Blogi: Leits - Egotrippija! [100NL FR]

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Tigrano
    Administraator
    • Oct 2008
    • 7614

Re: Leits - elu on lill

Algselt postitas RudiTurbo
    Haha, no nii fishi juttu ei tasu küll ajada, pokker ei ole õnnemäng!
    Ning kuskil 40-50 Buy inist peaks piisama, kui mitte, siis pead oma mängu üle vaatama.
    +1

Comment

• Fortune
      IP
      • Oct 2008
      • 1396

Algselt postitas lenin
      mnjah. tundub et me oleme samas olukorras. Ma olen enamuse oma stäkki kaotanud AA ga ja 95% juhtudel on tõmmatud riveriga vesi peale. Pluss veel madalam rida ja madalam set.

Ma ei kujuta lihtsalt ette kui suur peab olema kapital millega pikemas perspektiivis plussis olla. Igastahes olen ma üsna kindel et pokkeri puhul on tegemist siiski õnnemänguga. Kellel seda on see võidab ja kellel seda pole seda ei päästa ei oskused ega miski muu.
      Ma olen teinud väga edukaid sesse aga kõik on läinud minema seisus kus ma olen pikalt ees ja läinud AI.

Mis sa arvad, et need inimesed, kes pokkerit regulaarselt mängivad ja kes selles regulaarselt võidavad on luckyest people in the world :D, õnneks/kahjuks taandub asi ikka lõpuks mänguoskuse alla.

Comment

• ESTPatrick
        Olümpsi Mägi Aivar
        • Nov 2008
        • 5572

Algselt postitas lenin
        mnjah. tundub et me oleme samas olukorras. Ma olen enamuse oma stäkki kaotanud AA ga ja 95% juhtudel on tõmmatud riveriga vesi peale. Pluss veel madalam rida ja madalam set.

Ma ei kujuta lihtsalt ette kui suur peab olema kapital millega pikemas perspektiivis plussis olla. Igastahes olen ma üsna kindel et pokkeri puhul on tegemist siiski õnnemänguga. Kellel seda on see võidab ja kellel seda pole seda ei päästa ei oskused ega miski muu.
        Ma olen teinud väga edukaid sesse aga kõik on läinud minema seisus kus ma olen pikalt ees ja läinud AI.

kasum peab tekkima kätest , mis ei lähe allinn üldjuhul. Suured käed mängivad enda eest, väiksed potid, need on kõige raskemad.

Comment

• leits

nahui te ägiste, obv oli see tiltis tujus öeldud see õnnemäng .. tra kui see õnnemäng oleks siis ma obv ei mängiks seda...

Comment

• lenin
            Jube Noob
            • Dec 2008
            • 133

nojah, selge on see et 100% õnnemäng pole. Kuid krt kui sul ikka ei vea üldse siis on kellad.

no lihtsalt on periood kui nädalaga teenitud papp läheb kõik ühe sessi ajal minema ja kõik AI-d eduseisus sisse lükatud. Ikka räme kopp on ees. Lihtsalt pole nii palju pappi et seda ebaõnne siluda

Comment

• Tigrano
              Administraator
              • Oct 2008
              • 7614

Algselt postitas lenin
              nojah, selge on see et 100% õnnemäng pole. Kuid krt kui sul ikka ei vea üldse siis on kellad.

no lihtsalt on periood kui nädalaga teenitud papp läheb kõik ühe sessi ajal minema ja kõik AI-d eduseisus sisse lükatud. Ikka räme kopp on ees. Lihtsalt pole nii palju pappi et seda ebaõnne siluda
              Jah, see on teine asi, kui ühe sessiga läheb raha ära ning ei ole raha, et seda tulemust siluda. Selleks ongi vaja korralikku bankrolli ja probleem on lahendatud.

Comment

• leits

Algselt postitas TIGRANO
                Jah, see on teine asi, kui ühe sessiga läheb raha ära ning ei ole raha, et seda tulemust siluda. Selleks ongi vaja korralikku bankrolli ja probleem on lahendatud.
                korralik bankroll = SMSLAEN

Comment

• lenin
                  Jube Noob
                  • Dec 2008
                  • 133

mnjah. kuidas sa seda BR ehitad normaalseks kui pidevalt papp nina eest pihta pannakse ???

Comment

• ESTPatrick
                    Olümpsi Mägi Aivar
                    • Nov 2008
                    • 5572

Algselt postitas lenin
                    mnjah. kuidas sa seda BR ehitad normaalseks kui pidevalt papp nina eest pihta pannakse ???
                    arened

Comment

• BuildUp
                      Pokkerihai
                      • Oct 2008
                      • 2547

Algselt postitas lenin
                      Obv sa oled liiga fresh vend pokkeris. Mängi pool aastat veel ja usun, et su mõttemaailm on veidi teine.

Comment

• leits

jee +5bi täna. ja kuu on plussis , bmw avatar starsis aitas.
                        täna oli teh debiil minig vant. me mingi 150BB deepid mõlemad. AQ3 board, ma obv pf pand, call, panin flopis ca 90%, insta min raise, insta call. turn 4 panen ca 75% potist, insta call. rivewr mingi 9 vms, insta AI ma, ta insta call, näitab 66. No wtf,mul obv AQ, tahtsid välja teha

Comment

• leits

Pokkeri koha pealt päris eht, pretty palju + päevi olen viimasel ajal suutnud näidata, loodame, et kisub nüüd paremuse poole. Auto sai eile puhtaks tehtud. 5h küüriti ja 700 krooni, peab meeldima. Ilus puhas on nii seest kui väljast (nahad värgid head pehmed), aga sitt uudis tuli ka. Auto on nii kriimuline obv seda pigi ka nii täis et kevade hakul peab poleerida laskma ja siis püsivaha peale, peaks ukei olema ka sii s:D

Comment

• Tigrano
                            Administraator
                            • Oct 2008
                            • 7614

Hea töö ja tee platinium ka ikka ära

Comment

• RudiTurbo
                              Klubi Liige
                              • Oct 2008
                              • 4167

Teeme järgmine kuu Platinum racei leits ;D
                              Ma üritan ka see kuu endale ametlikult 30BI rolli NL50 jaoks kokku saada. Kuigi hetkel tuli väike swing NL25's peale, mõned päevad ei mänginud, täna õhtul hakkan edasi grindima :)
                              See kuu läheb mul Goldstariga napiks, hetkel olen mingi 1800 VPP'd teinud. Aga kui nv kõva volume peale teha lõpuks, nagu mitu NV'd omale lubanud olen, siis peaks ära tulema!

Comment

• leits

No ma ei usu et ma jõuan platriniumiks teham, see eeldab päris palju mängimist mult + mu arvuti on pool emane hetkel ning õppida on ka nats ja 24 l2hen juba minema ;/

Comment

Working...