k2snakalle sigatsev maakas ehk 6max

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • McFoldberg
    Grinder
    • Nov 2008
    • 731

Re: k2snakalle @triobet 4NL/ 10NL/ tower 10nl

Iva pole ainult selles vennas. Praegu läks hästi, et rohkem inimesi poti ei tulnud. Tihti limbid early positionist ehitavad suure limperite armee ja mis sa siis teed oma QT-ga sellises positsioonis, kui see sama fish kellelt sa raha tahad saada betib? Rääkimata sellest, kui keegi positsioonis sinu vastu raiseb ja fish callib, calliksid ka ära ilmselt. Ometigi poleks sinul käes kontroll, vaid lähed puhtalt flopile pihta saamisele välja. Antud juhul said lihtsalt kõige parema stsenaariumi. See ei vabanda välja minu arvates, et see limp õige oleks (muidugi võid vastuväiteid tuua, ma pole mingi geeniud ja mõni rohkem läbilöönud mängija võib ka otseloomulikult mind parandada).

Jään oma väite juurde, et fishide vastu ei tohiks ise fishiks hakata. Peale selle ühe mängija, on hunnik teisi mängijaid veel lauas. Kui sa üritad iga kätt tema vastu mängida ükskõik mis positisoonis, siis kaotad nõnda tegemise käigus rohkem raha lihtsalt ka teistele.

Ja mis mõttes polnud vahet, kas limp või raise? Sellest suuremat vahet ei saa ollagi...

Comment

• k2snakalle
      Pokkerihai
      • Dec 2008
      • 2545

vaata minu arust early position sellise käega raise-da on mõttetu, sest kui saan callereid, siis olen kindlalt taga. Ma limbin peale seda venda.. tehakse tõste ja siis ma lihtsalt foldin selle käe. Muidugi asi selles, et ta oleks mu raise peale iga käega sisse tulnud ja kui tagant veel mõni caller, siis postflop oleksin hädas ju. top pair low kicker
      Ja muidugi ei ole see mingi standard mäng, et EP-lt ma limbin. Aga seal lauas oli see minu arust parim moodus selle venna vastu mängida.

Aga igastahes tunneli lõpus paistis täna valgus: +14$+5$(boonus) täna, vabalt võiks olla ka +31$ aga AA sai kotti JÄLLE niimoodi, et flopis ALL-IN, mul AA, vastasel JJ ja jupiduu, turnis tuli talle J ja nii oligi 12$läinud.

AA-ga on mul seis -17$ doltsi praegu 4,5k käe peale. (20AA-d) >:(
      Juba hirm tuleb peale kui AA tuleb, sest tean, et ei suuda folida ja ma olen 90% olukordadest ka ees olnud kui all-in läinud, aga siis tuleb lucky turn või lucky river vastasele. 2-4 outerit.

KK-ga on seis +0,38$. (28 KK-d)

Comment

• McFoldberg
        Grinder
        • Nov 2008
        • 731

Aga sa ju ei peagi igat kätt selle fishi vastu mängima... Kindlasti tekib sul palju paremaid võimalusi, eriti kui ta su paremal käel on kui QTs EP...

Comment

• Tigrano
          Administraator
          • Oct 2008
          • 7614

Algselt postitas McFoldberg
          Aga sa ju ei peagi igat kätt selle fishi vastu mängima... Kindlasti tekib sul palju paremaid võimalusi, eriti kui ta su paremal käel on kui QTs EP...
          Fishi vastu igasugu drawde ja asjade panustamine on julmalt öeldes keelatud, sest ajad raha konkreetselt muti auku, fish callib oma bottom paari ja kehva kikkeriga ja naerab pärast näkku. Kui käsi, siis panusta ja tee seda suurelt, kogu lugu.

Comment

• McFoldberg
            Grinder
            • Nov 2008
            • 731

Soz, ma tard, ei saanud väga aru kuidas see mu postile vastas.

Comment

• Tigrano
              Administraator
              • Oct 2008
              • 7614

Algselt postitas McFoldberg
              Soz, ma tard, ei saanud väga aru kuidas see mu postile vastas.
              Tahtsin öelda nagu sinagi, et fishi vastu ei ole vaja igat kätt mängida ehk hulluks minna.

