"375" - Minu väike vingumisnurk. Sisse piiluda omal vastutusel.

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • K2snakas
    Pokkerihai
    • Feb 2009
    • 2388

Re: "375"

Algselt postitas ranka
    Peale cashouti/boonuse võtmist aktiveerub Starsis karistuseks 14 päevaline doomswitch.
    kõik ei saa sinu moodi oma miljoneid PSi kontol hoida

Comment

• Provoker
      Pokkerihai
      • Jan 2009
      • 3067

Algselt postitas K2snakas
      kõik ei saa sinu moodi oma miljoneid PSi kontol hoida
      Väike kadeduseuss?? ;D

Comment

• lebovend
        Pokkerihai
        • Oct 2008
        • 2420

Algselt postitas EdgarP
        Terve PSi aja peale,kus olen mänginud raha peal (peaks olema alates vist sept-okt ?!) olen mänginud maksimum 100 tavalist SNGd...

Sama mis ma tahtsin juba ennem kirjutada-jah eirasin BR managmenti ja liikusin kiiremini ülesse ja seda selle põhimõttega, et ma üritan neid mitte mängida robotlikult-st ei mängi üle 4 laua korraga-nii saan vaadata ,kelle raise ma callin ning keda pushin,sest giga multitades(mida olen ka teinud-15 lauda korraga) teed sa asju robotlikult ning sisse tulevad leakid - ala callid liiga looseilt või ründad suurt stacki,kes sind any 2 callivad. Ei tea kas need just sind puudutavad,endal oli nii.
        Täiesti õige jutt, tegelikult ikkagi vana tõde :) Vähem laudu ---> kvaliteet, rohkem laudu --> kvantiteet($$$ peer hauer).
        Muidugi saab isegi 20 tabledes robotlikult "mitte stealida suurelt stackilt" ja muid asju sisse harjutada, aga jah, kindlasti ei suudaks longtermis ROId v6rdv22rsena hoida vs 1-4 lauda.

Aga 25% on ikkagi ULMELISELT suur, ilmselgelt on asi käpas sul. Aga ega sa miskit HEMi v6i midagi ei kasuta? Tahaks jubedalt teada, mis su tunnipalk ikka on.

Comment

• EdgarP
          Õpihimuline Mängur
          • Jan 2009
          • 368

Algselt postitas lebovend
          Täiesti õige jutt, tegelikult ikkagi vana tõde :) Vähem laudu ---> kvaliteet, rohkem laudu --> kvantiteet($$$ peer hauer).
          Muidugi saab isegi 20 tabledes robotlikult "mitte stealida suurelt stackilt" ja muid asju sisse harjutada, aga jah, kindlasti ei suudaks longtermis ROId v6rdv22rsena hoida vs 1-4 lauda.

Aga 25% on ikkagi ULMELISELT suur, ilmselgelt on asi käpas sul. Aga ega sa miskit HEMi v6i midagi ei kasuta? Tahaks jubedalt teada, mis su tunnipalk ikka on.
          To Ranka : kuidas seda doomswitchi välja saab lülitada või on autostop,lol ?

lebovend: täiesti õige jutt :) saab kõike ka teha kvantiteediga... head näited sellest on Easycompany5- tema on rohkem 20 Don regular,mängib ka 50 ning enamsti kuskil kuni 30 lauda. Ning 50 doni regular Rickypapro- väga korralikud näitajad,samas multitabeltajad.

Programmina kasutasin Pocker Trackerit, kuid nüüd sai selle aeg läbi- ei meeldinud väga ja kogu vajalikku data kätte saamine võttis liialt aega, et ilmselt üritan HEMiga sina peale mingi aeg saada.

Ühtlasi täheldasin, et PSis on ,kuidas seda seletada... räiged kiiksud...või nüansid,mida tuleks silmas pidada just kuna "random" seda nõuab... et tegelikuses seda iga normaalne pokeri mängija ei teeks...vb see loll jutt... ning samuti pead arusaama,milliseks mäng sinu jaoks kujuneb, et kas pead istuma,näppu imema ja lootma õige kaardi peale(st sa ei lähe ka esimese hea kaardiga sõtta,kuna lihtsalt ei hiti) või saad kiirelt stacki ülesse ja saad kõiki pushida, nii kuidas meeldib jne jne. Et kui sa multitad,siis on sul raske läbi näha iga mängu kujunemise suunda...ning lähed mitmel korral pushima hea kaardiga,õiges positsioonis jne-teed kõike õigesti ,aga see lihtsalt ei ole sinu laud-sa ei hiti... et kui tihti sa viskad preemiumi maha preflop?? ja kui tihti ,kui flopil ei hiti jne jne. Et mõne laua puhul on vaja kindlasti kannatlikust ja head timeingut-tihti piisab vaid ühest võitvast käest ja paarist blind stealist,et mäng edukalt lõpetada. <------ kõike seda jama on raske multitades ning TURBOSID mängides teha...
          Tunnitasu oleneb suuresti,mis limiiti mis koguses mängida... exmaple(mitte et te ise arvutada ei oskaks,lol, aga et näidata ka selle poole miinuseid) : 50+4 DON x 4 - võidad kõik 4 400-216 võidad 3 300-216 võidad 2 200 -216 ja on hoopis miinus :D :D et eks see tunnitasu on seoses kõrgemas limiidis ja vähemaid laudu mängides ebastabiilsem...olen võitnud ka 11 või 12 tki järjest samas olen kaotanud ka 4jast 3,nii et H tasu mõõtmine läheks raskeks.
          Hoian su teemal silma peal ja soovin sulle edu !

