[PLO400] hotcocacola päevik, mitte blogi.

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • WeThePeople
    Vana Tegija
    • Mar 2010
    • 1163

Re: [PLO50-100 HEADS-UP] hotcocacola............ilmselgelt kõige loetavam päevik

ega jah, ma ka ei raiska aega mingi mõttetu downeri peale. hiiter või ei mängi üldse rsk.

Comment

• Matrix7
      Räme Fish
      • Dec 2010
      • 11

Re: [PLO50-100 HEADS-UP] hotcocacola............ilmselgelt kõige loetavam päevik

..ma ise HU-sse ei roni,sest 6/6 laud teinekord laguneb ja ma olen küll ja küll jäänud fish@fish olukorda ja oskan öelda,et verest ma välja ei löö-peksan teda nii õhu,põhu kui piltidega nii et vähe ei ole..tulemus mul siiani nullis-eriti rulli ei kaota.võita veel eriti ei oska.pean rohkem mõtlema miks.Rulli kohta aga tean,et 110% lauas on kindel ja see korruta 10 ja ongi rulli suurus teada..
      Last edited by Matrix7; 11.04.11, 19:52.

Comment

• Matrix7
        Räme Fish
        • Dec 2010
        • 11

..laudade kinni/lahti sebimisega üritan 5/6 lauda sisse istuda ja loodan: 1) kutil sai kopp halvast ja väljus ning mul kohe hea jooks ja hitin 2) fish söödi ära ja mul tuleb aint nats oodata ja hitin 3) vaatan ,mis toimub-üritan matsu jagada..rohkem ei tea praegu..
        Last edited by Matrix7; 11.04.11, 19:56.

Comment

• K2snakas
          Pokkerihai
          • Feb 2009
          • 2388

wtf:D

Comment

• timz0333
            Pokkeritark
            • Mar 2009
            • 6322

Algselt postitas Matrix7 Vaata postitust
            ..laudade kinni/lahti sebimisega üritan 5/6 lauda sisse istuda ja loodan: 1) kutil sai kopp halvast ja väljus ning mul kohe hea jooks ja hitin 2) fish söödi ara ja mul tuleb aint nats oodata ja hitin 3) vaatan ,mis toimub-üritan matsu jagada..rohkem ei tea praegu..
            .... Narkootikumid on tõsine probleem.
            (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Comment

• emmimees
              Klubi Liige
              • Aug 2010
              • 2719

Just smoke weed every day.

Comment

• Godspeed_EJ
                Klubi Liige
                • Nov 2009
                • 3049

..laudade kinni/lahti sebimisega üritan 5/6 lauda sisse istuda ja loodan: 1) kutil sai kopp halvast ja väljus ning mul kohe hea jooks ja hitin 2) fish söödi ara ja mul tuleb aint nats oodata ja hitin 3) vaatan ,mis toimub-üritan matsu jagada..rohkem ei tea praegu..
                (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Comment

• Matrix7
                  Räme Fish
                  • Dec 2010
                  • 11

Oh,olgu-enda teada ainult muljetasin fishi muljeid..side lõpp.

Comment

• rahvavaenlane
                    Klubi Liige
                    • Dec 2009
                    • 3040

Comment

• emmimees
                      Klubi Liige
                      • Aug 2010
                      • 2719

Näha on, et kui peremees reisul, siis päevik läheb käest obv...

Comment

• qbj0hn
                        Auk on auk. FAKT!
                        • Nov 2008
                        • 7091

gl coca,just vaatasin telekat ja uued suured rahutused egiptuses jälle :/

Comment

• mikk2468
                          Vana Tegija
                          • Nov 2009
                          • 1039

..tead,cocs,mis mulle silma jäi:Sa reloudid liiga lahedalt vastast.Parem lõpeta temaga varem kui hiljem.Selle 50+50+50 jne. osta parem sõpradelt steiki või aktsiaid.Tulevikuks või nii.investori süda tilgub verd kui kahjum jookseb,lase ikka kasumil joosta.Mõni säinas oskab ikkagi Sul ``pepsiini keema ajada``-sulge varem,mitte hiljem.Pealegi ei pea Sa kogu kaardigeneraatori variatsiooni kaasa jooksma??
                          see on imo läbiaegade üks kinomaid postitusi:D

Comment

• Matrix7
                            Räme Fish
                            • Dec 2010
                            • 11

..täiega nõus,et enne peremehe saabumist tuleks nats blogi koristada sellest reitimisest:see keskkond rate.ee piltide ülespanekuks on ju lahti kogu aeg..
                            Last edited by Matrix7; 13.04.11, 18:42.

Comment

• Matrix7
                              Räme Fish
                              • Dec 2010
                              • 11

..tglt,see ei olnud kinu postitus:kui ma PS.com-is alustasin siis minuga juhtus kohe sihuke lugu,mis jäi ja jääbki meelde:istun lauda.kaks pisikest minu käe all foldivad,kutt tõstab,teine all-inn, kolmas call ja kasseerib,mul hakkas peale 4-5 skoorimist oma nöpsidest kahju.tegin turbo kiireid klikke ja palju ja sain miinimum nöpsidega tagasi aga oh häda kassiiril sibul p.....s mäda ja istub ja vilgub,vilgub,vilgub-no ma hakkasin ise skoorima.nöpse sain nii palju,et häbi hakkas,siis lasin oma käe all pisikestel ka kuhilat kasvatada ning sain kiita:nce mve.Siis sama asi kõrgemas limiidis ,oli vist 19-23 matsi kassaluugi järjekorras ootel.mina ei torkinud.Läks siis paar päeva mööda ja mulle tuli KK ja siis veel käe lõppu KK-tahan all-inn vajutada aga..siuh lõi ühenduse notrespond ja sain tagasi..mis ise tegin.vot nii.ja loomulikult tõmblesin nats kui coca nii mahedalt oodomätic re..kas Ta pole tünga veel saanud?
                              Last edited by Matrix7; 13.04.11, 19:12.

Comment

• isenseven
                                Grinder
                                • Sep 2009
                                • 598

WATWATWAT:D lihtsalt unreal mis kelts:D

Comment

Working...