Comment

• k2snakalle
                Pokkerihai
                • Dec 2008
                • 2545

no muidugi ma ei mänginud kõiki käsi, aga see käsi tundus küllal normaalne, et talle vastu hakata, sest tema mängis iga pildi kaardiga. Ma muidugi ei väida, et see tegu oli kõige parem ja käsi oli rohkem tegelikult postitatud seepärast, et näidata, kuidas jälle suckoudi sain.

EDIT: nonii -4,5BI oli täna... vajan kindlasti abi.
                Set sai kotti setilt, KK sai kotti JT..jälle lucky turn teisele, maja saab kotti suuremalt majalt- vajalik kaart tuli vennal riveriga,
                Mul on räigelt kopp ees towerist, sest kui ma ise saan ntx topseti, siis actioniga või slowplayga ma midagi ei saavuta.. ei ole mina veel võitnud AA vs KK või set vs set või maja vs set või mida iganes..midagi sellist, mis tooks mingi Buyin sisse. Jõhkralt masendusse viib selline asi. Kui hea käega lähen all-in vastasega, siis saan fucking suckoudi alati.

BR: alustades oli 220$ nüüd 139$

ja seega tuleb minna tagasi nl4-ja- seal vähemalt mu käed makstakse õhuga kinni.
                Hüvasti tower, mul on pohhui teie boonusest.

Irw.. täna tegin ühega ka headsup.. olin 100$ plussis kui sain 4korda rõvedalt lutti ja kogutulemus -117$. Sest lõpus tundus K high õige käsi, millega raha sisse panna ;D
                Vindise peaga ikka ei tohi headsup mängima minna...
                ehk siis nüüd olen omadega täiesti miinustes ja tuleb otsast alata nl4-ja grindiga :D

Comment

• McFoldberg
                  Grinder
                  • Nov 2008
                  • 731

Tüüpiline variatsioon. Pead üritama sellega ära harjuda, kuna see on pokkerimängijatele tavaline nähtus. Möödapääsmatu lihtsalt. Kui tajud, et ei tee enam oma parimat mängu, kuna tildid vms. on alati kõige parem mõte laudadest ära tulla. Filosoofia "pean täna oma kaotused tagasi mängima" ei vii pokkeris kunagi, kuna tegu siiski väga long-term mänguga ning üksik sess on väga lühike ajaühik pokkeri mõistes.

Comment

• k2snakalle
                    Pokkerihai
                    • Dec 2008
                    • 2545

kui 15sessi jooksul on 2sessi vaid plussis, siis hakkab endal imelik juba :-\
                    Hädasti oleks vaja mingit 100$ boosti. Ehk peab proovima kellegiga diili tegemist. Minu jaoks ei ole praegu nii väga tähtis raha võitmine vaid mitte bustoks minemine ja mängu õppimine.

Comment

• lenin
                      Jube Noob
                      • Dec 2008
                      • 133

see toa vahetamine ei muuda midagi. Mul kräkitakse kah kõik asjad viimasel ajal ära mis AI lähevad. 90% vähemalt. Ja seda 2 erinevas keskkonnas.

Hetkel kukkusin näiteks sunday 1m satikalt välja. 6 finaallaud, 4 saavad pileti. Mul AK, All-inn, call, vastas A4, flopp 44x

eelmine satikas, top40. Mul stack 5xbb, saan AA - saan blindid. 4 tiiru edasi - mul AA, saan blindid. 2 ringi edasi. Mul AJ, all-inn, call AQ ...

Comment

• k2snakalle
                        Pokkerihai
                        • Dec 2008
                        • 2545

asi selles, et toweris pole nl4-ja
                        Aga jah.. täna toweris siis KK vs QQ Preflop all-in ja vend sai set-i. Mõnus

Comment

• k2snakalle
                          Pokkerihai
                          • Dec 2008
                          • 2545

Niih: täna sai siis üks sess tehtud 7,76$ vaid plussi, aga magusad..arvestades kuidas siiani läinud oli.
                          Muidugi postitaks siia mõned käed..

