k2snakalle sigatsev maakas ehk 6max

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • lenC
    Administraator
    • Oct 2008
    • 6440

Re: k2snakalle pole enam suveunes @pokerstars

Sorry, ignoreerisin oma postituses seda fold-to-3-bet stati. Sama situatsioon, ainult et see number on vastasel 60%, mis rangega 3-betid?

Comment

• k2snakalle
      Pokkerihai
      • Dec 2008
      • 2545

JJ+, AQs, AK.. +oleneb ka sellest, et kui suured squeezijad on blindidel

Comment

• k2snakalle
        Pokkerihai
        • Dec 2008
        • 2545

käi veel foorumis oma winratet üles panemas...haige sess..miinust palju polnud, tsipa üle 2bi, aga see oli lihtsalt rõveeeeee....hullult tehti mu vastu vigu ja koguaeg hititi.

stiilinäide: Mul QQ sb-lt..saan squeezida...original coldcaller callib selle ära. Flopp madal+paardunud. Callib mu cbeti... turni T...ma c-r ja obv turnis ta endale fulleri...nice!
        KK vs JJ..floppi kaheoutsine kohe.

Siin nüüd käsi, mis pani mind mõtlema tõsiselt ja mõtlesin ise foldi peale:

BB on fish ja UTG+1 (13/9/3 611kätt) ja fishi pärast ei muretse, tema vastu läheks siin obv bustoks... aga millega regular siin callib ta all-in?? Ma ise näen siin vaid seti...

Poker Stars $0.25/$0.50 No Limit Hold'em - 7 players - View hand 866672
        The Official DeucesCracked.com Hand History Converter

CO: $34.20
        BTN: $50.00
        Hero (SB): $50.00
        BB: $24.70
        UTG: $13.35
        UTG+1: $80.30
        MP: $53.05

Pre Flop: ($0.75) Hero is SB with A A
        1 fold, UTG+1 raises to $1.75, 3 folds, Hero raises to $6, BB calls $5.50, UTG+1 calls $4.25

Flop: ($18.00) 5 Q 4 (3 players)
        Hero bets $10, BB raises to $18.70 all in, UTG+1 calls $18.70 Mida teeb hero?

Comment

• levis
          Pokkerihai
          • Oct 2008
          • 1557

fishi all-ini callib ta KQs,AQs,KK ja siis muidugi QQ,55,44
          Suure tõenäosusega set, arvan, et fold on ok. Võimalus callida ja loota, et turn tuleb check/check ning rivers võib siis pisikese value beti teha. Stackile minna ei tahaks ja positsioon nadi, raske juhtum :)

Comment

• lenC
            Administraator
            • Oct 2008
            • 6440

Algselt postitas k2snakalle Vaata postitust
            JJ+, AQs, AK.. +oleneb ka sellest, et kui suured squeezijad on blindidel
            Kui sa ainult 3-betid for value, siis on ju väga kerge selles kohas sinu vastu mängida. Teiseks, kui ta pole võimeline callima(nagu sa eeldasid), siis see range on natuke loose keskmise regi vastu, kellega sul suurt 3b/4b võitlust pole olnud. Seda sellel põhjusel, et kui sa JJ või AQ 3-betid, siis sa tead, et vastu tuleb kas 4-bet või fold, seega pead oma valuerange'i 5-bet shippima ja selleks võib JJ/AQ natuke loose olla minu meelest. Ja muidugi foldida on totter, siis sa keerad lihtsalt need lehed blufiks. Kui sa neid shippida ei taha, siis tuleb flattida obv.

Minu range selles kohas on äärmiselt polariseeritud. Regularide vastu, kellega mul tõsist ajalugu ei ole, ma 3-betin QQ+;AK ja loomulikult siis bluff käed, a la sinu Q7s, mis ma saan kenasti 4-beti vastu foldida.
            Algselt postitas k2snakalle Vaata postitust
            käi veel foorumis oma winratet üles panemas...haige sess..miinust palju polnud, tsipa üle 2bi, aga see oli lihtsalt rõveeeeee....hullult tehti mu vastu vigu ja koguaeg hititi.

stiilinäide: Mul QQ sb-lt..saan squeezida...original coldcaller callib selle ära. Flopp madal+paardunud. Callib mu cbeti... turni T...ma c-r ja obv turnis ta endale fulleri...nice!
            KK vs JJ..floppi kaheoutsine kohe.

Siin nüüd käsi, mis pani mind mõtlema tõsiselt ja mõtlesin ise foldi peale:

BB on fish ja UTG+1 (13/9/3 611kätt) ja fishi pärast ei muretse, tema vastu läheks siin obv bustoks... aga millega regular siin callib ta all-in?? Ma ise näen siin vaid seti...

