"375" - Minu väike vingumisnurk. Sisse piiluda omal vastutusel.

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • lebovend
    Pokkerihai
    • Oct 2008
    • 2420

Re: "375" - Minu väike vingumisnurk. Sisse piiluda omal vastutusel.

1.Ma ei tea mis teema selle minu eelmise postitusega on, et miks need laused sellises vormis on. Eks olid mõningased õlled
    ka sees ja ei viitsi enam mõelda, mis selle võis põhjustada.
    2.Sa tuled siia sellisel toonil uurima minult, et mis ma selles filmis näen? Kas sa tõesti oled praegu nii megatildis või sa reaalselt
    usud, et kui ma seletan sulle ära, miks see film on hea, parem kui Die Hard 2, et siis sa "usudki" mind ja sulle hakkab ka see
    film meeldima? Või mis sinu postituse eesmärk oli kui mitte kuidagi tuimalt ära panna? Muusikamaitsed, filmimaitsed - ega ei ole ju eriti mõtet vaielda. Ses suhtes, et kui sa tõesti ei n2e selles filmis midagi muud peale kodutu haisva hulkuri, siis mul on sinu üle siiralt hea meel. Ausalt.
    3.Kas see NL, BUSTO, FR tagide ette toppimine on kohustuslik ja reeglitega nõutud või oli see mingi range soovitus? Sest ma ei tea isegi, kas mul mingit kindlat limiiti, vormi vms on.

Edit: Ja see juhtus j2lle, teks l2ks looklema ja seekord olen täiesti kaine. Ja ei kasutanud notepadi vms. Ainuke mida ma tegin, on see, et ma vajutan miskipärast
    enterit seal kus ma soovin, et uus rida algaks, kuigi tglt pole enterit vaja vajutada ja
    systeem alustab ridu sinu eest. Pärast seda postitust üritan enterit rohkem mitte kasutada.
    Aa, btw, enne seda eilset looklevat postitust tegin ma nö amatöörreview sellele filmile. Kui sa TÕESTI tahad kuulda, mis mulle meeldib või mis mõtted mul filmi vaadates läbi
    käivad, siis ma võin sulle selle teksti saata PMiga.

Comment

• hotcocacola
      HTCCACLA
      • Oct 2008
      • 14473

no siis pane NL-WAAL

Comment

• Potsataja
        õilishing
        • Oct 2008
        • 5270

Algselt postitas lebovend Vaata postitust
        2.Sa tuled siia sellisel toonil uurima minult, et mis ma selles filmis näen? Kas sa tõesti oled praegu nii megatildis või sa reaalselt
        usud, et kui ma seletan sulle ära, miks see film on hea, parem kui Die Hard 2, et siis sa "usudki" mind ja sulle hakkab ka see
        film meeldima? Või mis sinu postituse eesmärk oli kui mitte kuidagi tuimalt ära panna? Muusikamaitsed, filmimaitsed - ega ei ole ju eriti mõtet vaielda. Ses suhtes, et kui sa tõesti ei n2e selles filmis midagi muud peale kodutu haisva hulkuri, siis mul on sinu üle siiralt hea meel. Ausalt.
        Mind ka näiteks huvitab, mida rahvas selles filmis näeb. Asi ei ole selles, et film hakkaks peale selgitust meeldima, vaid lihtsalt mõistmises. Sama lugu on minul ka teise siin foorumis paljukiidetud filmiga (requiem for a dream).

Comment

• ranka
          Miljon Põhjust Kodus Olla
          • Sep 2008
          • 36444

1.Ma ei tea mis teema selle minu eelmise postitusega on, et miks need laused sellises vormis on. Eks olid mõningased õlled
          ka sees ja ei viitsi enam mõelda, mis selle võis põhjustada.
          3.Kas see NL, BUSTO, FR tagide ette toppimine on kohustuslik ja reeglitega nõutud või oli see mingi range soovitus? Sest ma ei tea isegi, kas mul mingit kindlat limiiti, vormi vms on.

