yeahh lahe jah... õhtul viskasin enne 10t läpaka ja starsi käima ise lugesin foorumit ja uudiseid.. naine vahtis kõrval telekat... mingi hetk märkasin, et turna käima läinud ja nägin oma esimese käe poti enda poole liikumas.. mõtlesin et nice 3.75 on käes, töökaaslane eelmisel nädalal sai ka omale 3.75, abiks ikka.. siis tükk aega ootas ei hakanud järgmist kätt mängima.. mõtlesin et ma ei viitsi oma närve nussida ja lugesin foorumit edasi, siis mingi aja pärast vaatasin uuesti nägin kuidas ma miski 1vs1 poti võitsin (teised kaks kohta olid tühjad) siis tõmbasin mingi 96o'ga või J9o'ga turnitud seti vastu riverisse rea.. ja veel mingi 2-3 võitu kus mul olid suht decent starting handid mis kõik hittisid ja pidasid.. ja ega mul pold aimugi, et ma finaallauda olin vahepeal jõudnud... nägin seal oma 39o vastas ühel mehel kohe AA'd mõtlesin, et nohh siit ma nüüd lendan, aga mingi asisem kopikas peaks BRile küll lisaks tulema.. ja kui siis viskas sildi et ty for playing ja 2nd place.. siis ma viskasin umbes kaks korda OMG OMG.. naine küsis et mis juhtus, ma vastu, et ma vist võistin jusht üle 3kilo.. ta eriti ei taht uskuda, et möhh.. ta küll ei näinud, et ma oleks mingit turnat mänginud.. aga nohh kui ma parasjagu screenshoti tegin ja maha salvestasin, siis juba hakkas uskuma.. ja siis juba võtsin cashieri lahti.. enivei nohh abiks ikka.. 1keuri jätan BRiks sisse, 1keuri eest maksan krediitkaardivõla ära ja 1keur jääb igaks juhuks arvele muid mõtteid ootama.. NL25st kolin NL50sse, saabki kiiremini bustoks või kiiremini üles:)
nojahh.. rohkem ma Starsi RB kohta vist tõesti viriseda ei tohi.. EV üle võib alati viriseda:)
Comment