[50NL@GGPoker] Ranka tupikeel ⛔ ehk -2bb kaotava mängija teekond nüüd 2025. aastal

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • ranka
    Miljon Põhjust Kodus Olla
    • Sep 2008
    • 36444

Re: [50NL@GGPoker] Ranka tupikeel ⛔ ehk -2bb kaotava mängija teekond 2024. aastal

Kui juba kollane süvariigi propagandamasin kirjutab, et HIMARS ei ole venelaste vastu efektiivne, siis on asjad väga viltu.

Peale selle, et HIMARSi relvasüsteemide täpsus on kehva seoses Venemaa heale elektroonilise sõjapidamise võimele, puudub Eestimaal üleüldse sügavus nende süsteemide kasutamiseks.

Seega taaskord on meil küsida, et kas meie kaitsevaldkonna "spetsialistid" teevad ikka õigeid oste? ?‍♂️ HIMARS on tõesti ülimalt kaunis pealkiri lehes ja selle ees saaks ka poseerida ning hääli võita, aga tegelikkuses see riiki ei kaitse ju.

Vist pole vaja öelda, et mis on minu arvamus, mis selle raha eest osta tuleks.

Comment

• ranka
      • Sep 2008
      • 36444

Re: [50NL@GGPoker] Ranka tupikeel ⛔ ehk -2bb kaotava mängija teekond 2024. aastal

ERR ka üllatab :D Miks Moskva käsi peab karvane olema :D Oleks võinud ju lihtsalt Vene eriteenistuste kätt, aga karvane käsi ? Tegelikult see lõhnab ju misogüünluse järgi, sest vihjab, et meiski meeste käsi jälle.... Naisi jälle eetrisse ei lasta.

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Comment

• Söönlusikast
        Pokkerihai
        • Feb 2024
        • 3255

Algselt postitas ranka Vaata postitust
        Vist pole vaja öelda, et mis on minu arvamus, mis selle raha eest osta tuleks.
        ega ometi droone ? ma pole muidugi spetsialist nagu pevkur, nii et ärge näkku pekske

Comment

• ranka
          • Sep 2008
          • 36444

Algselt postitas Söönlusikast Vaata postitust
          ega ometi droone ? ma pole muidugi spetsialist nagu pevkur, nii et ärge näkku pekske
          :D

Aga ülepika aja Chat GPT-d arti oma eestikeelse sisendiga. No järjest paremaks see AI läheb.

Comment

• Söönlusikast
            Pokkerihai
            • Feb 2024
            • 3255

Täpselt. Sellistel asjadel peaksid olema karmid ja väga karmid tagajärjed. Eraelu puutumatus peaks olema üks vabadustest, nagu õigus oma kodule, rahale, perele (muuseas ka perekaitsele ja relvale), ettevõtlusele, kuhu ei tohi keegi tulla ilma põhjendatud avaliku huveta.

Gambledori puhul oli avalik huvi täpselt sinnamaani, et ta võitis turniiri; mis turniiri; kus; kuidas; palju maksis jne. ehk kogu see "avalik huvi" oleks pidanud jääma sinna kahe turniiri sisse.

Edasise puhul, kui tekib ajakirjanikul endal ärihuvi (artikkel), siis proovigu Gambledor saada diktofoni ette ja tee temaga intekas. Kui ta seda ei soovi, siis austa seda ja sellega asi piirnebki.

Kokkuvõttes. Omandiõigusel ja eralupuutumatus peaksid olema meie ühiskonna alustalad, millede rikkumisel on karmid tagajärjed, nii finantsilised kui ka terviseriskid s.h. ka surm -(näiteks tungid teise valdusesse ilma loata), kus vaikimis on õigus "mitteohvril".

Sellisel juhul hakkab ka riigikaitse päriselt tööle, sest tead, et siin riigis on mõnus elada ja mõnus kodu rajada ning seda kodu ära ei anta. Ja kui nii käitub igaüks, siis moodustavadki need kõik kodud ja pered suure üleriigilise kaitsekärje, kust igast põõsast võib päriselt ka pauk käia.
            Võtsin teema jätkuks endale tänaseks öökapilugemist,väga hea algus....

Comment

• ranka
              • Sep 2008
              • 36444

Võtsin teema jätkuks endale tänaseks öökapilugemist,väga hea algus....
              Oleks ma kaine, ma kirjutaks sellise teose. Aga eks jõuab, eks jõuba. Igal oinal on mihklipäev.

Comment

• Söönlusikast
                Pokkerihai
                • Feb 2024
                • 3255

Oleks ma kaine, ma kirjutaks sellise teose. Aga eks jõuab, eks jõuba. Igal oinal on mihklipäev.
                Vast saad kaineks kunagi. See "meediateenuste seadus" pullisitt. Nagu moe jaoks kirjutatud. Jah tõesti teoorias kaitseb lapsi jms räige kraam(tagajärgede osas pole kindel,aga vähemalt loeb välja,et resoluutselt "ei")

Comment

• ranka
                  • Sep 2008
                  • 36444

LÕPUKS!

Täitsa lõpp mõelda, kuidas mängiti "enda" reeglite järgi, samas vastane seda ei tee. Nüüd vutt-vutt-vutt piiritsoone välja töötama, miinialasid ette valmistama ja andma vastasele teada, et meil on sadu tuhandeid miine - pole mõtet tulla.

Lisaks ostku nüüd ära ka droonid ja tehku droonitõrjeüksused ning andku vastasele teada, et õhus oleme ka - pole mõtet tulla.

Kui need võimekused oleksid piisavad ja tõsiselt võetava, siis ega ta ei tule ka ning oleksime kaitstumad kui kunagi varem. Aga liigume rsk teosammul.

