"375" - Minu väike vingumisnurk. Sisse piiluda omal vastutusel.

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • lollir
    Julm Donk
    • Mar 2009
    • 34

Re: "375"

4.4sed 180 mehe omad on täis donkfest ju! FT's alles tuleb tavaliselt oskuslike mängijaid vastu, enne mitte! Kui suckouti ei saa enne seda siis oled kindlalt mõnusalt rahas

Comment

• EdgarP
      Õpihimuline Mängur
      • Jan 2009
      • 368

Algselt postitas lollir
      4.4sed 180 mehe omad on täis donkfest ju! FT's alles tuleb tavaliselt oskuslike mängijaid vastu, enne mitte! Kui suckouti ei saa enne seda siis oled kindlalt mõnusalt rahas
      Väga ei viitsinud eelmisi lehekülgi läbi lugeda ?
      Ja 4.40sed on kuidas kunagi ning kui kaardi haldjas vs random tögavad,siis pole seal võimalik suurt midagi teha

Comment

• lebovend
        Pokkerihai
        • Oct 2008
        • 2420

Nonii. Täna olen jälle toksinud päris mõnusalt neid DONe, teen enne kuu lõppu
        GoldStari ära, et lihtsalt lahe olla(sest ega midagi kasulikku nagunii sellest ei saa ju)

Igatahes pole pokkerit ilma variatsioonita. Ka täna oli ROI keskmisest väga erinev. Aga
        õnneks oli variatsioon täna minu kasuks. Seega DONidega tegin eilse suure cashikaotuse tasa
        pluss rohkemgi veel, sain taaskord bankrolli 10 taalase DONide jaoks ja kuigi algus tundus
        karvane, sain siiski ka nendega l6puks plussi(varem oli nendega 3 buyini miinust). Seega
        õhtu on läinud edukalt, poes on käidud, kommid on laual ja kaks pudelt energiajooki ka.

Grind on!

Comment

• lebovend
          Pokkerihai
          • Oct 2008
          • 2420

Umm, wow. Selle jaoks me ju m2ngimegi pokkerit, et seda tunnet kogeda. No ylim6nusalt
          läksid viimased sessid. Lihtsalt super. Toon allpool eraldi välja 5 ja 10 taala DONid, siis
          saate isegi aru,  kui hästi kaart jooksis ja kui palju rolli mängib ikkagi kellaaeg, millal
          online pokkeriga tegeleda:

$5.20 DONid:
          Läbi mängitud: 1284 mängu.
          ROI: 6.2%
          $/hr: $8.19

$10.40 DONid:
          Läbi mängitud: 140 mängu.
          ROI: 15%
          $/hr: $40.0

Arvan, et vist ei roni nüüd niipea 20 taalaseid toksima, loodan, et suudan piisavat tunnitasu
          saada $10 DONides ja seda võimalikult stabiilselt. Äkki peakski ainult õhtuti pärast 22.00 mängima.
          Hmm, no eks näis.

Tänan tähelepanu eest!

Comment

• ranka
            Miljon Põhjust Kodus Olla
            • Sep 2008
            • 36444

Ma olen mõelnud, et kui ma oleksin hea SNG või/ja HU mängija, siis ma mängiks primas rounderseid - just neljandat ja kolmandat levelit ning koguks tokeneid.

Mu küsimus on, et miks sa, kui plussis SNG mängija seda ei tee? Ma arvaks, et rounder (starsis steps) formaadis turniiridel on fishe tunduvalt rohkem, kuna auhinnafond viiendal levelil on suur ning mitte ükski fish ei saa hit&runi teha (sest tokeneid ei saa vhaepela rahaks vahetadA). See peaks ju hoidma sitaks dead money raha puus.

Comment

• RudiTurbo
              Klubi Liige
              • Oct 2008
              • 4167

Ma olen neid vahel proovinud Trios, see esimene round on alati nii rigged ;D
              Aga ega ma neid väga palju ka proovinud pole, probleem on selles, et nad ei täitu eriti kiiresti, muidu päris kena variant tundub tõesti rahategemiseks.

Samuti teeksin Starsis neid stepse hulgi, aga probleem on selles, et need söövad bankrolli ära enne kui valueni jõuad.

Muidu starsis olen üxkord WCOOPi ajal ühe katsega jõudnud läbi 3 stepsi ning neljandas sain uue katse neljandasse, ehk siis viienda bubble. Järgmisel katsel langesin kolmandasse , sealt jälle kohe tagasi neljandasse, kuid siis lõppes mu teekond.

