Reedene häire VISA pangakaartidega arveldamisel tähendab seda, et mõnedel pangaklientidel on ebaõnnestunud tehingute summad siiani näiliselt kontolt kadunud. Pangad kinnitavad, et alusetutest broneeringutest raha kindlasti vabaneb.
Tallinki töötajatel on laevabaaris kuni 90% soodustus näiteks. Rääkimata siis mitte-baarist.
Paar-kolm aastat tagasi käisime neljakesi kruiisil sellise kaardiga, et õlled/siidrid oli baaris 2.5EEK ja kokteilid siis 3-6EEKi. Mina ei olnud kaardi omanik kahjuks.
Paar-kolm aastat tagasi käisime neljakesi kruiisil sellise kaardiga, et õlled/siidrid oli baaris 2.5EEK ja kokteilid siis 3-6EEKi. Mina ei olnud kaardi omanik kahjuks.
Käisin ka sarnasel kruiisil. Lõppes sellega, et teise päeva õhtul magasin baariletil. Esimese päeva õhtul magasin ajutiselt kajuti ees ukse taga, sest uks oli liiga kitsas, et sisse saada. "Parim" trikk oli see kuidas ma üritasin ühe kokteili valada sinna kolmnurksetesse reklaamvoldikutesse. Millegi pärast see jook sinna kolmnurga piiridesse jääda ei tahtnud. Bad beat oli obv see, et kui liiter viina maksis baaris a'la 60 eeki, siis mahl oli 200 :(. Sellele soodukas ei kehtinud imo?
ma pigem ei sooviks seda kaarti .. siis ei saagi kaineks enam prolly
Käisin ka sarnasel kruiisil. Lõppes sellega, et teise päeva õhtul magasin baariletil. Esimese päeva õhtul magasin ajutiselt kajuti ees ukse taga, sest uks oli liiga kitsas, et sisse saada. Bad beat oli obv see, et kui liiter viina maksis baaris mingi 60 eeki, siis mahl oli 200 :(. Sellele soodukas ei kehtinud imo?
Comment