samas pole hullu, jooksen anyway flippidega alla EV ja kunagi tuleb see tagasi. Võib-olla jooksen postflop mängus see-eest enese teadmatagi sitaks üle EV, ei viitsi vaevata end sellega. Lihtsalt viis kuidas eile kaotaisn oli äärmiselt ebatõenäoline ja hämmastav.
Üleüldiselt on hoog see-eest super ja x-ray vision tunne on otsuseid tehes.
Pikk sess selja taga ühe mu NL400 lemmik vastasega kahel laual ja asjad tunduvad taas enam-vähem inimlikud.
BI on puudu $ viiekohalisest kuust. Taga ajama päris ei lähe, aga lähen seda taga ajama peale pausi.
Täna lõpetan päeva weekly turniiriga ja siis vaatab, mis edasi saab. Kas jätkan DBG-s või kuskil mujal ja mis tingimustega või cashin üldse outi ja 2 kuu pärast küsin stake $1-5 turniiridele...
Lõpetan tänaseks mängimise.
Kahjuks graafik ei tracki.
(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)
DBG: 9,909.20 USD - jään rahule, kuu keskel olin veel suht break even.
Live : Käisin Lätis, kaotasin. - €1600
Kivi-paber-käärid ja coinflipid: €1540
Rakeback peaks tulema sarnane eelmise kuuga e. $600
Kokku: abt. $10.500
Novembri eesmärgid:
õppida, võtta gressiivseid shotte, natuke regularidega mängida ja hoiduda võlgadest.
copyn siia ka siis.
Järgmine kuu ja aasta lõpuni jätkan kindlalt DBG-s ja NL200.
Lähiajal selgub, ehk saan mingi saidi lisaks ka.
väga sick vend oled!
alles oli see kui foorum tulin, ala 100$-ga igast pahandused või mis värgid need olid, ei huvitagi täpsemalt. nüüd lappad juba 5figure kuid!:D
WP!
annad head inspiratsiooni:D
Keep up the good work.
väga sick vend oled!
alles oli see kui foorum tulin, ala 100$-ga igast pahandused või mis värgid need olid, ei huvitagi täpsemalt. nüüd lappad juba 5figure kuid!:D
WP!
annad head inspiratsiooni:D
Keep up the good work.
ty:)
Olen ise ka rahul, et korralikult HU-le keskendumine on nii kiirelt ka tulemust näidanud.
Loodetavasti järgnevad kuud vaid kinnitavad, et pean ka long runis ja erinevates tubades vastu ja suudan asja tõsisemalt võtta.
Praegu otsin paari inimest, kellega tõsiselt strateegiast rääkida oleks võimalik (ehk siis võrdse limiidi ja erineva/laia vaatega mängijat), kuna pole kunagi saanud tõsiselt seda teha ja ei taha, et üksi mõtlemine mu arengut mingil hetkel takerdama hakkaks. Pole hetkel isegi veel kindel, et oskan üldse inimestega strati teemal suhelda ja kas mängijatel üldse minult midagi õppida oleks.
Ostsin omale prillid paar nädalat tagasi ja olen nüüd avastanud, et iga kord kui tulen väljast siseruumidesse, siis viskab alati parema silma klaasi uduseks. Võtan peast ära, lasen udul ära kaduda, aga taas ette pannes läheb alati uuesti parema silma klaas uduseks. Vasak on jumala normaalne. Täiesti tilti ajab. Kas mu parem silm laseb õhku läbi rofl?? Milles asi olla saab?
Ostsin omale prillid paar nädalat tagasi ja olen nüüd avastanud, et iga kord kui tulen väljast siseruumidesse, siis viskab alati parema silma klaasi uduseks. Võtan peast ära, lasen udul ära kaduda, aga taas ette pannes läheb alati uuesti parema silma klaas uduseks. Vasak on jumala normaalne. Täiesti tilti ajab. Kas mu parem silm laseb õhku läbi rofl?? Milles asi olla saab?
Imo oled õnnelik, et ainult üks klaas läheb uduseks. Klaaspro.
Comment