"375" - Minu väike vingumisnurk. Sisse piiluda omal vastutusel.

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • UdusOlevSiil

Re: "375"

Algselt postitas goldec
    Mul vastupidi just leak, iga kord kui veidi miinust tuleb lendavad lauad kinni ilma et proovikski plussi saada :D
    See ei pruugi leak olla, kui Sa tunned, et ei suuda oma parimat mägu teha, siis on isegi targem lauad kinni lükata.

Comment

• goldec

Ei, tildiga mul probleeme pole. Väga harva tuleb ette, kui tunnen, et ei suuda parimat mängu teha. (Iseasi muidugi see kui hea mu parim mäng on, haha)
      Aga mingi selline tüdimus ja vastik tunne tuleb, et miks ma rasikan aega selle peale, kui miinuses olen, või break even jooksen ja nagu ütlesin on viimasel ajal seda väga palju olnud.

Comment

• lebovend
        Pokkerihai
        • Oct 2008
        • 2420

Algselt postitas Imric
        Usd 12,05, seega 6,4*12,05 (ei viitsi arvutada) = 72 krooni tunnis ehk 11 520 kuus, obv igati üle Eesti keskmise. Lebovend, üldiselt saada fortuuna konkreetselt p..e, peale seda saad isegi parema runni ja see fcking näkk tihub üksi nurgas nutta,
        Kokkuv6ttes 700 mängu peale $9.44/h. Loodan, et beadin neid 10 taala done ka ja saaks kasv6i paar taalagi tunniteenistuseks juurde, paha ei teeks

Aga sellest fortuuna jutust ei saanud ma nyyd kyll mitte muhvigi aru, et mis sa sellega 8elda tahtsid.

Comment

• RudiTurbo
          Klubi Liige
          • Oct 2008
          • 4167

Tegin praegu 12 20$ DON'i korraga ja vaatasin samal ajal sharkscopes lauas olevate mängijate sharkscope infosi kah.

Silma jäi mingi mängija Almöi, kellel on valusalt stabiilne graafik ning üle 11k profitit ning nägin teda shovemas AK'ga juba suht varaste blindide juures ning siis nägin kui ta lükkas AJo sisse UTG kuskil 1600 chipsiga 8 mängijat olid veel alles 100/200 blindide juures. Huvitav, kas siis nii lampi premiumite shovemisega tulebki lihtsalt mehel raha taskusse?

Aga enamus mängijaid, keda vaatasin olid küll kohutavad, stabiilseid luusereid ka nii palju, et uskumatu lausa. Ühes lauas oli 6 mängijat alles, alla 2k polnud kellelgi stack ja mul oli algul isegi suurim stack 3k'ga ja vaatasin siis, et suht tightid mehed ja lasin kõik sharkscopest läbi, kõik olid kaotavad mängijad peale ühe, kellel oli ainult 600 mängu ja mingi kasum kuskil flipatud lol! Seega lasin neil seal rahulikult sõdida, ühekorra lükkasin AKs sisse, sest hakkasin juba alla 2k vajuma ja suht võrdsed olid veel kõik, kuid peagi nad sõdisid seal mõne venna väixex ja raha tuli taskusse 8)
          Hetkel tuli siis ära 7/12st, kuid AK vs AQ ühes lauas läx metsa, ühes lauas AK vs AA ning ühes lauas KJ shoves ja kuna olin kõige väixem , siis callisin AQ'ga ja board jooxis QK10QK, lollerpergel!

Proovin siis neid natuke täna grindida, tundub, et 12 lauda suht paras, kuid kui umbes 4 lauda järgi, siis viimastel laudadel olukorrad üle vaadata ning meelde jätta, lauad paremasse nurka lükata ja siis uusi laudu avama hakata cascadega vasakule :)

Comment

• lebovend
            Pokkerihai
            • Oct 2008
            • 2420

Njaa. Ma ise siin ka nyyd grindisin m6ned tunnid. No esimese kahe tunni jooksul 3outerite vastu vist
            kaotasin rohkem, kui neid v6itsin. Kolmandal tunnil sain ennast v2ikesesse kasumisse ning oligi
            aeg proovida 10 taala DONe. HORROR j2tkus, ROI tuli -17 ja tagasi 5 taalaste juurde. Masendav.

