pokkerisse mitte puutuv, aga oma helbreath.pri.ee domeeni asemele registreerisinwww.rage.eedomeeni ja pikemas perspektiivis hakkan graafikuid jms asju sinna panema:-)
pokkerisse mitte puutuv, aga oma helbreath.pri.ee domeeni asemele registreerisin www.rage.ee domeeni ja pikemas perspektiivis hakkan graafikuid jms asju sinna panema:-)
aa, ei teadnud, et need nii odavad on. arvasin, et servud kallimad, teadsin lihtsalt, et hinnevahe metsik.
sry for ot rage
domeen ise pole kallis.. ee domeen maksab 350 aastas.. lisaks muidugi serveri majutus vms, mul netpointi serveris suht asine pakett.. mingi 10GB ruumi, alamdomeenid mitmeid andmebaase, 100 meiliaadressi jne.. neid on erinevas hinnaklassis.. samas seda ma ei tea kuidas sa oma domeeni DNSis erveritesse saad, sisuliselt võiksid oma koduarvutist ka kasvõi weebi/domeeni hostida..
Re: Rage@FullTilt/PokerStars/Triobet [back to basics NL50/NL100 FR]
nohh viimased 8000 kätt suht BE lasknud, kuu kasum seal $950 juures + rakeback.. tegelikult ei kurda.. winrate 6bb/100.. aegajalt saab ikka vigu tehtud, aga mingit scary tunnet ei ole ja suudan tilti ka kontrollida.. nii et antud limiiti jään igal juhul pidama... voluum on krdi väike.. pool kuud möödas ja ainult 14000 kätt.. ja ometigi lasen 12 lauda korraga.. lihtsalt üle kahe tunni ei suuda mängida ehk lühikesed sessid..
Re: Rage@FullTilt [kui me ei tea mida teha, siis me betime! NL100 FR]
täna juba tundsin, et mäng hakkab lagunema.. tegin kohati mingeid mõttetuid muuve.. ja mingi nõmedates kohtades võitvate kätega mõttetult suuri bete.. EV joon siiski säästis mind ja sess jäi kasumisse.. huvitav kas on mõtet 50BI'ga NL200sse ronida kui ma olen selline donk nagu ma olen..
täna juba tundsin, et mäng hakkab lagunema.. tegin kohati mingeid mõttetuid muuve.. ja mingi nõmedates kohtades võitvate kätega mõttetult suuri bete.. EV joon siiski säästis mind ja sess jäi kasumisse.. huvitav kas on mõtet 50BI'ga NL200sse ronida kui ma olen selline donk nagu ma olen..
Ma liigun ülesse juba 25 BIga :O
E: Oota NL200 shoti jaoks NV'd. Saad vähe julgemalt alustada imo
Re: Rage@FullTilt [kui me ei tea mida teha, siis me betime! NL100 FR]
Arvata on ju, et on mõtet. Võtad 3BI stoplossiks ja siis lähed nl100 teed tagasi selle. Kordad stsenaariumi kuniks biidid. Kõrgemal limiidis mängimine annab sulle kõvasti rohkem juurde kui vanas. Millest nii nitine bankroll mng ?
Comment