoliselt ikkagi vale. Sest nagu Taipupole õpetas, kui me ise pole pre-flop agressor, siis üldjuhul ei hakka flopis leadima, isegi siis mitte, kui hitime.

Nii, et check oleks korrektne olnud. :)
                                Minu halb mäng.

Samas, olles nüüd ise result oriented, võiks vist öelda, et kui ma oleks valinud check-calli või check-raise tee, oleks ma turnil juba kindlasti broke olnud.
                                Aga noh, pokkeris ei kehti reegel, et võitjate üle kohut ei mõisteta. Nii, et hea tulemus ei õigusta veel halvasti mängitud kätt.
                                Last edited by Nozzu; 05.12.11, 21:08.

Comment

Working...