Blogi: Leits - Egotrippija! [100NL FR]

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Rage
    Klubi Liige
    • Nov 2008
    • 6853

Re: Leits - elu on lill

võibolla siis ei peaks koguaeg nuppe panema? korja väiksemat valuet ja nuppe pane nutsiga? eriti arvestades sinu luckboxi..

Comment

• alaska
      forever
      • Oct 2008
      • 6599

Algselt postitas Rage
      võibolla siis ei peaks koguaeg nuppe panema? korja väiksemat valuet ja nuppe pane nutsiga? eriti arvestades sinu luckboxi..
      Seni kuni aJ ja KQ ära callib allini oleks patt panemata jätta.

Comment

• RudiTurbo
        Klubi Liige
        • Oct 2008
        • 4167

Paned nagu liialt tihti nuppe jah, rahulikult mängides olex riveril kerge fold olnud.

Comment

• lebovend
          Pokkerihai
          • Oct 2008
          • 2420

klge te ajate paska ju? kui sa oled ees ja saad nupud sisse, siis ongi päev korras.

M8elda nyyd, et oelks riveril saanud foldida, halllooo? olete ikka pokkerim2ngijad?

Comment

• muhkLionu
            Grinder
            • Jan 2009
            • 522

Algselt postitas alaska
            Seni kuni aJ ja KQ ära callib allini oleks patt panemata jätta.
            Sellepärast callivadki, et ei karda enam.

Comment

• leits
              Hundinui
              • Apr 2009
              • 9562

Algselt postitas RudiTurbo
              Paned nagu liialt tihti nuppe jah, rahulikult mängides olex riveril kerge fold olnud.
              m,ida vittu ma foldin seda v kui ma ees olen? see ongi kogu asja mõte et rahad sisse saada kui ees oled ju või mis

Comment

• leits
                Hundinui
                • Apr 2009
                • 9562

AK vs A7 60$ pot .. no flopis kena 7 ..pf ai obv .. t2iesti haige mitte yhtegi korda ei saa raha kui ees oled

Comment

• leits
                  Hundinui
                  • Apr 2009
                  • 9562

Algselt postitas RudiTurbo
                  kusjuures ma tahaks t2itsa huvipärats su kirjutisi siis n2ha kui sul oleks smasugune run seljataga .. n2ha su mõtte maialma siis ... kui jooksed ca 65BI below ev

Comment

• leits
                    Hundinui
                    • Apr 2009
                    • 9562

ja 140 daalane pot .. 6Q9 flopist nuppe .. mnul obv 99 .. KQ vastas .. runner runner mast tahtis tulla.. 6.5BI below ev today .. **** k2ige ***** ausõna

**** MINGE ***** MULKLE AITAB .. QJJ FLOPILT NUPPE .. OBV MUL KJ ... **** AT CALLIB JA TÕMBAB AGAIN RUNNER RUNNER MASTI...K2IGE ***** TÕSISELT MINGE KURADI MUNNI AUSÕNA OMA VARIATSIOONIDE JUTTUDEG JUBA-. **** TE EI N2E NAHUI OMA KÕIGE SITASEMAS UNES KA SIUYKEST PASKA

tyra shwodowns % cõit on kõva 21% .. mitte yhtegi suurt ai ei võida . kõik on mingi bad beta ja bad beat .. saatsin neile tyrastanud ub munnidele kirja te tõmmaku oma vitusele rigged saidile tuli otsa

Comment

• marguzz22
                      Vana Tegija
                      • Oct 2008
                      • 1458

LAHKU PALUN SEALT VÕRGUS SEE ON RIGGGED SHIT SEAL MA ÜTLEN ENNE KUI BUSTOLANDI LÄHED -> ONGAME VÕI PS

Comment

• Rage
                        Klubi Liige
                        • Nov 2008
                        • 6853

imo siis pigem juba võta see otsus vastu ja quiti pokker.. pole sinu mäng.

Comment

• Pahvak
                          Pastilaa?? Ei!
                          • Dec 2008
                          • 4431

Kuidas roll üldse sellisele asjale sul vastu peab?
                          Fullstacks have more fun.

Comment

• Pahvak
                            Pastilaa?? Ei!
                            • Dec 2008
                            • 4431

Algselt postitas Rage
                            imo siis pigem juba võta see otsus vastu ja quiti pokker.. pole sinu mäng.
                            Rofl. Algul öeldakse, et ära liiga palju raha sisse pane kui ees oled ja varsti öeldakse, et leitsil halvad geenid vms, et luckbox katki.
                            Fullstacks have more fun.

