[50NL@GGPoker] Ranka tupikeel ⛔ ehk -2bb kaotava mängija teekond nüüd 2025. aastal

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Söönlusikast
    Pokkerihai
    • Feb 2024
    • 3255

Re: [50NL@GGPoker] Ranka tupikeel ⛔ ehk -2bb kaotava mängija teekond 2024. aastal

Algselt postitas Kakahirmutis Vaata postitust
    Ja talle keegi bani ei pane?
    ja ma ei saa midagi aru mis toimub

Comment

• Söönlusikast
      Pokkerihai
      • Feb 2024
      • 3255

Re: [50NL@GGPoker] Ranka tupikeel ⛔ ehk -2bb kaotava mängija teekond 2024. aastal

@ranka vutt vutt laikima

Comment

• ranka
        Miljon Põhjust Kodus Olla
        • Sep 2008
        • 36444

Algselt postitas Söönlusikast Vaata postitust
        ja ma ei saa midagi aru mis toimub
        Tundub, et see härra oli see, kes astus Putini kaitseks välja ja raporteeris mu "OrcPutin'sKiller" kasutajanime Optibetile. Eks eriti eestimeelne ei saa olla, kes seda kasutajat raporteerib.

Ja "puhtjuhuslikult" tuligi raporteerimine toona (viimast korda kui seal chatis möllasin) just siis, kui sama tegelane jälle mind valimatult sõimas.

Üldiselt sellistesse juhustesse ma uskuda ei taha.

Comment

• ranka
          • Sep 2008
          • 36444

@ranka vutt vutt laikima

Mis siin laikida on? Pevkur tuleb kaunite sõnadega, aga tegusid pole.

Vana hea: suuga tehakse suured linnad, käega ei tehta kärbsepesagi.

KAPO peaks andma pressiteate vahendusel teada, et alustab uurimist Eesti Kaitseministri Hanno Pevkuri vastu seoses riigireetmise kahtlustusega ja selline peaks olema ka tänane pealkiri.

Ma ei tea, kuidas on teistlel, aga minul on küll küsimus, et miks Kaitseminister ei tee midagi? Ainult lubab ja räägib, aga tegelt on €0 tellinud sügisesest nõuandest €0 eest moona, vähemalt nii väidab Kusti Salm.

Kuna Pevkur väidab nüüd miskit vastupidist ja avalikel kanalitel, siis on kohe kindlasti aeg KAPO-l sekkuda ja uurida välja, kes valetab. Sellisel kõrgel tasemel valetamised (kumbki pool peab valetama) ,mille tagajärjed päriselt võivad tähendada ka ohtu riigi eksisteerimisele, tuleb kindlasti selgeks teha ja vajaduselt ka süüdistus esitada.

Mingu jagelegu sotsiaalminsiteeriumsi, aga kindlasti mitte kaitseministeeriumis.

Comment

• Söönlusikast
            Pokkerihai
            • Feb 2024
            • 3255

Algselt postitas ranka Vaata postitust
            Mis siin laikida on? Pevkur tuleb kaunite sõnadega, aga tegusid pole.

Vana hea: suuga tehakse suured linnad, käega ei tehta kärbsepesagi.

KAPO peaks andma pressiteate vahendusel teada, et alustab uurimist Eesti Kaitseministri Hanno Pevkuri vastu seoses riigireetmise kahtlustusega ja selline peaks olema ka tänane pealkiri.

Ma ei tea, kuidas on teistlel, aga minul on küll küsimus, et miks Kaitseminister ei tee midagi? Ainult lubab ja räägib, aga tegelt on €0 tellinud sügisesest nõuandest €0 eest moona, vähemalt nii väidab Kusti Salm.

Kuna Pevkur väidab nüüd miskit vastupidist ja avalikel kanalitel, siis on kohe kindlasti aeg KAPO-l sekkuda ja uurida välja, kes valetab. Sellisel kõrgel tasemel valetamised (kumbki pool peab valetama) ,mille tagajärjed päriselt võivad tähendada ka ohtu riigi eksisteerimisele, tuleb kindlasti selgeks teha ja vajaduselt ka süüdistus esitada.

Mingu jagelegu sotsiaalminsiteeriumsi, aga kindlasti mitte kaitseministeeriumis.
            Järgmine kord võiks olla kõrval mõõdik, mida saab klikkida-igakord kui pevkur kasutab sõna "fakt".

Eurovisioon ka talutavam kui see siin praegu , nii mesimagus jutt.....

Comment

• ranka
              • Sep 2008
              • 36444

Järgmine kord võiks olla kõrval mõõdik, mida saab klikkida-igakord kui pevkur kasutab sõna "fakt".

Eurovisioon ka talutavam kui see siin praegu , nii mesimagus jutt.....
              Kui keegi kasutab seda sõna "fakt", siis ta teab ise ka, et valetab. Lisaks Salm ei lähe niisama lampi meediasse. Pigem loe sealt välja seda, mida ma olen siin kirjutanud - me oleme kaitseta ja Salm riskib oma "heaoluga", et meedias karjub.

Heaolu, et ju süvariik ta lõpuks ära sööb, aga vähemalt on mehel kompass õiges kohas. Paneb oma heaolu riigi ekistentsist tahaplaanile ja on mees ning ütleb välja, mis tegelikult toimub. Selles suhtes suur respekt Salmile.