Edit: Ja see juhtus j2lle, teks l2ks looklema ja seekord olen täiesti kaine. Ja ei kasutanud notepadi vms. Ainuke mida ma tegin, on see, et ma vajutan miskipärast
          enterit seal kus ma soovin, et uus rida algaks, kuigi tglt pole enterit vaja vajutada ja
          systeem alustab ridu sinu eest. Pärast seda postitust üritan enterit rohkem mitte kasutada.
          Aa, btw, enne seda eilset looklevat postitust tegin ma nö amatöörreview sellele filmile. Kui sa TÕESTI tahad kuulda, mis mulle meeldib või mis mõtted mul filmi vaadates läbi
          käivad, siis ma võin sulle selle teksti saata PMiga.
          Ei olnud üldse tiltis ja üldse pahapärast ning tagantjärele mõeldes üleüledse valesse teemasse postitatud post (õigem oleks filmid ja sarjad) aga ma lihtsalt ei saanud aru, et miks see film nii hea on ja ootasin sellekohta põhjendust, et nii areneda inimesena ja tulevikus rohkem mõista teisi inimesi. Sina tundusid siis tolle filmi puhul parim põhjendaja, kuna oled seda korduvalt vaadanud :)

Comment

• ranka
            • Sep 2008
            • 36444

Algselt postitas Potsataja Vaata postitust
            Mind ka näiteks huvitab, mida rahvas selles filmis näeb. Asi ei ole selles, et film hakkaks peale selgitust meeldima, vaid lihtsalt mõistmises. Sama lugu on minul ka teise siin foorumis paljukiidetud filmiga (requiem for a dream).
            +1. Panid mu eelmised sõnad paremini ritta :)

Comment

• Pahvak
              Pastilaa?? Ei!
              • Dec 2008
              • 4431

Mingis mõttes õhkab sellest filmist vabadust ja ühiskonna peale vilistamist (nagu pokker elukutsena). Nendest asjadest filmid jms on mulle alati meeldinud.

Alaska blogis ka veidikene juttu sellest filmist

Fullstacks have more fun.

Comment

• lebovend
                Pokkerihai
                • Oct 2008
                • 2420

Noh, perse, tegelikult ma seda blogi siin foorumis avalikustada ei soovinud, aga samal ajal Alaskaga olen ka mina teinud ülevaate sellest filmist nii nagu mina seda näen ja oma sõnadega.

Norijamad vennad lendavad ilmselt kohe kaela, et "Miks sa ühes postituses ülistad raha ja järgmises postituses ülistad filmi, mille peategelase jaoks raha oli halb?" Aga kui mul oleks lõpmatuseni raha, siis ma ei peaks muretsema nende protsesside pärast, kuidas raha saada ja sellega jääks ju ka ära kõik see, mille eest Chris põgenes? :) Fakt on see, et ka filmi peategelane ei saanud ilma rahata hakkama. Ta pidi ostma ju endale relva ja endale kaasa võtma riisi ja varustust.

Anyways, Alaska blogipostitus on ka hästi vormistatud imho.

Comment

• ranka
                  • Sep 2008
                  • 36444

Algselt postitas Pahvak Vaata postitust
                  Mingis mõttes õhkab sellest filmist vabadust ja ühiskonna peale vilistamist (nagu pokker elukutsena). Nendest asjadest filmid jms on mulle alati meeldinud.

Alaska blogis ka veidikene juttu sellest filmist

http://alaska222.blogspot.com/2011/03/into-wild.html
                  Sain sellest ise ka aru, et tahetakse just näidata, et kõik siin elus ei keerle ümber materiaalse pasa: elu on suur seiklus ning võid vabalt vilistada ühiskonnale ning teha ilma suurtemate resursiddeta suurt pulli.

Aga kuna film lõppes tobedalt ning peategelane põhimõtteliselt oma lolluse tõttu suri alaska metsas kui a-sotsiaal: pesemata, kasimata jne. siis tekkis mul kohe mõte, et sitta see vabadus ja muu pask, nii ma küll surra/elada ei taha.