Comment

• alaska
                              forever
                              • Oct 2008
                              • 6599

QJJ FLOPILT NUPPE .. OBV MUL KJ ... **** AT CALLIB
                              No see sait peab olema kuldne, kus aukuostuga rahulikult allin ära callitakse. Olukorrad kõlavad nagu sa freerolle mängiks. :o

Comment

• RudiTurbo
                                Klubi Liige
                                • Oct 2008
                                • 4167

Algselt postitas leits
                                m,ida ***** ma foldin seda v kui ma ees olen? see ongi kogu asja mõte et rahad sisse saada kui ees oled ju või mis
                                Pokkerit annab mängida võitvana igatmoodi. Kui Sul on variatsiooniga probleeme, siis milleks minna kogu aeg all ini ja lasta kaartidel tulemuse üle otsustada. Jah pikas jooksus peaksid sedasi rohkem võitma, kuid kui Sul on pidev pask jooks, siis need kaotatud all inid mõjutavad Su mängu ning kaotad rohkem hilisema sita mängu pärast. Ja ma olen 100% kindel, et need haiged biidid mingil määral mõjutavad Su mängu.

Võimalik on ka mängida võitvana small ball pokkerit, kus enne showdowni on alati võimalik näha ära see kuradima turn või river ning pot on riveriks alati suht suur, et seal see otsustav suur bet veel saada või ära foldida. Winrate vb tõesti on väixem, kuid mina ei usu, et see vahe nüüd mingi megasuur on.

Ning praeguse pasa jooxuga on küsimus vb selles, kas ON WINRATE, või EI OLE. Isiklikult arvan, et pigem winrate olex teist varianti mängides.

Ütleme, et Sa flopid 30 korda seti vastu straighti. Teoorias võidad Sa 20 potti flopil shovedes ning kaotad 10.

Võidad 1000$,
                                kaotad 500$,
                                kasum 500$

Sellel juhul small balli mängides positsioonis olles callime turni ja riveri ning 12 korral ei muutu board ohtlikuks ning riveril reraisime all ini ja vastane callib 9l korral(500$),8'l korral tuleb ohtlik kaart boardile ja riveris vastane check foldib või callib väixema beti(240$), kahel korral ntx bluffib Sind flushi kaardiga välja (-40$)
                                Ning paardunud boardi korral teed 3 halba calli riveris vastase imidzi tõttu(-130$) 7el korral foldid riveri suurele betile(-150$)

Võidad 740$
                                Kaotad 320$
                                Kasum 420$

************************************************** **********************************************

Sul on praegu variatsioon peal, Sina reaalselt võidad 16 potti 14st,
                                võidad 800$,
                                kaotad 700$
                                kasum 100$

Small balliga Ütleme pooltel kordadel saad all ini või suure beti riveril 330$, ülejäänud kordadel tuleb riverilt ohtliku boardi tõttu vähem (240$)

14'el korral tuleb siis jälle boardile paar ja 3'l korral teed jälle halva calli (-130$) ning 11'l korral foldid ära ja kaotad ainult preflop ,flopi ja turni calli umbes (-250$).

Võidad 570$
                                Kaotad 280$
                                Kasum 290$

Võite mind maha lasta või midaiganes, aga see näide on selline UMBKAUDNE Näide kuidas annaks mängida olukorda, kus oleme heads up potis postisioonis olles flopanud straighti seti vastu.
                                Summad panin siis umbes NL50 järgi ning vb on mõni asi natuke valesti arvestatud, sest olen seda postitust kirjutanud juba 2 tundi koolis grupitöö kõrvale.
                                Mõistke seda, et nende kasumi numbrite suurusjärk võib olla HOOPIS teistsugune, kuid mis on tähtis point, et õige variatsiooni puhul saame all inides kätte maximum value ning kasum tuleb suurem kui small balli mängides, kuid kui on peal variatsioon, siis annab meil hilisematel tänavatel nii palju folde teha HEA MÄNGIJANA, et meie kasum on suurem, kui flopil nuppe pannes.
                                Muidugi peaxime mängima alati sedasi, kuda longrunis olex parem kasu, kuid arvestades vb inimese tildi faktorit ja iseloomu, siis võib olla teatud mängijatele kasulikum mängida small balli, sest kui iga suckoutiga kaasneb veel tilt ning hunnik paskasi calle, siis võitev mängija reaalsuses ongi hoopis break-even või kaotav mängija.

Comment

Working...