Ei ole see DONide toksimine ka mingi meelakkumine. Teist päeva j2rjest juba kohutav lebovenna
            ahistamine k2ib.

Comment

• RudiTurbo
              Klubi Liige
              • Oct 2008
              • 4167

Tegin praeguseks juba vist umbes 48 tükki neid, eelmine oli just super sess, tuli 8/12st ning ühes keerasin valusalt kanni liidristacki pealt, kui AQ shovesin, mõtlesin, et mis neil ikka olla saab ja üx värdjas leidis QQ ja obv sain järgmise flipi ka põske.

Ja olin siis juba ühe SNG võrra suht kasumis ja nüüd pidi ikka mingi haige RIGGED sess tulema, kus ainult 4/12st võitsin ja nüüd olen ühe võrra kahjumis + rake.

Rigged sessi nael oli, kui olin pea kõige suurem stack ja 6 oli alles ning suht suur stack lükkas UTG all ini, ma mõtlesin, et no ei ole halb õnn ja AA vastas, callisin, oli hoopis AK, mis suutis flopist A leida, sick rsk! Ja 5st eluliselt tähtsast flipist kaotasin vist 4 ning sessi algul oli veel üx KK vs AK, kus tervet stacki ei kaotanud, kuid jobu checkis kaks tänavat oma flopi A'ga ja riveris otsustasin callida any beti.

1 sess veel ja siis ujuma, loodan, et lõpetan asja vähemalt even - rake hetkel!

Comment

• lebovend
                Pokkerihai
                • Oct 2008
                • 2420

Lol, no ma panin ka viimaste mängude ajal oma oma kaotused siis kirja:

QQ vs 99
                KK vs QQ vs Q9
                AA vs JQ
                99 vs 88
                QQ vs 66
                AA vs JKs (Royal Flush talle, et ikka kindel oleks)
                AA vs 77
                AA vs AK vs 55

Siin nimekirjas on siis alla poolte mängude 2 või 0 oudiste beadid preflop allinidega.
                3 oudiseid, nagu võite ette kujutada, oli persetäis rohkem, 60:40 olukordadest pole
                yldse mõtet rääkida ning flippide peale pole ma juba ammu silmagi pilgutanud.
                Lisaks ofcourse hästi palju olukordi, kus MINA olen taga oma hea käega ja kaotan.

Täna siis 7 tundi mängimist teenistusega $10/h.

Uskumatu, et on võimalik isegi DONe nii tuimalt kaotada. Lihtsalt uskumatu. Esialgu oma
                mängu ma muudatusi ei tee, sest ei taha shorttermile toetudes neid teha. Aga no kaks
                päeva on ainult paska pritsitud näkku. Kui päeva-kaks veel nii asi läheb, siis on asi hapu.

Suht kass olla ja nyyd jooma.

Comment

• RudiTurbo
                  Klubi Liige
                  • Oct 2008
                  • 4167

lol, mul tuli veel üx kebberniit sess, 4/12 veel Seekord pold nagu midagi teha, kaks korda AQ shove SB'lt, AA callib BB'lt.
                  -150$ , yess!

Comment

• Aristotep
                    Grinder
                    • Oct 2008
                    • 605

Viimased 2 päeva on täiesti pe**es DoNidega. Lihtsalt ei ole võimalik võita. Mängi millega tahad, Stars lihtsalt irvitab sulle näkku ja veeretab chipsid vastasele. HEMi EV joont vaadates võtab silme eest mustaks....

