Blogi: Leits - Egotrippija! [100NL FR]

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • vsiu100
    Moderaator
    • Oct 2008
    • 4253

Re: Leits - elu on lill

Algselt postitas mihkel88
    olen ka mõelnud arcticus käima hakkamisele, kas seal tudengil soodustusi pole? Veits kahtlane on see personaalne hinnapakkumine vms ja et kodukal hindu pole.
    käisin tallinnas arcticus nn personaalsel tuuril.
    kena chick näitas maja, jalutas ringi ja tutvustas võimalusi ja hindu. pole midagi kahtlast. hind jäi ca 900 kanti kuu, mis on tavaline. seal sees jõusaal, ujula, saun. ei meeldinud see et aastaks pead lepingu tegema ja klotsi köhima.

Comment

• Rage
      Klubi Liige
      • Nov 2008
      • 6853

Algselt postitas vsiu100
      käisin tallinnas arcticus nn personaalsel tuuril.
      kena chick näitas maja, jalutas ringi ja tutvustas võimalusi ja hindu. pole midagi kahtlast. hind jäi ca 900 kanti kuu, mis on tavaline. seal sees jõusaal, ujula, saun. ei meeldinud see et aastaks pead lepingu tegema ja klotsi köhima.
      nohh.. maksate 900... pole hullu.. peaasi et tulemus poleks see:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=U1trkBh92bk[/youtube]

Comment

• Owner85
        Klubi Liige
        • Aug 2009
        • 2146

tudengite kohta ei tea,aga see personaalne on pm BS,et ikagi sama hind tuleb nagu teistel,see on mingi fancy stuff lihtsalt et ala lähed personaalsele vestlusele,aga koht on parim tartus!

Comment

• vsiu100
          Moderaator
          • Oct 2008
          • 4253

noh, mul oli tln-s ka algul et wtf, kus on hinnakiri kodulehel?
          aga mulle meeldis see personaalne tutvustus. lahe-sõbralik neiu, tasuta trenn, ujumine ja saun peale esmast tutvustust ja räägiti kõik võimalused ära. eriti hea neile, kes esimest korda hakkavad saalis käima ja asi on teistmoodi, kui lihtsalt netis rippuv hinnakiri.
          ega jah see et kui on personaalne ei tähenda, et kohe suured aled tehakse. minul jäi sealne kaart võtmata, kuna aastane leping sucks

Comment

• Owner85
            Klubi Liige
            • Aug 2009
            • 2146

sama seis,ilus kena tüdo ja tasuta laks esimene korda ja tegin aastase lepingu!

Comment

• Rage
              Klubi Liige
              • Nov 2008
              • 6853

Algselt postitas Owner85
              sama seis,ilus kena tüdo ja tasuta laks esimene korda ja tegin aastase lepingu!
              kõlab nagu bordelli reklaam:-D

Comment

• taipupole
                Lõpuboss
                • Oct 2008
                • 2181

Algselt postitas hotcocacola
                leits, peame jah articu vms kliendikaardid ära tegema :D
                ma ise ka juba üritan jõuda sinna väga pikemat aega...aga no huijar
                Mina käin Tartu Arcticus ja olen käinud peaaegu kõigis teistes klubides tutvumas kas töö pärast või mõnel muul põhjusel. Tuleb tunnistada, et Arctic meeldib mulle kõige enam, suur pluss on muidugi asukoht, kuid kõik muu ka: on jõusaal, on ujula ja on saun. Täpselt kolm asja, mida ma tahan. Grupitrennidele pole eriti mõelnud.

Probleem on muidugi selles, et ma ei viitsi seal käia. Viimase kolme kuu peale tuleb mingi kaks trenni kuus keskmiselt, sest jalgpalli taon enivei. Kuid see kuu on eesmärk min 3 korda nädalas käia, sest mõttetu raha niisama põletada. Eile sai 40 minti ujutud ja siis saunas leilitatud. Mõnus. Homme jälle ja siis nädalavahetusel.

Ahjaaa, kui teete endale seda paketti, siis andke märku, sest liikme soovitusel saab mingit soodustuse. Tuleb ehk mõlemale kasuks.

