k2snakalle sigatsev maakas ehk 6max

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • -andres-
    Moderaator
    • Oct 2008
    • 4546

Re: k2snakalle @triobet nl4

Parem click, add note. Siis järgmine kord tead, kus kohast raha voolab :P.

Comment

• k2snakalle
      Pokkerihai
      • Dec 2008
      • 2545

Re: k2snakalle @triobet nl4

sai ka see tehtud, kuid juba stattide järgi näeb, et sealt voolab raha :D

Täna oli 10NL päev ja tundub, et mäng sujub seal paremini kui 4NL-s, muidugi 2päeva alles mänginud pikemalt seal. Ja muidugi leidub samasuguseid nagu ka nl4-s, kes krt mu ässad ära crackivad 37o >:(
      Tänane tulemus muidu 35$plussis 1,5h-ga.

Graafikut panema ei hakka sessi kohta kuna käsi vähe (304) ja lihtsalt lõpu poole pikalt üles minemine.

Panen ka statid, kuidas teile muidu tundub 10NL kohta? ~1000kätt

VPIP: 14.3
      PFR: 7
      3bet%: 1.9
      WTSD: 24.3
      W$SD: 51.4
      Agg: 2
      Flop cbet%: 52
      Flop fold vs cbet%: 57

Täna hommikul tabas mind meeldiv üllatus kui kasutaja Tuul pakkus mulle oma abi, kommenteerib mu mängu nö. Tegi kohe tuju rõõmsaks selline asi ja jään põnevusega ootama :)

Comment

• McFoldberg
        Grinder
        • Nov 2008
        • 731

Re: k2snakalle @triobet 4NL/ 10NL

Cbet võiks olla umbes 60-70 ja agro faktor ka veits suurem, mingi 4 äkki.
        Ja maru suur vahe sul PFR-l ja VPIP-l... Mis kätega sa raise ära callid ning mis su fold to 3bet on?

Comment

• k2snakalle
          Pokkerihai
          • Dec 2008
          • 2545

raise call on 22-TT (vahest ka raise TT-ga..oleneb kes vastas) ning tihti oleneb ka vastasest, kui ikka vend on 72/55 siis ma callin natukene lightimalt, ntx KQ, AQ, AJ.. kui hitin, siis ta bluffib ja maksab ilusti ära mulle, kui mitte siis võib rahumeeli foldida.
          ja kindlasti viib seda PFR alla limpimine, kuna 10NL-s (vähemalt triobetis) on päris palju limpereid siis limbin järgi iga suited connectoriga, suited 1gapper, low pocketid, broadway suited ning AXs.

Ago faktorit ma kindlasti 4-ja peale ei vii, tavaliselt on mul keskmine seal 2kandis ja olen rahul sellega.
          3bet fold on täpselt 50%

Comment

• McFoldberg
            Grinder
            • Nov 2008
            • 731

Proovi nende kätega hilisest positsioonist limpimise asemel raise sisse lükata. Saad suure arvu pote preflop kätte ja suure arvu kätte ka cbetides. Rääkimata siis potidest, mis tulevad, kui hitima peaksud, kuna siis sul potis reaalselt midagi ka sees. Limpides korraliku poti ehitada ja võita on suhteliselt keeruline. Pocketitega võiksid alati raiseda vähemalt.

Comment

• k2snakalle
              Pokkerihai
              • Dec 2008
              • 2545

ma millegi pärast ei tahaks seda asja eriti uskuda. ees on 5limperit ja mina lükkan peaaegu dollari ju raisedes sisse oma neljade pocketitega? kus on loogika?

Comment

• -andres-
                Moderaator
                • Oct 2008
                • 4546

Algselt postitas k2snakalle
                ma millegi pärast ei tahaks seda asja eriti uskuda. ees on 5limperit ja mina lükkan peaaegu dollari ju raisedes sisse oma neljade pocketitega? kus on loogika?
                Kumbki tegevus pole vale. Võib nii raisida kui callida.

Comment

• k2snakalle
                  Pokkerihai
                  • Dec 2008
                  • 2545

mnjah täna oli mage päev. Sai ühele vennale 15doltsi ära antud ja kogu teema -17$ täna... väga kinnine oli, sain flopist AKs-ga TPTK ja ta surus....no üldse ei kartnud setti ega midagi... no miks ta peaks kohe all-in lükkama. Ja ei olnudki setti vaid kaks paari. Ja peale seda kaotasin talle veel pool stacki. Päeva suurim võit oli 2.17$, väga kinni oli asi lihtsalt. Toksisin 5-l vahel 6-l laual ja täitsa igav hakkas vahepeale Trios ja kui sain midagi siis ilmselgelt mängisin üle..actionit oli ju vaja ning väiksemaid kaotusi tuli nagu muda, ükski flush/rida turnis kokku ei saanud.

Comment

• McFoldberg
                    Grinder
                    • Nov 2008
                    • 731

Loogika on selles, et sel juhul on pot sinu kontrolli all. Sina näitad üles agressiooni ja teised mängijad mängivad sinu järgi. Kui keegi callib su raisile, siis tavaliselt võtad cbetiga poti lihtsalt endale. Ja kui peaksid seti hittima, on pot kõvasti suurem, ehk sul reaalne võimalus midagi võita. Ning inimesed commitivad oma stacki kergemini ära sinu vastu HU olles ja TPTK flopates kui sama asja 5-way limp potis. Limpides ei võida sa lihtaslt tavaliselt eriti midagi, kuna pot on väike ja haruharva õnnestub sul see post-flop suureks ajada, kui sul set on. Ning kui õnnestub suureks ajada, on endiselt ora, kuna peale sinu veel mitu vastast ja nad näitavad kõvasti tihedamini sulle nende "haigete kätega" ridu kui juhul, mil sa raisiksid.