Krt, mind huvitab, et mis tulemused see Starsi käte uuring andis. Fck haige 3-oudiste pidu... >:(

Täiesti peaga vastu seina jooksmise tunne on. Vaadati, et mees saab liiga rikkaks ja nüüd tuleb kraanid kinni keerata ja nusserdada igal võimalik kombel.

Comment

• hotcocacola
                      HTCCACLA
                      • Oct 2008
                      • 14473

proovisiin donne ja siis sngsid, täiesti pe**es :S, omal ajal polnud stars rigged, aga nagu mõned juba eelnevalt on väitnud, siis see aasta on asjalood nagu eriti pe**es JA NII ONGI :S

pidevalt lendan monster käega välja või siis kui peaksin ise kobistama floppi oma 3 oudise, siis turni või riverisse on 100% !!!!!!!!! GARANTEERITUD nende out ja persest ma saangi.

tna oli 7x KK mul, neist 6x oli vastas AA, millele kaotasin ja 1x oli AA mille vastu hittisin.
                      NO JA KÕIK KORRAD OLIN MINA ENNE AA-d, tratiltexpress:D, aga õnnex pole hullu väga:D

just

KK vs A6
                      flop: 6xx
                      turn: 6

NOOOOOOOOOOOOOOOO TRA :D
                      ma loodan et ranka ja teiste saadetud handhistory vaadatakse ja scannitakse läbi, et asi on ikka väga mäda:D

Comment

• RudiTurbo
                        Klubi Liige
                        • Oct 2008
                        • 4167

Lebovenna isiklik asdjais pauks teema :D

Comment

• lebovend
                          Pokkerihai
                          • Oct 2008
                          • 2420

tra kui paha oli hommikul olla...

Ot, Aris,sa said ka siis esimese miinusp2eva DONidega???

See oli nyyd kyll p2ris huvitav kokkusattumus, et m6lemad r22kisime, et
                          DONidega pole v6imalik kaotada ja nyyd korraga hakatakse meile
                          anaaloperatsioone tegema.

Comment

• lebovend
                            Pokkerihai
                            • Oct 2008
                            • 2420

[ ] On reaalne, mis kolmandat päeva toimub DONides.

Jälle sügavas miinuses. ABSURD.

Aga ma olen nüüd SilverStar.

[ ] Excitement. Kotib jah.

Ainuke viis, kuidas variatsiooni võita pokkeris, on edasi grindida.

Kui inimene on endas kindel, et ta mängib samamoodi nagu ta koguaeg on mänginud, samat mängu,
                            millega ta on stabiilset kasumit näitanud, siis tal pole ju absoluutselt mingit põhjust lõpetada mängimist
                            ja "teha paus" languse ajal. So fuck it. Edasi grindima.

Comment

• hotcocacola
                              HTCCACLA
                              • Oct 2008
                              • 14473

day2 @ starsi sngdes.

FGISDFHGSUDFHGSDFIGSDFGHSIFDGHSDFIGHSDFigsdofigiap ufoyasgdfaysgdfoaysdgfoaysdgfoyasgdfaosdfasdf

kuidas nad hitivad?
                              kas nad maksavad rohkem raket, seega hitivad full housse paremini ?
                              tundub nii, sest ma ei saa aru, kuidas boku87 suutis võita :D:D

nüüd ma vist tean, miks suured pokkeriässad ostavad end kohe kuhugi 10 000$ buyiniga turnale otse sisse, mitte ei tao satikaid, asi pole selles, et nende bankroll on nii suur, vaid lihtsalt selles, et pokerstarsis oleks kõik nii rigged ja nad hui jõuaks main evendile :D

Comment

• Aristotep
                                Grinder
                                • Oct 2008
                                • 605

Jep, miinuspäev tuli. Tänase päeva veedan DoNi topicut lugedes ja homme lendan värskete ideedega peale. Kuigi midagi uut ja põhjapanevat ma küll leidnud ei ole...

Huvitav kokkusattumus on küll. Starsil on nuhid siin foorumis, nüüd näitavad kohta kätte :D

Comment

Working...