[FR degenn] Rage@PokerStars

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Rage
    Klubi Liige
    • Nov 2008
    • 6853

Re: Rage@FullTilt [kui me ei tea mida teha, siis me betime! NL100 FR]

Algselt postitas inward Vaata postitust
    Millest nii nitine bankroll mng ?
    sest ma tean kui sitasti ma mängin:-) tegin eile HEMist väljavõtte... NL100 on alltime mingi 4BI plussis...

Comment

• hotcocacola
      HTCCACLA
      • Oct 2008
      • 14473

kyll tasapisi tuleb...ja olgem positiivsed: vähemalt +4bi kui -4bi :D
      Mõni ei suuda terve elu nl100s plussi näidata:)

Comment

• Kotkas1000
        Pokkerihai
        • Nov 2009
        • 2305

Algselt postitas Rage Vaata postitust
        sest ma tean kui sitasti ma mängin:-) tegin eile HEMist väljavõtte... NL100 on alltime mingi 4BI plussis...
        Khm-khm....mitte paha pärast, aga kui su lifetime on +4bi, siis see näitab ju, et oled BE mängija. Mina uude limiiti ei roniks, kuna NL200 on raksem ja seal võid saada laksust kaotavaks mängijaks. Hiljem uuesti alla tulek võib osutuda keeruliseks ja siis omakorda võib kaasneda hüdrotilt ja bustoland. Õpi parem korralikult vähemalt 4-5bb/100 nl100 biitima ja siis vaata edasi.

Comment

• Rage
          Klubi Liige
          • Nov 2008
          • 6853

lõpuks üks asjalik vend, kes ei lahmi 20BI'ga järgmisesse limiiti ronimise hüvedest:-)

aga bustorisse ma ei lenda kunagi.. liiga BRMi nit.

Comment

• Pahvak
            Pastilaa?? Ei!
            • Dec 2008
            • 4431

Ma arvan ka, et BR ei tohiks limiite dikteerida. Ma olen NL100 jaoks way overrolled ilmselt isegi elukutseliste standardeid silmas pidades, aga NL200 shoti olen ainult korra võtnud. Peaks mõni nv uuesti proovima.
            Fullstacks have more fun.

Comment

• Kotkas1000
              Pokkerihai
              • Nov 2009
              • 2305

Algselt postitas Rage Vaata postitust
              lõpuks üks asjalik vend, kes ei lahmi 20BI'ga järgmisesse limiiti ronimise hüvedest:-)
              Eee...BI kohta ma ei ole midagi öelnud. 20bi on minu meelest suht OK shoti võtmiseks, aga seda eeldusel, et sa ikka biidid tase madalamat limiiti kenasti. Kui laudu on vähe, näiteks 4-6, siis piisab ka 15BI minu meelest. Stop-loss peab ainult väga konkreetselt paigas olema.

Comment

• pastilaa
                kuum poiss
                • Apr 2009
                • 7518

Nõus Kotka jutuga. Lisaks veel niipalju BRM kohta, et -10bi downswing ei ole ju mingi ime. Olen lobisenud chatis ka vendadega, kes crushivad NL100 NL200 miljonikäeliste ja enama samplega - kõigi suuremad downswingid on olnud -20bi kanti! Ja sellest hoolimata on nende graafikud kui joonlauaga tõusujoonel . -20BI võiks seega olla alati varu + laudade arv mida maksimaalselt mängid. Vähemalt.

Enda suurim DS oli NL50s -14bi.

Comment

• ment52
                  Politseidokumendiga kusjuures!
                  • Oct 2008
                  • 1270

Mõnusate luckboxidega lobised siis, mul on suurim downer üle 40bi, >10bi downereid on olnud see kuu 5 tükki 10bb/100 winrate juures.

Comment

• Tigrano
                    Administraator
                    • Oct 2008
                    • 7614

Algselt postitas ment52 Vaata postitust
                    Mõnusate luckboxidega lobised siis, mul on suurim downer üle 40bi, >10bi downereid on olnud see kuu 5 tükki 10bb/100 winrate juures.
                    No sõltub stiilist ka, pakun et paljud ei lükka ka pre jne nagu sina

Comment

• ranka
                      Miljon Põhjust Kodus Olla
                      • Sep 2008
                      • 36444

Algselt postitas Tigrano Vaata postitust
                      No sõltub stiilist ka, pakun et paljud ei lükka ka pre jne nagu sina
                      no sõltub ka sellest, kus ja mis limiidil mängid. 50NL-i 40BI downer on tõesti kuri aga 200NL võib juhtuda väga vabalt. 400NL'i olen ise kogenud ka 30BI downswingi ja 20BI vennad oleksid siin juba bustod. 40BI vennad oleksid ka juba suht bustod, 60BI vennad situksid end täis ja mõtleksid busto plaane. 100BI vennad õrnalt värisevad aga ei kaota mängu distspliini rolli pärast.

Comment

• ranka
                        Miljon Põhjust Kodus Olla
                        • Sep 2008
                        • 36444

Lisan veel niipalju, et 100NL'is (üle 500k käe) ei olnud mul kunagi üle 10BI dowswingi, 200NL oli enam-vähem samad tulemused...

Comment

• Rage
                          Klubi Liige
                          • Nov 2008
                          • 6853

tra kui haige jooks.. alati kui fishi vastu JJ-KK siis alati ülekaardid lauda.. lisaks paarduvad ülekaardid.. nelimastikaarti maha jne.. + KKvsAA jne.. tra kurjaks ajab nohh.. rämedalt fishe laudades.. raha kätte ei saa..

Comment

• Rage
                            Klubi Liige
                            • Nov 2008
                            • 6853

ahh käi *****.. koguaeg riverisse paardub flopi suurim kaart.. ja fish läheb hulluks..

Comment

• Rage
                              Klubi Liige
                              • Nov 2008
                              • 6853

nonii... hakkab aga vana rada minema... ulmesitt jooks.. mõned coolerid mõned mingid imelised äratõmbamised ja seti % ka nulli lähedal.. ja mindset hakkab keerama... ja nii ta läheb... -6BI

Comment

• Rage
                                Klubi Liige
                                • Nov 2008
                                • 6853

villain 12/6/4.4

kas flopis on call hea? mis edasi?

Full Tilt Poker $0.50/$1 No Limit Hold'em - 9 players
                                DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter

FluweoB (UTG): $101.00
                                Hero (UTG+1): $109.45
                                sureshdb (UTG+2): $104.65
                                MVCLOUD (MP1): $96.00
                                karlosGN (MP2): $100.00
                                NoTilt (CO): $138.05
                                mausao (BTN): $103.60
                                pablodib (SB): $100.50
                                Buuldozer (BB): $179.00

Pre Flop: ($1.50) Hero is UTG+1 with A A
                                1 fold, Hero raises to $3, sureshdb calls $3, 6 folds

Flop: ($7.50) 4 J 8 (2 players)
                                Hero bets $7, sureshdb raises to $14, Hero calls $7

Turn: ($35.50) Q (2 players)
                                Hero checks, sureshdb bets $21,
                                (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Comment

Working...