Lühidalt, raisides vähendad setiga kaotuseid ja suurendad võite.

Comment

• k2snakalle
                      Pokkerihai
                      • Dec 2008
                      • 2545

Help!
                      Tahan siin towerisse üle kolida ja kuna mul krediitkaarti pole, siis tuleb läbi moneybookersi seda teha, aga moneybookersi konto on mul eurides

Moneybookersi account:
                      Account holder: Moneybookers Ltd.
                      Bank: Hansapank
                      City/Town: Tallinn
                      Account number: 221019273377
                      Account currency: EEK
                      Reference: 1234567

Niih kas mul tuleb nüüd raha sinna EEK-ides kanda või on mõtekas ikka eurides kanda??
                      Ning veel REFERENCE..see käib viitunumbri alla või selgitusse lihtsalt?

EDIT: sain ise korda ja nüüd siis grindin ja avan 200$ boonust toweris :) Muidugi soft mulle väga ei istu, Mini table on kuidagi liiga mini.
                      Siis ei leia ma üles ka ntx seda, et auto post blinds maha võtta kui ma mängin. Lobbyst ja options/preferences...sealt sai maha võtta, aga need lauad mis lahti ennem olid, nendel olid ikka auto post blindid peal. Ja siis "närvi" ajab ka see, et kui mul mini tables ja aken tuleb lahti, siis ma ei saa lihtsalt hiirega vajutada fold/call või bet... pean klõpsima mitu korda laua peal või teise laua vahepeal avama, siis saan alles tegutseda (short keys F1, F2 töötavad jälle hästi, isegi siis kui hiirega klikkida ei saa)

Eile õhtul/öösel sai ka härra Tuulega väike sess tehtud (mina mängisin, tema kommenteeris) Vähemalt tundus, et ma väga valesti ei mängi

Comment

• k2snakalle
                        Pokkerihai
                        • Dec 2008
                        • 2545

Re: k2snakalle @triobet 4NL/ 10NL/ tower 10nl

nonii nüüd esimesed päevad toweris mängitud ja lauad tunduvad krdi tightid.. vp on väga harva üle 30-ne ja väga tihti alla 20-ne. Alguses nagu läks hästi.. käsi tuli,teised vennad bluffivad kui mul nelik ntx :D Ja nüüd kolm viimast sessi on väga jurad olnud (üks ülilühike sess -10doltsi... KK vs AA). Absull nagu midagi ei tule..sette ei saa ja AA-ga olen vaid ühe tüübiga saanud minna showdownile (shortstack). Tiksun 6-8 lauas ja tihti lihtsalt istun ja vajutan vaid fold nuppu. pocketid settideks ei saa, KK siis floppi nagu ikka tuleb A jne

[img width=750 height=390]http://img443.imageshack.us/img443/7269/towerqn9.jpg[/img]
                        [img width=750 height=15]http://img443.imageshack.us/img443/towerqn9.jpg/1/w1000.png[/img]

Oleks ka miinuses kindlalt kui ei oleks mõnda riskantset mängu teinud, read oli õige ja õnneks teine tüüp foldis ära. Ning 10bb call, et saada riveris flush kokku, eks ta vale on, aga no muidu vahiks siin praegu vähemalt -5$miinus

Comment

• pikk28
                          Klubi Liige
                          • Oct 2008
                          • 6695

panid triost minema? krt just ju ladbrokersi dongid liitusid. Minu arust on ka nl10 ja nl20 loosimaks läinud. ah jah ära tagasi küll tule, ei viitsi nitidega võidelda :)

Comment

• k2snakalle
                            Pokkerihai
                            • Dec 2008
                            • 2545

trios ei olnud piisavalt nl10 laudu, see siis peamine kolimise põhjus ning boonus toweris, mis tglt polegi nii hea kui härra Tigrano rääkis. Kui tema andmete kohaselt oleks pidanud 5$ tulema 4h-ga, siis tglt alla 7-8h ei tule ta kuidagi

Comment

• pikk28
                              Klubi Liige
                              • Oct 2008
                              • 6695

nüüd varasema 3-4 asemel 6 doltsi lauda + 2 euro lauda.
                              NL20-s ka kuskil 2-4 aktiivset lauda.
                              Muidugi unis on olukord sitaks parem, nii et kui kuidagi toweriga ei harju, siis küll soovitan unisse minna. Tase ka seal kaka.

Comment

• Tigrano
                                Administraator
                                • Oct 2008
                                • 7614

Algselt postitas k2snakalle
                                trios ei olnud piisavalt nl10 laudu, see siis peamine kolimise põhjus ning boonus toweris, mis tglt polegi nii hea kui härra Tigrano rääkis. Kui tema andmete kohaselt oleks pidanud 5$ tulema 4h-ga, siis tglt alla 7-8h ei tule ta kuidagi
                                Kuidas ei ole hea, see peaaegu 50% rakeback ja praegu vinged freerollid ka Toweris poolt. 15punni tuleb keskeltläbi 9 lauas mängides, sõltuvalt stiilist natuke kõigub.

Comment

Working...