k2snakalle sigatsev maakas ehk 6max

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Kajeera
    Jube Noob
    • Feb 2009
    • 130

Re: k2snakalle @triobet 4NL/ 10NL/ tower 10nl

Kohtume Tower-is suht tihti 8)..pane samas vaimus edasi

Comment

• k2snakalle
      Pokkerihai
      • Dec 2008
      • 2545

mis su toweri nimi on?

Igastahes täna üks ilus käsi ja umbes täpselt oli käsi mille peale ma ta panin :)

Texas Hold'em $0.05-0.10 NL (real money)
      Table Brazzaville
      Hand #P4-89946913-396
      Started At 26 Feb 2009 07:03:06 PM ET
      Ended At 26 Feb 2009 07:05:14 PM ET

Button is Seat 7
      Seat 1: fire_hand x ($13.07 in chips)
      Seat 2: roselokers ($9.29 in chips)
      Seat 3: Hae6y ($10.47 in chips)
      Seat 4: 71river ($9.17 in chips)
      Seat 5: k2snakalle [ 2 , 2 ] ($9.95 in chips)
      Seat 6: freeze_nn ($15.83 in chips)
      Seat 7: shiawaseHUN ($6.36 in chips)
      Seat 8: LLD7 ($4.96 in chips)
      Seat 9: Pott1001 ($2.64 in chips)

PRE-FLOP
      roselokers folds, Hae6y folds, 71river folds, k2snakalle raises $0.35, freeze_nn folds, shiawaseHUN folds, LLD7 folds, Pott1001 folds, fire_hand x calls $0.25.

FLOP A ,2 ,T
      fire_hand x checks, k2snakalle bets $0.40, fire_hand x calls $0.40.

TURN 2
      fire_hand x checks, k2snakalle bets $1.00, fire_hand x calls $1.00.

RIVER A
      fire_hand x checks, k2snakalle bets $8.20 and is all-in, fire_hand x calls $8.20.

SHOWDOWN
      fire_hand x shows A , 5
      k2snakalle shows 2 , 2
      k2snakalle wins $18.96.

Kuna olin täiesti kindel, et tal on A, siis ka selline overbet riveris ja tema poolt insta-call :)

Comment

• Kajeera
        Jube Noob
        • Feb 2009
        • 130

Kajeerax

Muide hästi mängitud

Comment

• k2snakalle
          Pokkerihai
          • Dec 2008
          • 2545

Päevane sess tõi kenakesed 2,5bi juurde, öine viis aga 2bi ära.. aga noh kui flush kaotab majale. Flopis läheb all-inga flushi püüdma ja ka sai selle. Flush kaotas flushile.
          Need kõik viisid enamvähem buyin ära, aga noh mõni tuli ka juurde seega -20$, tuli ka boonus ära..seega päev tõi juurde 10$
          Kajeerax, vaatasin et olen su vastu KK vs AA sattunud >:( ;D ja muidugi mu KK kaotas

Comment

• Kajeera
            Jube Noob
            • Feb 2009
            • 130

Algselt postitas k2snakalle
            Päevane sess tõi kenakesed 2,5bi juurde, öine viis aga 2bi ära.. aga noh kui flush kaotab majale. Flopis läheb all-inga flushi püüdma ja ka sai selle. Flush kaotas flushile.
            Need kõik viisid enamvähem buyin ära, aga noh mõni tuli ka juurde seega -20$, tuli ka boonus ära..seega päev tõi juurde 10$
            Kajeerax, vaatasin et olen su vastu KK vs AA sattunud >:( ;D ja muidugi mu KK kaotas
            hehe juhtub :P

Comment

• McFoldberg
              Grinder
              • Nov 2008
              • 731

11 bb/100le pole sugugi aeglane tõus, vaid vägagi korralik winrate.

Comment

• k2snakalle
                Pokkerihai
                • Dec 2008
                • 2545

Quess who´s back :o :o :o Olin siis mõjuvatel ja vähem mõjuvatel põhjustel interneti pokkerist eemal ja live-i sai ka vaid paar korda kuus mängitud kui sedagi. Lihtsalt polnud aega ega tahtmist.
                Arvutil vahepeal kõvaketas lendas ja seega olen praegu ilma HEM-ita NL4-s (triobet)
                Kogun seal vaikselt stacki, et endale uuesti HEM osta.
                Praegu siis mingi 4-6 lauaga. Vähem laudu, et ununenud nipid uuesti meelde tuleks.
                Plaan peale HEM-i saamist ka mingi aeg PokerStarsi ilmselt micro limiidile multitablema, aga eks näis.
                Ja muidugi mingi nädalaga olen juba uuesti tunda saanud pokkeri rõõme, bad beate ja coolereid :D

Õpin nüüd tktk-s autotehnikat, töötan müügiedendajana ja mängin pokkerit - ehk ühesõnaga - vaheldusrikas ;D
                Elu on tegelikult väga busy, aga siiski loodan pokkeri jaoks piisavalt aega leida:D

Comment

• LuuK
                  Vana Tegija
                  • Dec 2008
                  • 1138

hemi koodid peaks ju saama uuesti emaili peale tellida vms?