Comment

• ranka
                    • Sep 2008
                    • 36444

ROFL

Meie, kui sitajuttude ja Malluka ühed suuremad fännid, irvitasime juba siin kuid tagasi, et millal see maja kamm neil kokku kukub. Näiteks, kui ma ise oleks ettevõvõtja / ehitaja, siis sellise duoga mina koostööd ei teeks. Probleemide tekkimine on nii tõenäoline.

Kuna Mallukas detsembris Legrandiga oma majavideoid igapäevaselt üles laadis, siis möödaminnes vaatasime ka neid ja irvitasime, et meie arvates on tegu koonritega. No iga asi tuleb teha võimalikult soodsalt ja oligi näha, et mis kauplemisbardakk käib - kõik võimalikult odavalt ja miski arusaam, et maailm peab olema nende oma.

Kuuke-paar tagasi tuleb Leits pakke viimast kontori ja irvitab, et arva ära, kes all ukse ees on - Legrant ja Mallukas. Irvitasime, et mis need siin teevad. Saime aru, et ju seoses majaehitusega läksid omale vannituba vaatama. Kuna nad seda ka oma YT-s hiljem mainisid ja nüüd lehes, siis see pole enam mingi saladus.

Täna siis loen Postimehest, et too ettevõte ei hakanudki nendega koostööd tegema ja loobus. Loen siis edasi, et mis põhjus - Elu24.ee avaldatud ehitustüli ja see ei ole seoses siis selle ettevõttega.

Täpsemalt oma majaehitusega ongi jõutud olukorda, kus "soodsale otsimisele", kus osad ehitajad on leitud läbi Facebooki, on kellegil rahad maksmata, renditud tööriistu, mida pole lubatud rentida ja sealt omakorda suur tüli.

Nagu ülaltoodud lugedes, siis see ei ole kuidagi üllatav. Õigemini oli ennustatav, et kui otsid omale tegelasi, kes töötavad kahtlastelt ja alla turuhinna ning pehmelt öeldes ajad asju läbi ussimunniaugu, siis oleks imestatav, kui probleeme ei tekiks. Võta korralik firma, maksa õiglast hinda, ja probleemid jäävad ära.

Muidugi nüüd kogu maailm süüdi. Lisaks on süüdi ka ettevõte, kes ei ole kuidagi asjaga seotud ja ei soovi mitte kuidagi jääda ühegi taolise tüli keskmesse, kas kogemata või siis pärast sarnastes olukordades ning seetõttu ennetavalt loobub koostööst. Täiesti loogiline käik minu arvates.

Ja kui pärast nende käiku ilmuvad Instagrami taolised fotod, mis küll ei nimeta ettevõtet nimega, kuid ilmselgelt on üheselt arusaadav, keda ja mida selle all peetakse, siis see on taaskord tõestus, et koostöö lõpetamine oli väga väga tark samm. Probleemi eos vältimine, sest teatud inimestel ja inimestega käivad alati kaasas probleemid, kuhu nad suudavad ka teisi tõmmata.

Mallukas Foto: Kuvatõmmis Malluka Instagrami loost. Postimees.
                    Tegime mõni aeg tagasi Leitsiga ennustusega, et see paar küll pulmadeni ei jõua ja mis täna loen:

Ei imesta, kui seal see lahkuminek läheb veel suure skämmi saatel :D

Comment

• ranka
                      • Sep 2008
                      • 36444

Regage TPS-ile. Lemonzik teadis rääkida, et talle meeldivad laulupeod, kus on palju foorumlasi ehk nüüd need "elukutselised".

Comment

• Kakahirmutis
                        🎮🟣 twitch.com/kakahirmutis
                        • Oct 2010
                        • 7079

Regage TPS-ile. Lemonzik teadis rääkida, et talle meeldivad laulupeod, kus on palju foorumlasi ehk nüüd need "elukutselised".

Ainult PilgutaPalun on elukutseline nagu :D

Mina/kippel/sina oleme ikkagist hobimängurid

Comment

• Söönlusikast
                          Pokkerihai
                          • Feb 2024
                          • 3255

ma ei oskagi nagu midagi öelda. Alati vaja näpp endast eemale suunata. Ainuke elukutseline vist mina seal, kes ka pool aega valib mida netflixis juurde võtta, vahel olen ka ekstra õlut juurde võtnud, et mängutase ikka langeks....

heal juhul mingi C- mäng mul seal

Comment

• ranka
                            • Sep 2008
                            • 36444

Algselt postitas Kakahirmutis Vaata postitust
                            Ainult PilgutaPalun on elukutseline nagu :D

Mina/kippel/sina oleme ikkagist hobimängurid
                            Eks ma seda ka mainisin, et blink on ainus elukutseline, teised (või vähemalt üks) free money.

Comment

• ranka
                              • Sep 2008
                              • 36444

ma ei oskagi nagu midagi öelda. Alati vaja näpp endast eemale suunata. Ainuke elukutseline vist mina seal, kes ka pool aega valib mida netflixis juurde võtta, vahel olen ka ekstra õlut juurde võtnud, et mängutase ikka langeks....

heal juhul mingi C- mäng mul seal
                              Tegelt ju ta seepärast kasutaski "elukutseline" ja niisama semitrollis. Lemonzik ju.

Comment

• Söönlusikast
                                Pokkerihai
                                • Feb 2024
                                • 3255

Tegelt ju ta seepärast kasutaski "elukutseline" ja niisama semitrollis. Lemonzik ju.
                                eks "gigavaaladel " kaobki fun

Comment

Working...