Comment

• leits
                  Hundinui
                  • Apr 2009
                  • 9562

aastast lepingut ei taha teha. Lihtsam on auras käia, ma erilind raua painutaja ei ole.. Tehti ka seal artikus tuur.. Ujula on pisike, no idea kui palju rahvast, sīis ei kannata ujuda ka i ges

Comment

• taipupole
                    Lõpuboss
                    • Oct 2008
                    • 2181

Algselt postitas leits
                    aastast lepingut ei taha teha. Lihtsam on auras käia, ma erilind raua painutaja ei ole.. Tehti ka seal artikus tuur.. Ujula on pisike, no idea kui palju rahvast, sīis ei kannata ujuda ka i ges
                    Ujuda on Arcticus umbes neli korda parem kui Auras. Vähemalt kui vana Aura ajaga võrrelda, kui koolid seal oma lapsi ujuma tõid. Arcticus oled tavaliselt kas üksi või kaks inimest rajale, eile oli esimene kord poole aasta jooksul, kui korraks kolm oli. Mingiks viieks minutiks.

Mulle meeldis see aastase paketi idee seetõttu, et kui raha taskust kaob, siis on sund trenni ka teha. Noh, minu puhul, tuleb välja, et ei tööta. Kuid panen töötama.

Comment

• vsiu100
                      Moderaator
                      • Oct 2008
                      • 4253

leits, proovi kepikõndi.

Comment

• hotcocacola
                        HTCCACLA
                        • Oct 2008
                        • 14473

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1HKuD05nN6s&feature=related[/youtube]

pigem see

Comment

• AshrakWhite
                          Grinder
                          • Oct 2008
                          • 666

Algselt postitas leits
                          seal ujuda ka saab v
                          jup ujula jõusaal puhtad põrandad squashi saab ka mängida.

tähtajatud lepingud ka, või semi tähtajatud, esimesed 2 kuud pead maksma peale seda võid anytime lepingu katkestada.

Comment

• Aristotep
                            Grinder
                            • Oct 2008
                            • 605

Palju see aastane pakett maksma läheks?

Comment

• ranka
                              Miljon Põhjust Kodus Olla
                              • Sep 2008
                              • 36444

Kuukaart on kõige mõttekam ja mugavam aga näiteks Pärnus jõusaalis ma ei saanud seda kunagi "täis". Mõtlen siis seda, igakord eraldi makstes oleks läinud vähem raha, kui kuukaardiga või enam vähem sama hind tuli. Põhjus oli muidugi selles, et sai jörgeniga suheldud ning siis jõusaali kõrvale oli kogu aeg ujumine ja ka nädalavahetuseti poksitrennid või jooksmised. Selline maru tempo ala - esmasp jõukas, teisp ujumine, kolmap jõukas, neljap vaba, reedel jooksmine, laup poks, pühap vaba ja uus tsükkel, mille sees oli ka TIGRANO uisutamine viskas lõpus nii läbi, et ei viitsinud 2 nädalat peale ujumise midagi teha :)

Aga samas selline vahelduv trenn on ikkagi mõnusam, kui nühkida aastase kaardiga ühes-kohas ühes rütmis. Parem käin vahelduseks väljas jooksmas, uisutamas, rattaga sõitmas või kotti tagumas, kui nädalas ühes rütmis korra ujumas, korra jõusaalis. Siit võiks edasi arendada teemat, et paljud inimesed teevad sellist rütmi, veel enam nad ka jõusaalis teevad igakord, TÄPSELT samas järjekorras, samasid harjutusi. Ma ei tea, kas see tõsi on aga fitness.ee foorumitest lugesin, et täpselt samas rütmis ja samade harjutuste tegemisel areng muutub väga aeglaseks ja selle välistamiseks tuleks muuta harjutusi ja nende järjekorda.

Comment

• Owner85
                                Klubi Liige
                                • Aug 2009
                                • 2146

no kui liitud nii et sul keegi ees seal,mingi tuttav vms siis tuleb kuu tasu ca 700-750.- muidu on ca 850!ise just jõudsin :)peab meeldima :P
                                to:taipupole,mis satsis sa jalkat lased?enivai minge trenni,mindsetile mõjub ästi!

Comment

Working...