Poker Stars $0.25/$0.50 No Limit Hold'em - 7 players - View hand 866672
            The Official DeucesCracked.com Hand History Converter

CO: $34.20
            BTN: $50.00
            Hero (SB): $50.00
            BB: $24.70
            UTG: $13.35
            UTG+1: $80.30
            MP: $53.05

Pre Flop: ($0.75) Hero is SB with A A
            1 fold, UTG+1 raises to $1.75, 3 folds, Hero raises to $6, BB calls $5.50, UTG+1 calls $4.25

Flop: ($18.00) 5 Q 4 (3 players)
            Hero bets $10, BB raises to $18.70 all in, UTG+1 calls $18.70 Mida teeb hero?
            Siin võib occasional KK või AQ olla, fishi 50bb dead money on liiga palju, et ma foldi suudaks kaaluda.

Comment

• k2snakalle
              Pokkerihai
              • Dec 2008
              • 2545

Algselt postitas lenC Vaata postitust
              Kui sa ainult 3-betid for value, siis on ju väga kerge selles kohas sinu vastu mängida. Teiseks, kui ta pole võimeline callima(nagu sa eeldasid), siis see range on natuke loose keskmise regi vastu, kellega sul suurt 3b/4b võitlust pole olnud. Seda sellel põhjusel, et kui sa JJ või AQ 3-betid, siis sa tead, et vastu tuleb kas 4-bet või fold, seega pead oma valuerange'i 5-bet shippima ja selleks võib JJ/AQ natuke loose olla minu meelest. Ja muidugi foldida on totter, siis sa keerad lihtsalt need lehed blufiks. Kui sa neid shippida ei taha, siis tuleb flattida obv.

Minu range selles kohas on äärmiselt polariseeritud. Regularide vastu, kellega mul tõsist ajalugu ei ole, ma 3-betin QQ+;AK ja loomulikult siis bluff käed, a la sinu Q7s, mis ma saan kenasti 4-beti vastu foldida.
              Ma nüüd ei saa aru... sa küsisid, et kui sama situatsioon ja vastane foldib 60% 3betile, siis pole ju range natukene loose?

Comment

• lenC
                Administraator
                • Oct 2008
                • 6440

see pole päris see, mis ma mõtlesin, obv kui ma teaks, et ta just selles kohas foldib 60% ja 4-betib 40%, siis on asjaolud teised. Mõtlesin rohkem seda, kui sa mängiks tavalise regi vastu, ehk kelle üldprotsent seal kandis on.

Comment

• lenC
                  Administraator
                  • Oct 2008
                  • 6440

igal juhul väga vahet pole, enamus mu postituse poindist oli ikka esimeses lauses.

Comment

• leits
                    Hundinui
                    • Apr 2009
                    • 9562

Minu jaoks natukene kummaline miks 3bettida AQs tüüpi käsi IP olles ..

Comment

• Fortune
                      IP
                      • Oct 2008
                      • 1396

Algselt postitas leits Vaata postitust
                      Minu jaoks natukene kummaline miks 3bettida AQs tüüpi käsi IP olles ..
                      6max mees, lisa väheke historyt ja 3bet sõda ning AQs on perfect 3bet/shove valuekäsi.

Comment

• k2snakalle
                        Pokkerihai
                        • Dec 2008
                        • 2545

krt ma ei tea nüüd mis teha...pokerstars saab litsentsi, mul kraanid kinni enda accountiga. Kandsin praegu enamus rollist välja ka..peale jätsin mingi 50bi nl50 jaoks..pretty much ikkagi kui mõtlema hakkan .
                        Põhiprobleem on tglt selles, et mul mingi 45k vaba FPP-sid. Pole õrna aimugi kuidas neid nüüd kõige paremini ära kasutada. Sest vip boonust osta pole mõtet, ei jõua lahti vabastada. Insta cash boonuse aega ilmselt ei jõua ära oodata. Mingit niisama nänni ei taha ka tellida...ikkagi suht palju väärt need FPP-d. Seega andke nõu, kes oskab. Ise mõtlesin äkki, et mingid gift certificate osta, aga pole aimugi, et palju nende eest maha müües saaks ning kuidas müüa neid :D

Comment

• Kotkas1000
                          Pokkerihai
                          • Nov 2009
                          • 2305

Oot, oot, mis kraanid kinni? Miks sa oma rolli välja kandsid? Ma millestki ilma jäänud vist kuskil...

Comment

• levis
                            Pokkerihai
                            • Oct 2008
                            • 1557

Selles AA käes, mis tegid ja mis vastastel oli?

Comment

• Provoker
                              Pokkerihai
                              • Jan 2009
                              • 3067

Mina ei saa paanikast aru. Kuskil pole öeldud, et mängida ei saa ju. Hetkel on Starsil ainult 1 litsents olemas. Jumal teab kaua selle teisega läheb ja alla 21 kraanid kinni pannakse.

Comment

• ristijeesus
                                Klubi Liige
                                • Oct 2009
                                • 2533

Vabanda käsna, et sinu eest siin sõna võtan, aga ise tahtsin ka vaadata selle käe lahendust ja uudishimulik nagu ma olen, siis: https://www.pokertableratings.com/re...ash=8949201006

Comment

Working...