Comment

• Söönlusikast
                Pokkerihai
                • Feb 2024
                • 3255

Kui keegi kasutab seda sõna "fakt", siis ta teab ise ka, et valetab. Lisaks Salm ei lähe niisama lampi meediasse. Pigem loe sealt välja seda, mida ma olen siin kirjutanud - me oleme kaitseta ja Salm riskib oma "heaoluga", et meedias karjub.

Heaolu, et ju süvariik ta lõpuks ära sööb, aga vähemalt on mehel kompass õiges kohas. Paneb oma heaolu riigi ekistentsist tahaplaanile ja on mees ning ütleb välja, mis tegelikult toimub. Selles suhtes suur respekt Salmile.
                Vaatame ikkagi faktidele otsa. Pevkuri kriitika on poliitrünnak, see on fakt. Pevkur teab millest räägib, vastav militaarharidus ning lahinguvälja kogemus jms. Igatahes kõik on fakt, siis rahvas rahul. Meile meeldivad ainult faktid

Comment

• ranka
                  • Sep 2008
                  • 36444

Vaatame ikkagi faktidele otsa. Pevkuri kriitika on poliitrünnak, see on fakt. Pevkur teab millest räägib, vastav militaarharidus ning lahinguvälja kogemus jms. Igatahes kõik on fakt, siis rahvas rahul. Meile meeldivad ainult faktid
                  Jupp. Hunt kriimsilm.

Tegelikult ma ausalt ei mõista, kuidas saab nii tähtsat ministeeriumi nagu Kaitseministeerium, mis on riigi kohapealt eksisistentsiaalse tähtsusega, juhtima inimene, kes pole isegi ajateenistust läbinud. See on vana, kes räägib püssist, mitte relvast.

Ma annan omale täielikult aru, et tegelikult ministril ei ole nii suurt rolli, vaid suurem roll on siiski kantsleritel ja ametnikel, kuid ka siit peaks lähtuma samast loogikast ja kõige elementaarsem selle juures on ajateenistuse läbimine. Kui seda läbitud ei ole, siis peaksid olema nii PPA, Kaitseliidu, Kaitseministeeriumi ja muud julgeolekuga seotud ametikohtade uksed eluks ajaks suletud.

Comment

• Söönlusikast
                    Pokkerihai
                    • Feb 2024
                    • 3255

Jupp. Hunt kriimsilm.

Tegelikult ma ausalt ei mõista, kuidas saab nii tähtsat ministeeriumi nagu Kaitseministeerium, mis on riigi kohapealt eksisistentsiaalse tähtsusega, juhtima inimene, kes pole isegi ajateenistust läbinud. See on vana, kes räägib püssist, mitte relvast.

Ma annan omale täielikult aru, et tegelikult ministril ei ole nii suurt rolli, vaid suurem roll on siiski kantsleritel ja ametnikel, kuid ka siit peaks lähtuma samast loogikast ja kõige elementaarsem selle juures on ajateenistuse läbimine. Kui seda läbitud ei ole, siis peaksid olema nii PPA, Kaitseliidu, Kaitseministeeriumi ja muud julgeolekuga seotud ametikohtade uksed eluks ajaks suletud.
                    Krt see nagu linkedini reklaam juba

Comment

• ranka
                      • Sep 2008
                      • 36444

Panin ka selle pressikovnerentsi video tööle ja kohe kinni ära. Reaalselt see Pevkur on ebameeldiv tüüp. Lihtsalt ei suuda kuulata seda seosetut jama, mis ta suust välja ajab. Väsitav. Urmas Reinsaluga võiksid kokku kolida - kaks sisutühja linnukese kogujat.

Comment

• Söönlusikast
                        Pokkerihai
                        • Feb 2024
                        • 3255

Panin ka selle pressikovnerentsi video tööle ja kohe kinni ära. Reaalselt see Pevkur on ebameeldiv tüüp. Lihtsalt ei suuda kuulata seda seosetut jama, mis ta suust välja ajab. Väsitav. Urmas Reinsaluga võiksid kokku kolida - kaks sisutühja linnukese kogujat.
                        iga neljas sõna oli "fakt", ma panin ka rootsi saunalaulu asemele, ei suutnud kuulata

Comment

• ranka
                          • Sep 2008
                          • 36444

Aga muudel teemadel. Kui keegi oskab end müüja ja enda marketingi Eestis hästi teha, siis see on Tommy Cash.

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Ma ei ole koefitisiente vaadanud (kohe vaatan) ja ma ei tee spordipanuseid (üliharva teinud), siis kahtlustan, et seekord ma panuse tee ja panustan Tommy peale.

Comment

• ranka
                            • Sep 2008
                            • 36444

Vaatasin koefe Betsafes ja üllatun - 26.00.

Siis ikka vist ei tee, sest kontorid niipalju ei eksi. Samas äkki ikka Tommi veel üllatab (mis ei oleks üllatav ??) ja praegu 26-ga ära võtta... Kiusatus raisk on.

Comment

• Söönlusikast
                              Pokkerihai
                              • Feb 2024
                              • 3255

Vaatasin koefe Betsafes ja üllatun - 26.00.

Siis ikka vist ei tee, sest kontorid niipalju ei eksi. Samas äkki ikka Tommi veel üllatab (mis ei oleks üllatav ??) ja praegu 26-ga ära võtta... Kiusatus raisk on.
                              rootsi saunalaul ikka kõva

Comment

• ranka
                                • Sep 2008
                                • 36444

Panen uue video ka

Comment

Working...