Comment

• lebovend
            Pokkerihai
            • Oct 2008
            • 2420

Re: &quot;375&quot;

Yea, no HEM teeb tunnitasu arvutamise k6ik sinu eest ära.

Ning kuidas doomswitch yle kavaldada? Pead cashoute tegema buddytransferi kaudu, siis
            Mr.Doom ei taju 2ra, et sa tglt lased buddyl enda panga arvele saata raha. Selle jaoks ongi
            Pokerclubis Tim, kes tegeleb nende rahaasjadega. Kusjuures teatud saitidel ta ei v6ta enam
            vahelt ka.

Ning kui DONe ei beadi, siis tuleb ju ikkagi cashi minna "kasumit pyydma". Kuna siin foorumirahvale EV graafikud ei meeldi, siis ma pean kuidagi teistmoodi n2itama, miks ma ei beadi NL10t. 75 minutit mängu
            ja -410 Big Blindi. Have fucking fun ja nautige kevadet:

Comment

• EdgarP
              Õpihimuline Mängur
              • Jan 2009
              • 368

Yea, no HEM teeb tunnitasu arvutamise k6ik sinu eest ära.

Ning kuidas doomswitch yle kavaldada? Pead cashoute tegema buddytransferi kaudu, siis
              Mr.Doom ei taju 2ra, et sa tglt lased buddyl enda panga arvele saata raha. Selle jaoks ongi
              Pokerclubis Tim, kes tegeleb nende rahaasjadega. Kusjuures teatud saitidel ta ei v6ta enam
              vahelt ka.

Ning kui DONe ei beadi, siis tuleb ju ikkagi cashi minna "kasumit pyydma". Kuna siin foorumirahvale EV graafikud ei meeldi, siis ma pean kuidagi teistmoodi n2itama, miks ma ei beadi NL10t. 75 minutit mängu
              ja -410 Big Blindi. Have fucking fun ja nautige kevadet:

Kui tõsiselt te nüüd seda doomswitchi juttu siin räägite ???

Teiseks,ma üritasin ka cashis "tasa teha"- räääige miinus....

Kolmandaks tundud vb natuke liiga kärsitu olevat...ma ei tea su mängu ega loomu, aga DONid nõuavad ikka räiget passimist ja kannatlikust, ala nagu istuks tund aega bubbles, lol

Ja ilusat kevade algust sullegi :)

Comment

• hotcocacola
                HTCCACLA
                • Oct 2008
                • 14473

mine pihifsdfsfgsidfhgosufdghsdfgsdufgsfdg -ätRAAAAAAAAAAAAAAAAATRAAAAAAAAAAAAA MA EI SAA AARURURUU :@

teen omaha cashi ja 4x jutti on mul turnil nuts ja river aina paardub (-4 BI), kutid saavad nelikuid :S NO MIDA V*********************** TRAAAAAAAAAAAAAAAAAAA PEDEKARI SEE STARS, NAHUI NAD VÕIX KOHE KÕIK ÄRA HITTIDA JA KOGUA RAHA AÄRA VTTA, SIIS EI SAA TILTIDA :SS::SS:S:S:S:S: FAKEN TRAAAAAaaaaaa

Comment

• lebovend
                  Pokkerihai
                  • Oct 2008
                  • 2420

Sa ikka veel ei usu, et doomswitch on olemas? ...no pildid r22givad enam kui tuhat s6na:

Esimesel pildil on Burget DJ'ks ja see teine ongi PokerStarsi pult. Siin on ka üks igapäevane näide, mis võib juhtuda, kui liiga tugevasti vajutada seda "krasnaja knopkat".

A private space for your group's photos and videos. Share, react, and relive moments together. Available on iOS, Android, and desktop. Free for new sign-ups.

Arvestades veel seda, et puldid on tegelikult väga vanad, siis sageli need nupud kiiluvad kinni ja seepärast ongi m6nikord v2ga pikad downswingid. Räägitakse, et kui PokerStarsis KidPokerile saata 2 senti, siis sageli saab mängija hea jooksu osaliseks.