Aga kui teha omale kõigepealt hunnik lvl 2 tickteteid jne, siis peaks ikka mingi value lõpuks kätte saama, kas siis kuuendast või neljandast.

Comment

• ranka
                • Sep 2008
                • 36444

Starsis on jama see, et need 40 tablevad bokud on nendel turniiridel, kolmanda või neljanda stepsi ticketi ($215) saad sealt rahapuust välja viia $215 sisseostuga turniiride rahapuusse ja kolmandaks stepsidel ei ole kindlustatud rahaline summa vaid enamus on mõeldud teistele turniiridele.

Comment

• RudiTurbo
                  Klubi Liige
                  • Oct 2008
                  • 4167

Kuskilt lugesin midagi, et järgmine aasta vist ei saa enam Stars kohti sisse osta WSOPile , seega paketi raha saadakse cashis ja pead ise sisse ostma, aga ma ei mäleta kus seda nägin, mingi 2p2 teema vist oli ammu.

Comment

• lebovend
                    Pokkerihai
                    • Oct 2008
                    • 2420

Kui rohkem sai mängitud Triobetis, siis sai neid ikka proovitud kyll. Aga jah, seal
                    jääb mängijatest puudu, et stabiilselt toota.

Ning PokerStarsis just tsekkisin, ma kas ei leidnud v6i ongi nii, et k6ik Stepsid viivad
                    välja Steps 6-ni ja seal kukutakse jagama igasuguseid pakette, mitte sula.

EDIT: Pluss variatsioon peaks siiski paljudes kordades jubedam olema, kui DONides ning
                    Mina, Tilt ja Variatsioon pole juba ammu enam sõbrad.

Comment

• ranka
                      • Sep 2008
                      • 36444

Algselt postitas RudiTurbo
                      Kuskilt lugesin midagi, et järgmine aasta vist ei saa enam Stars kohti sisse osta WSOPile , seega paketi raha saadakse cashis ja pead ise sisse ostma, aga ma ei mäleta kus seda nägin, mingi 2p2 teema vist oli ammu.
                      Ma võin eksida aga minu arvates sa ei saa sularahas vaid $W dollarites ning ostad läbi Starsi "eri turniiri" end sisse. Ja igasugu mitte puhaste doltside vahetamine on paras kepp, võid saada külma või kui kasutad suuri usaldusväärseid saite, siis pead maksma vahendajale pappi, mis short-termis polegi kõige hullem. Kui aga kavatsed nii SNG mängijana elatuda, et kvaliftseerud pakettidele läbi stepside (ma ei ole kindel, kas kõike stepse papiks saab vahetada, WSOP omasid peaks saama) ja saad $W dollareid, siis long runnis anna ära väga suure hulga oma ROI-st.

Kui aga saab otse sullis selle, siis võite mu jutule sellise märgi peale tõmmata.

Algselt postitas lebovend
                      Kui rohkem sai mängitud Triobetis, siis sai neid ikka proovitud kyll. Aga jah, seal
                      jääb mängijatest puudu, et stabiilselt toota.
                      Kui kunagi vaatasin, siis õhtu peale paar Level 3 ja Level 4 roundersit ikka käima läks ning isegi Level 5 mäng ei olnud eriti harukordne. Samuti ei ole mu idee miski uus ja tihti võis näha samadel turniiridel samasid nägusid.. Aga kui tiirutada Level4-as, mille buy-in on t275+t27.5, kus esimesed 5 saavad t600 (550+50 tokenit) ja kui see päevas paar korda täitub, siis mulle tundub, et see on päris-päris hea diil SNG mängijale ja võid ilma bankrolli reegliteta väga kiirelt väga kõrgele jõuda. 10,000 tokenite rolli juures hakata stabiilselt ainult level4 ja level5 mängima, siis peaks toitma küll, samuti reikbäk peaks aitama nats.

Täna, kui meeles siis hoian lobbyl silma peal ehk nüüd peale Ladbrokesi tulekut täituvad need lauad veelgi kiiremini, sest õhtusel ajal on pidevalt 20,000 mängijat online.