Comment

• k2snakalle
                    Pokkerihai
                    • Dec 2008
                    • 2545

mul on 2x kood kasutatud juba. kui saab ka kolmandat korda tellida, siis oleks väga pro. Ise lugesin kuskilt, et 1korra saab uuesti koodi tellida.

Comment

• nikitheone
                      Mr. Puujalg
                      • Aug 2009
                      • 6446

aga kasuta sama koodi, mis sul meilil on. ma kasutan seda koodi juba 3ndat korda. Vahepeal on formatid ja uued arvutid jms olnud.
                      &quot;Money doesn&#39;t make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million.&quot; <br />Arnold Schwarzenegger

Comment

• rohelinekonn
                        Klubi Liige
                        • Nov 2008
                        • 3808

Algselt postitas k2snakalle
                        mul on 2x kood kasutatud juba. kui saab ka kolmandat korda tellida, siis oleks väga pro. Ise lugesin kuskilt, et 1korra saab uuesti koodi tellida.
                        sa resetid koodid ja siis saad jälle kasutada. mis sa arvad et igakord kui uue arvuti ostan siis pean hemi kah ostma uue? (mul on koguaeg 2 koodi kasutuses) mingi lehekülg on kah nüüd tehtud kus ise saad resetida oma koode ja neid uuesti kasutada. ei tule aadress meelde ainult eks kodulehel on kuskil kirjas

Comment

• FreakyJason
                          Klubi Liige
                          • Jan 2009
                          • 1381

sa resetid koodid ja siis saad jälle kasutada. mis sa arvad et igakord kui uue arvuti ostan siis pean hemi kah ostma uue? (mul on koguaeg 2 koodi kasutuses) mingi lehekülg on kah nüüd tehtud kus ise saad resetida oma koode ja neid uuesti kasutada. ei tule aadress meelde ainult eks kodulehel on kuskil kirjas
                          Hi, we have launched a new online form for resetting your own serial codes. This can be use to clear a code so that it can be used on a different pc or clear a code if your hardware profile changes and it doesn’t allow you to continue.

Please go to http://www.holdemmanager.net/registration and signup with a new login name and password and then you can quickly add your serial code and reset it whenever you need to.

Thanks,

Holdem Manager

Comment

• k2snakalle
                            Pokkerihai
                            • Dec 2008
                            • 2545

väike update.
                            sai üle kolitud PokerStarsi. Lasin täna seal nl2-te, et softiga harjuda. Aga no soft on ikka ongame ja prima kõrval 5+. Alguses võtsin 4lauda, et harjuda jne. Lõpetasin 10-11 lauaga :D aga eks mõni missclick tuli ja mõni elunõme käik, seega jäin break-even esimene päev starsis. Siin üks eestlanegi röövist mult raha set vs set :D ja muidugi kaardijooks oli lihtsalt kuiv. Huviga oleks tahtnud statse näha, aga peab veel hem-iga mässama natukene.
                            BR 100$.
                            tasub sellega nl5-te minna? sest avastasin, et PS-s saab ennast 200bb-ga sisse osta nl5-s ja seega 100$ on kui 10BI ainult.

Comment

• FreakyJason
                              Klubi Liige
                              • Jan 2009
                              • 1381

Võid kindlasti proovida. Fishe peaks seal jaguma küll

Comment

• k2snakalle
                                Pokkerihai
                                • Dec 2008
                                • 2545

ei tea jah, mängisin mingi 3-4h ja no nl2 10lauda ja actionit sai kuradi vähe. Foldisin palju kah kaarte PF aga kui kaart tuli, siis no minu standard tõste peale ja hea käega sain vaid blindid tavaliselt. Terve selle aja jooksul oli mingi 4-5suuremat pot-i jagamist vaid.

Ahjaa nüüd nl5-te minna, siis võib end vabalt eks ka 100bb-ga sisse osta, mitte 200bb-ga. Noh selles suhtes, et 200bb-ga on kasulikum ilmselt, aga elab vist 100-ga kah ära. Muidu kui 200bb ja 10lauda, siis auto rebuy-ga võib jumalaga jätta :D

Comment

Working...