Comment

• hotcocacola
                    HTCCACLA
                    • Oct 2008
                    • 14473

A private space for your group's photos and videos. Share, react, and relive moments together. Available on iOS, Android, and desktop. Free for new sign-ups.

Arvestades veel seda, et puldid on tegelikult väga vanad, siis sageli need nupud kiiluvad kinni ja seepärast ongi m6nikord v2ga pikad downswingid. Räägitakse, et kui PokerStarsis KidPokerile saata 2 senti, siis sageli saab mängija hea jooksu osaliseks.

kled, mine perse oma doomswitchiga, see on lihtsalt rigged :D. Aga see gif fail on vana, aga alati saab täiega naerda :D:D:D:D:D

Comment

• lebovend
                      Pokkerihai
                      • Oct 2008
                      • 2420

Hetkel on minu nupp vist kinni kiilunud, t2iesti absurdne ju, mis toimub, tänasega -5,5 buyini
                      Ja lisaks suitsetamisele ja joomisele kolmas k6ige suurem p6hjus miks ma vara suren:
                      Ma ei salli idiootseid inimesi ning raiskan tohutult närve ja energiat nende vihkamisele.
                      Siin miski poiss tõmbas pärast minu preflop raisei, betpote flopis ja turnis riverisse masti:
                      MMA HerRo1: u betting to much
                      lebovend: UMM DUH???
                      lebovend: to make your draw expensive, donk
                      MMA HerRo1: shut up fish
                      lebovend: and still you called, rtard
                      MMA HerRo1: u make my nut flush expensive
                      MMA HerRo1: loool
                      MMA HerRo1: fool
                      lebovend: nut flsh DRAW, moron
                      MMA HerRo1: ill get it
                      MMA HerRo1: so ****

Standard käsi täiesti, aga no see, kuidas idioot ise ytleb, et suured betid olid ja siiski callib need maha
                      ja siis veel ylbitseb ning ei saa ise ka aru kui vastuolulist teksti ta ajab. See piiritu inimeste lollus, idiootsus....see hämmastab mind ikka iga päev.

Comment

• Provoker
                        Pokkerihai
                        • Jan 2009
                        • 3067

Vihata küll ei ole mõtet selliseid. Need ju toodavadki lõpuks pappi kuna iga kord draw ei õnnestu. 8)

Comment

• lebovend
                          Pokkerihai
                          • Oct 2008
                          • 2420

Eino see kas 6nnestub mastidraw v6i mitte see pole hetkel yldse oluline. Ma ei m6tlegi ainult
                          pokkerit, kui ma r22gin piiritutest lollustest, ma r22gin yleyldiselt elust. See on lihtsalt
                          nii arusaamatu, kuidas suudetakse j2rjest yllatada debiilsustega. Ma ei teagi, kumb mind
                          rohkem rahutuks teeb, kas lollid inimesed v6i see, et ma ise neid lolle inimesi absoluutselt ei m6ista
                          ehk siis selles m6ttes on nad ju minust k6rgemal, kui ma neist aru ei saa :S

Tough logic, huh?

Comment

• Provoker
                            Pokkerihai
                            • Jan 2009
                            • 3067

Nu lollust leiab igal pool ikka kui ringi vaadata. Ma isiklikult ei vaeva enda pead sellega kui asi mind konkreetselt ei puuduta. Ning lollus on kohati ikka päris hea huumor mis mitmeks päevaks või isegi kauemaks meelde jääb. :)

Comment

• lenC
                              Administraator
                              • Oct 2008
                              • 6440

Eino see kas 6nnestub mastidraw v6i mitte see pole hetkel yldse oluline. Ma ei m6tlegi ainult
                              pokkerit, kui ma r22gin piiritutest lollustest, ma r22gin yleyldiselt elust. See on lihtsalt
                              nii arusaamatu, kuidas suudetakse j2rjest yllatada debiilsustega. Ma ei teagi, kumb mind
                              rohkem rahutuks teeb, kas lollid inimesed v6i see, et ma ise neid lolle inimesi absoluutselt ei m6ista
                              ehk siis selles m6ttes on nad ju minust k6rgemal, kui ma neist aru ei saa :S

Tough logic, huh?
                              No päriselus ei anna need lollakad sulle raha, pokkerilauas aga küll. Soovitan kõik teha, et fishil oleks võimalikult mugav ja hea tuju, kui ta lauas on.

Comment

• EdgarP
                                Õpihimuline Mängur
                                • Jan 2009
                                • 368

lebovend: sain vastuse enda müstilisele ROIle ,mis tänaseks juba 26%.
                                Nimelt arvestab shark ka 4.40sed 180 mehe SNGsid,mida pelan ka enam vähem ja see ROI kõrgeks lööbki

Comment

Working...