Algselt postitas lebovend
                      Ning PokerStarsis just tsekkisin, ma kas ei leidnud v6i ongi nii, et k6ik Stepsid viivad
                      välja Steps 6-ni ja seal kukutakse jagama igasuguseid pakette, mitte sula.
                      Nii peaks olema, step4 piletiga saad osta sisse ka $215 buy-iniga turniiridel (Sunday Million, Warm-Up jne.)

Comment

• RudiTurbo
                        Klubi Liige
                        • Oct 2008
                        • 4167

See lvl 4 on jah, nagu double or nothing

Aga kas ma saan sellest tokenite süsteemist õieti aru, et ntx, kui võidan lvl 1 ära ja saan lvl 2 tokeni, siis saan selle eest kas teha ühe lvl 2 tourney või 5 lvl 1 tourneyt?

Comment

• ranka
                          • Sep 2008
                          • 36444

Algselt postitas RudiTurbo
                          See lvl 4 on jah, nagu double or nothing

Aga kas ma saan sellest tokenite süsteemist õieti aru, et ntx, kui võidan lvl 1 ära ja saan lvl 2 tokeni, siis saan selle eest kas teha ühe lvl 2 tourney või 5 lvl 1 tourneyt?
                          Minuteada küll, sest tokenid on sisuliselt MicroGamingu turniiri dollarid, mida saad kasutada ainult roundersite turniiridel. Nii kordadki ainult ühte levelit ja kasvatad tokenite arvu ning hakkad bankrolli rohkem jälgima. Fishid ju tuntud bankroll managmendi eirajad ja raiuvad kalevipoja kombel kogu aeg ülesse, mis on hea, sest nii on ka suhteliselt kõrgete buy-inidega roundersid üpriski fishised ja nagu ma enne mainisin - nad ei saa ju enne cashouti teha, kui tokenid on rahaks vahetatud ja seda saab teha ainult level viies. Seega kui fish on ühes turniiril, siis tema raha saab kaduda ära ainult läbi rakemasina pokkerituppa aga tõesti kahtlen, et seal tase nii tugev on.

Comment

• lebovend
                            Pokkerihai
                            • Oct 2008
                            • 2420

Niih, h2sti v2ike vahekokkuv6te. Eile ei teinud yhtegi DONi. Vot ei olnud tuju ja
                            ei teinud. Teen mis tahan. Olen nii 2ge. Pealegi 6htul kui oleks tahtnud, siis kardan et poleks
                            saanud(v2hemalt eelmine pyhap oli kyll v6imatu midagi Starsis teha). T2na tegin siis t88
                            juures cashi, j2lle multitabletasin turbolaudades NL10t ja etskae, suutsin isegi 400+ BBd plussi j22da.
                            Laudades n2gin ka lenCi, kes ytles, et ehitab endale Starsis rolli. Edu sulle!

Koju j6udes tegin nyyd 1 h2sti v2ikese sessi ehk 21 m2ngu ja kuigi tervis on hetkel pask ning otsustavates k2tes tehti 3 ja 2 outeri suckoute 5-6 tykki, suutsin siiski sessiga nulli j22da. Seega olen
                            ylimalt rahul. Keset sessi kasutasin j2llegi Sharkscopei 5 tasuta otsingut 2ra ja seegi kord ei petnud
                            mu vaist mind ehk as usual, 3-4 otsingut 5st leian j2lle v6itvaid m2ngijaid, kelle kohta note teha Starsis. Toon t2na otsinguakna ka siia, et n2ha millest r22gin.

Egas muud midagi, kui edasi grindima, enne 28ndat oleks vaja KullaTähe staatus saada, siis
                            saab osaleda ilma satikata Monthly 100k freerollis, milles osalejate arvu kohta mul infot pole ning teiseks
                            saan proovida satikaid 75k Weekly Freerollile, kus viimane kord oli osalejaid 1500, mis on isegi yllatavalt v2ike v6rreldes Starsi igap2evaste regularturnadega, kus on umbes sama prize pool, aga osalejaid 2-4 korda rohkem ning lisaks spamitakse veel addone ja rebuysid. Seega, kui kellelgi on v6imalus neid freerolle
                            teha, soovitan siiralt nendega aega viita...kasv6i 6lle k6rvale.

Comment

• RudiTurbo
                              Klubi Liige
                              • Oct 2008
                              • 4167

Sick, 5 dollaristega on tüüp teinud 5k$!!

Comment

• Aristotep
                                Grinder
                                • Oct 2008
                                • 605

Sick grind, muud midagi.

Comment

Working...