Filmi point oleks hoopis paremini välja tulnud kui peategelane oleks metsast peale väikesi raskusi lahkunud, mõelnud oma elu üle järgi, teinud "muud" asjad korda (just pereasjad) ja siis edasi jätkanud pärast väikest õppetundi oma tegemisi.

Analoogne film oli 127 tundi, kus peategelane samamoodi oma lolluse tõttu (et ei teavitnud teisi) oleks äärepealt kaotanud elu kaljulõhes. Aga kuna ta ei andnud alla, võitles lõpuni ja õppis oma vigadest ning jätkas oma hobi ning põhimõtete ellu viimist pärast nappi pääsemist siis oli seal filmis hea point, rääkimata filmielamusest, mis oli super.

Rõhutan veelkord, et minule into the wildi eesmärk või mõte ei jõudnud täiesti kohale :(

Comment

• ranka
                    • Sep 2008
                    • 36444

Noh, perse, tegelikult ma seda blogi siin foorumis avalikustada ei soovinud, aga samal ajal Alaskaga olen ka mina teinud ülevaate sellest filmist nii nagu mina seda näen ja oma sõnadega.

Norijamad vennad lendavad ilmselt kohe kaela, et "Miks sa ühes postituses ülistad raha ja järgmises postituses ülistad filmi, mille peategelase jaoks raha oli halb?" Aga kui mul oleks lõpmatuseni raha, siis ma ei peaks muretsema nende protsesside pärast, kuidas raha saada ja sellega jääks ju ka ära kõik see, mille eest Chris põgenes? :) Fakt on see, et ka filmi peategelane ei saanud ilma rahata hakkama. Ta pidi ostma ju endale relva ja endale kaasa võtma riisi ja varustust.

Anyways, Alaska blogipostitus on ka hästi vormistatud imho.
                    Ma alaska blogi ei ole veel lugenud aga kohe teen seda enne kui su blogi postile vastan siinsamas (muidu unustan veel). Sain nüüd pihta miks see film sinu jaoks hea on. Sa oled tõenäoliselt sügavam filmivaataja kui mina: sa vaatad detaile, näitlejaid, absoluutselt kõike aga ma olen selline pinnapealsem vana, kes tahab lihtsalt leida filmist miskit elamust läbi tegevuste, mitte ei heida sügavat pilti tagataustale ja kardinatagustele.

Thanks selgituste eest.

Comment

• Pahvak
                      Pastilaa?? Ei!
                      • Dec 2008
                      • 4431

Algselt postitas ranka Vaata postitust
                      Aga kuna film lõppes tobedalt ning peategelane põhimõtteliselt oma lolluse tõttu suri alaska metsas kui a-sotsiaal: pesemata, kasimata jne. siis tekkis mul kohe mõte, et sitta see vabadus ja muu pask, nii ma küll surra/elada ei taha.
                      Ah, et filmilt oli õnnelik lõpp puudu. Suremise pärast ära muretse - nagunii on sul ainult üks võimalus ja ilmselt läheb esimene persse. :)

Mulle see 127h üldse ei meeldinud. Ilmselt olid ootused liiga kõrged, sest olin enne lugenud Ekspressist intervjuud temaga ja selle põhjal tundus ta mega sümpaatne ja tema sõnul tabas film väga hästi asja olemust/nüansse.

Aron Ralston on mees, kes istus 127 tundi kaljulõhes ning pääsemiseks oli lõpuks sunnitud oma käe ära lõikama. Raamatu põhjal väntas Danny Boyle filmi "127 tundi", mis jookseb hetkel ka kinodes.

Comment

• Pahvak
                        Pastilaa?? Ei!
                        • Dec 2008
                        • 4431

Noh, perse, tegelikult ma seda blogi siin foorumis avalikustada ei soovinud
                        Arusaadav. Btw sinu isiklik?

