Re: [NL25 FR] Ristik halamas
1) oleks turnis nuppe lükanud.
1) oleks turnis nuppe lükanud.
🎅 €10 riskivabalt pokkeriks
🎁 Võta pokkerisse 10 eurot pärisraha täiesti riskivabalt. Lisaks saad ka koheselt $1000 boonust.
VÕTA KOHE
, A
, K
, 10
(2 players, 1 all-in)
(2 players, 1 all-in)
(2 players, 1 all-in)
, A
(two pair, Aces and Kings).
, A
(two pair, Aces and Kings).
vähemalt panin su screenname tähele, viimasel ajal olen ülikeskendunud ja ei pane nagu muud eriti tähele, mille võrra on ka tulemused parananud :P Istusid täna isegi mitmes lauas kohe mu paremal käel

hommikune sess oli küll väga laastav... 2 ja pool tundi ilusat pokkerit ning siis taas pani tilt ilusad pirukad maha, saates mulle väga rigged setuppe. +50$ sai kiiresti sama palju miinust. Kusjuures vaatasin kõik kaotatud all-inid üle ja jään endale kindlaks, et ma poleks neid teisiti kindlasti mänginud. Nagu juba standardiks saanud siis KK vs AA sain jälle korra, see vist ei puudu enam ühegist sessioonist. Vaatasin et ma pole see kuu suutnud ühtegi korda AA preflopist AI saada
. Igatahes õhtune sess oli hoopis midagi muud nagu näha... kusjuures ei ütleks et parimat pokkerit mängisin, ebaõnnestumisi oli vähemalt sama palju. Täna oli see päev kus kõik drawd tahtsid kokku tulla, kahju, et kinni ei tahetud nii palju maksta, muidu oleks mingi gigahiiter. suited connectorid olid eriti ilusad täna. Eriti kahju hakkas ühest reggist kes täpselt mu paremal käel istus ja seda kolmes lauas, stealimise protsent oli tal paarisaja käe peale 69 (buttonilt 89%) ja ei foldinud ta absoluutselt 3bettidele. Algus kinkisin tal väga lolli bluffiga BI blindide võitluses. Aga mis pärast seda juhtuma hakkas oli paras komöödia: iga kord sattus mul seal käsi olema ja enamik võitlusi lões flopil minu kasuks, kui pot oli juba päris kopsakas. Mees oli ikka väga tiltis, aga mul jätkuvalt blindidel käsi jooksis ja vahel tegin seal preflop 3bet shovesi ta vastu, et poisu päris tilti ajada. Ja lõpuks andis mulle vist 3BI ära ja igakord overbet shovesin kohas, kus mina sain draw kokku ja tema hittis kaks paari
No ma ei kujuta ette, selle venna asemel ma oleks üks kahest kas hullumajas või haiglas. Lõpp vajus ära sest siis enam nii helge asi ei olnud, standard sitta hakkas juhtuma: JJ vs A6 PF AI, seti vastu tõmmati runner-runner rida. Õnneks olid vastased veidi väiksema stäkiga nii et ole hullu. Nii et viimase sessi kasum: ulmelised 11,5BI ja ühtlasi best day profiti poolest
Comment