Texas Hold'em $0.05-0.10 NL (real money)
                          Table Oerebro
                          Hand #P4-89652990-31
                          Started At 22 Feb 2009 09:05:16 PM ET
                          Ended At 22 Feb 2009 09:06:09 PM ET

Button is Seat 3
                          Seat 1: RartSiger ($9.95 in chips)
                          Seat 2: kranssi ($46.40 in chips)
                          Seat 3: Pedrinhol ($9.25 in chips)
                          Seat 4: Hae6y ($8.54 in chips)
                          Seat 5: masterR902 ($1.45 in chips)
                          Seat 6: Ato2 ($5.12 in chips) BB
                          Seat 7: k2snakalle [ K Risti, K Ruutu ] ($9.70 in chips) UTG

Seat 8: schepetto79 ($1.85 in chips)
                          Seat 10: rtatayet ($9.75 in chips)

PRE-FLOP
                          k2snakalle raises $0.40, schepetto79 folds, rtatayet folds, RartSiger folds, kranssi folds, Pedrinhol folds, Hae6y folds, masterR902 folds, Ato2 calls $0.30.

FLOP T J 2
                          Ato2 bets $3.00, k2snakalle raises $6.00, Ato2 calls $1.72 and is all-in.

TURN 5

RIVER 8

SHOWDOWN
                          Ato2 shows [ T , 5 ]
                          k2snakalle shows [ K , K ]
                          Ato2 wins $9.78.

Kahjuks ühte kätt HEM ei näita, aga no selline tunne oli küll peale seda kätt, et see võib juhtuda vaid minuga.

Niih Mul oli käes AA ja PF enne mind raise, ma reraise ja peale mind läks üks short ALL-in ja see kes enne mind tegi raise ja lükkasin all-in, tema ka. Näitas KK-d ja shortstack näitas A8s (mis tähendab, et kolm ässa oli mängus)

FLOP: 3 4 5
                          Turn: 2 (minu võiduvõimalus 96-98%! kuna mul oli rida koos.. mul juba nägu oli nii naerul kui olla sai.. mõtlesin, et ei saa olla, tõesti õilis tunne, sest pot oli 20+$ ja seda oleks hädasti vaja olnud)
                          River: A :-\ ja split pot (õigemini kaotasin selle käega raha.. RAKE läks päris kopsakalt)

Comment

• k2snakalle
                            Pokkerihai
                            • Dec 2008
                            • 2545

23veeb siis. Vasakul pool punast joont päevane sess, paremal õhtune sess.
                            3 korda lendasin QQ vs AA kui ise olin co, button ja bb raise. Aga olid loose shortstackerid ja midstackid.
                            Võib öelda, et teise sessi alguses oli kaart väga väga kinni. Otses mõttes blindid sõid mind.Lõpupoole läks asi avatumaks :) ja muidugi kõige naljakam on see kui FLOP on J J J ja turn J, 4mängijat sees...chekivad jälle minuni..pot size bet ja kõik foldivad ja mingi 2$ tuli niimoodi lihtsalt :)

Comment

• broadcast
                              Jube Noob
                              • Oct 2008
                              • 143

Algselt postitas k2snakalle
                              Minu jaoks ei ole praegu nii väga tähtis raha võitmine vaid mitte bustoks minemine ja mängu õppimine.
                              Sa alustasid toweris peaaegu sama moodi nagu mina! :( Tegin ka 200$ depo, võtsin 200$ boonuse ja lendasin NL10 peale 7-8 lauaga. Kõige selle tulemus: madalaim punkt oli BR 87$. Samamoodi sain biite nagu sina, närv must, kasumit ei kuskil.
                              Aga ma ei andnud alla, boonuse vabastamise unustasin, võtsin laudu vähemaks, jooks ka paranes ja pääsesin hullust seisust välja. Boonusest vabastasin 2 kuuga pool ära enne deadline kukkumist. Siis ei antud seda 5$ kaupa.
                              Aga edu!

Comment

• k2snakalle
                                Pokkerihai
                                • Dec 2008
                                • 2545

viimased 3tuhat kätt olen näidanud aeglast kuid kindlat tõusu 11bb/100-le. Võtsin ka laudu vähemaks ja boonuse unustasin ka ära, tuleb nii kuidas tuleb. Enam ei ole see tähtis. Kuigi noh siin vahepeal ikka on kuidas tavaks saanud, 170bb-ga läksin eile AA vs KK, floppi tuli A, aga siis keeras ära.. turn K, river K ja nii ta minema läkski. Aga sess jäi vaid -30bb ja päev jäi plussi 70bb-d

Comment

Working...