Comment

• lebovend
                          Pokkerihai
                          • Oct 2008
                          • 2420

Ma sain ka praegu umbes nii aru sinust, ranka, et sind mõjutas kõige rohkem filmi lõpp. Et oma viga ja kärvas haisva kollina maha. Et sina niiviisi surra ei taha. Aga kas sa sellest ikka said aru, et see mees ise ka mõistis seda, et ta on valesti teinud? Ta tahtiski tagasi minna ja oma asju äkki korda teha. Rõhk läheb just sellele pisitillukesele stseenile, kus ta kirjutab raamatusse enne oma suremist selle lause, et õnn on tõeline ainult jagades. Et selles suhtes, jah, flmi lõpp oli nö kurb, aga point jõudis kohale peategelase ja kui point jõuab kohale ka vaatajale, siis on ju mingi eesmärk sellel filmil täidetud peale niisama meelelahutuse.

Lühemalt: See film ei taha oma vaatajaid peksta kodudest üksi välja hulkuma, vaid lihtsalt proovida oma mindseti veidi muuta, ilma et peaks üksi kuskil hulkuma.

Comment

• lebovend
                            Pokkerihai
                            • Oct 2008
                            • 2420

Kle ei, see oli random pilt googlest kui ei leidnud enam sõnu hetkeemotsioonide kirjeldamiseks ja märksõnadeks läks otsingusse "smegmane ****" inglise keeles.

Comment

• ranka
                              • Sep 2008
                              • 36444

Ah, et filmilt oli õnnelik lõpp puudu. Suremise pärast ära muretse - nagunii on sul ainult üks võimalus ja ilmselt läheb esimene persse. :)

Mulle see 127h üldse ei meeldinud. Ilmselt olid ootused liiga kõrged, sest olin enne lugenud Ekspressist intervjuud temaga ja selle põhjal tundus ta mega sümpaatne ja tema sõnul tabas film väga hästi asja olemust/nüansse.

http://www.ekspress.ee/news/areen/uu....d?id=39852585
                              Mitte otseselt õnnelik lõpp. Olen kole vähe filme vaadanud ja seetõttu jube raske paraleeli tuua miski muu filminäite põhjal. Minugi poolest oleks ta võinud ära surra aga kuidagi liiga järsku lõppes ära, et nüüd kõik ja finito. Mida autor täpselt öelda tahtis pidid pärrast filmi vaatamist natuke mõtlema.

Ma sain ka praegu umbes nii aru sinust, ranka, et sind mõjutas kõige rohkem filmi lõpp. Et oma viga ja kärvas haisva kollina maha. Et sina niiviisi surra ei taha. Aga kas sa sellest ikka said aru, et see mees ise ka mõistis seda, et ta on valesti teinud? Ta tahtiski tagasi minna ja oma asju äkki korda teha. Rõhk läheb just sellele pisitillukesele stseenile, kus ta kirjutab raamatusse enne oma suremist selle lause, et õnn on tõeline ainult jagades. Et selles suhtes, jah, flmi lõpp oli nö kurb, aga point jõudis kohale peategelase ja kui point jõuab kohale ka vaatajale, siis on ju mingi eesmärk sellel filmil täidetud peale niisama meelelahutuse.

Lühemalt: See film ei taha oma vaatajaid peksta kodudest üksi välja hulkuma, vaid lihtsalt proovida oma mindseti veidi muuta, ilma et peaks üksi kuskil hulkuma.
                              See osa võib-olla jäigi märkamatuks või vähemalt ei suutnud seda omale nii täpselt tõlgendada. Thanks lebovend.

Aa ja filmilõpp ei olnud üldse kurb vaid lihtsalt liialt imelik.

Comment

• lebovend
                                Pokkerihai
                                • Oct 2008
                                • 2420

"You know who dies for their country, kid? Fucking rubes, that's who." - Nucky Thompson

A seda ma oktoobrist enam ei näppinud.

Kuskil on pokkeriblogi ka, a toda on lausa piinlik lugeda, jätame tolle sinnapaika :D

Comment

Working...